icon

Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?

sweetangel20
7. jan 2010

ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne

aaddeell
24. feb 2016

@oxana1212 a bylinky si mala z lekarne?

aaddeell
24. feb 2016

@anjelik007 podla mna synovi mast nepomohla aj ked sme kremovali , kupel pomohol najviac

fresa
24. feb 2016

@marinablue asi myslis tu uzdicku...len mne to pride akoby prilepena ta kozka po obvode na par mm...no budem opatrna viac...

fresa
24. feb 2016

@oxana1212 moj ma 2,5...tiez by mi to este neprekazalo, je este maly, len to stipanie ma znepokojilo, aby nemal nabeh na zapaly kvoli tomu...aj mava spicku kozky nacervenalu...asi ho ten zostatkovy moc drazdi alebo co...

mimanr
24. feb 2016

@spirit16 aj ja poprosim info, kde kupit kvet slezu. dakujem 🙂

olivka84
24. feb 2016

@fresa ahoj a kde si zbierala ten kvet slezu? Ci niekde sa da kupit lebo ja som uz vsade mozne zhanala a maju iba zmesy. Maly ma uz 3 apol roka raz mu stiahli nasilu a zas mu to prirastlo s cikanim problem nema ale dr n uz hrozil ze sa mu to bude musiet stiahnut inak hrozi zuzenie.... Tak by som chcela skusit ten slez mam aj doma s lekarne ale tiez zmes bylu a kvetu .

unique26
24. feb 2016

@olivka84 my robime kupele cisto len z kvet slezu - z lekarne, plus natierame slezovym kremikom

oxana1212
24. feb 2016

Baby, a nemyslite nahodou ze vasi mali skor zrasty? Lebo moj ma fimozu, ma len taku minidierku :/
@aaddeell ano, z lekarne, bolo to onicom, cely mesiac sme.kupali a absolutne ziaden pokrok. A kde si zohnala ten rucne zberany? Ja ani neviem ci sa mi do toho znova chce, kazdy den kupat s neistym vysledkom :/

oxana1212
24. feb 2016

@fresa moj ma 3, ale aj on mava zacervenanie na spicke, a este aj balonik sa mu robi pri cikani

fresa
24. feb 2016
aaddeell
24. feb 2016

@oxana1212 aj nas mal mini dierku iba na cikanie a teraz sa mu da cela krasne pretiahnut , bylinky od jedneho pana, dokonca mi ich nosil priamo v ba do prace, ten caj sa neda porovnat s tym z lekarne, ten z lekarne je fakt iba cajicek http://www.teamarket.sk/tea-caj/eshop/0/3/5/145...

oxana1212
24. feb 2016

@aaddeell a ty si tusim dlho kupala, vsak? Ako dlho to cele trvalo a kolko.min denne?

oxana1212
24. feb 2016

@aaddeell a kolko caju si mam objednat,nevies mi poradit? Kolko vydrzi 1 balenie?

aaddeell
24. feb 2016

@oxana1212 kupali sme ho kazdy vecer cca mesiac az dva uz si to fakt nepamatam, sedel v tom tak 20-30 minut, maly sa rad kupe takze u nas to nebol problem, do lavora sme dali caj , lavor sme dali do vane do ktorej sme napustili vodu a dali mu hracky a hrali sme sa s nim, a vysvetli sme mu, ze pipik je chory a musi pit kazdy vecer cajik aby vyzdravel 🙂 a zabrala to

oxana1212
24. feb 2016

@aaddeell ani nas nemal nejako problem s kupanim, davali sme to podobne. Len mi to prislo zdlhave najorv slez,potom normalny vecerny kupel, kde sa tiez clapka aj 15 min., a ked to ani nepomahalo, tak sme to o mesiac vzdali:/ skusim teda objednat ten rucne zbierany.

gaaabinka
24. feb 2016

Žienky ahojte, tak my sme v pondelok boli u urológa lebo malého bolel pipik pri piškani 😒 . Ten nám tu predkožku stiahol ☹ . Povedal že držala na jednej strane a preto nešlo pretiahnuť,a mali sme slabý zápal. striekol penicilin v pondelok,včera a dnes už ho neštípe pri piškani ale ostal nam strach tak dúfam že ho prekonáme rýchlo. Zajtra mu máme stiahnuť a zliať harmančekovou vodičkou,dúfam že to dobre pôjde 😨 . Mate s tým niektora od tial skúsenosť??? Že či drobci dajú stiahnuť či ich to neboli už tak .... 😖

aaddeell
24. feb 2016

@oxana1212 my sme najprv maleho osrpchovali a tak si sadal do byliniek a macerat si ako robila?

oxana1212
24. feb 2016

@aaddeell za hrst byliniek 24 hod predtym do stidenej vody. Inak spomenula som si, ze som mala aj z predajbylin sk kvet slezu, ale to nam stacilo tak na 10 dni a ani pocas neho nebol pokrok. Mozno zalezi aj ci su tam len zrasty alebo aj fimoza, co myslis?

olivka84
24. feb 2016

@aaddeell a nebol ten macerat uz studeny ked sa 15 min kupe v tom ? Neviem ci sa tam moze prilievat voda .

olivka84
24. feb 2016

@oxana1212 ja som citala ze ked sa robi balonik tak yo je dobre lebo ta koza sa odlepuje. Nas nema bohuzial

aaddeell
24. feb 2016

@oxana1212 2- 3 hrste byliniek do cca 5 l vody dat do studenej vody a nechat stat 24 hodin, tak vybrat bylinky vyzmykat ich rukou a zohriat na teplotu v ktorej sa da sediet, no balenia sa minali rychlo my sme mali 1 balenie na cca 3 - dni, a ked ide o zdravie mojho syna na mpeniazoch mi nezalezi
@olivka84 nebolo to studene

aaddeell
24. feb 2016

@olivka84 podla urologa aj nas syn mal balonik

baby to je na kazdej z vas, preco sa rozhodnete ja vas tu nepresvedciam nam to pomohlo a prestudovala som vsetko mozne na nete, rezat by som syna nedala, takze skusali sme vsetko mozne len aby v tom sedel a vynalozili sme vsetko usilie a podarilo sa to 🙂 moj syn je pre mna c.1 a dala by som aj zivot zanho

janelle5
24. feb 2016

@gaaabinka urcite tu predkozku stahuj aj ked bude maly plakat lebo sa to moze zase zrast.My sme kupali tyzden v repiku potom ususili stiahli a natreli framikoinom 3 x denne.Maly chudatko pri tom velmi plakal ale super sa to zahojilo.Tie prve 3-4 dni bol horor ani cikat nam nechcel.Ale trvalo 2 mesiace kym na to zabudol.

olivka84
24. feb 2016

@aaddeell uplne suhlasim s tebou je mi jedno kolko ten slez bude stat . bratovi to rezali ked mal 4 a bolo to strasne nedovolim aby to aj mojmu robili. Treba vyskusat ked je aspon mala sanca ale je .

olivka84
24. feb 2016

@gaaabinka urcite stahuj ona ta koza zvykne prirast a bude mu to dr robit znova a znova. Ten kamilkovy kupel robila aj svokra muzovi ze do lavora to spravila atam aj cural s ponorenym pipikom. Aby to tak nebolelo.

marcelatje
24. feb 2016

@aaddeell este som nepozerala link co si davala ale maju tam kvet slezu nebadaneho alebo maurskeho?

marcelatje
24. feb 2016

@aaddeell aha uz vidim je to maursky ten mamdoma. Je rozdiel v pouzivani slezu nebadanwho a maurskeho?

Ja som dnes objednala slezovu mast z Just. Nieco snad pomoze.

aaddeell
24. feb 2016

@marcelatje Slez maurský kvet , neviem ci je rozdiel medzi slezmi, ale ten z lekarne nepomaha vobec, tie bylinky su slabe

kto mal bylinky z lekarne a potom od bylinkara, co som dala link to je velky rozdiel aj macerat z toho ma inu farbu a vonu

a my stahujeme kazdy vecer pri kupani predkozku a aj sme to maleho naucili, ze aj ked cika treba stahovat najviac kolko sa da

oxana1212
24. feb 2016

@olivka84 to ano, lenze fimoza.je podla mna horsia ako zrasty. Zrasty sa daju jednoducho uvolnit, fimozu treba operovat, ak neprejde :/

oxana1212
24. feb 2016

@aaddeell jaj,a ja som uz objednala len 2 balenia :/ no nic, potom objednam znova