Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@anjelik007 podla mna synovi mast nepomohla aj ked sme kremovali , kupel pomohol najviac
@marinablue asi myslis tu uzdicku...len mne to pride akoby prilepena ta kozka po obvode na par mm...no budem opatrna viac...
@fresa ahoj a kde si zbierala ten kvet slezu? Ci niekde sa da kupit lebo ja som uz vsade mozne zhanala a maju iba zmesy. Maly ma uz 3 apol roka raz mu stiahli nasilu a zas mu to prirastlo s cikanim problem nema ale dr n uz hrozil ze sa mu to bude musiet stiahnut inak hrozi zuzenie.... Tak by som chcela skusit ten slez mam aj doma s lekarne ale tiez zmes bylu a kvetu .
Baby, a nemyslite nahodou ze vasi mali skor zrasty? Lebo moj ma fimozu, ma len taku minidierku :/
@aaddeell ano, z lekarne, bolo to onicom, cely mesiac sme.kupali a absolutne ziaden pokrok. A kde si zohnala ten rucne zberany? Ja ani neviem ci sa mi do toho znova chce, kazdy den kupat s neistym vysledkom :/
@olivka84 odtialto som objednala, cisty kvet http://www.teamarket.sk/tea-caj/eshop/0/3/5/145...
@oxana1212 aj nas mal mini dierku iba na cikanie a teraz sa mu da cela krasne pretiahnut , bylinky od jedneho pana, dokonca mi ich nosil priamo v ba do prace, ten caj sa neda porovnat s tym z lekarne, ten z lekarne je fakt iba cajicek http://www.teamarket.sk/tea-caj/eshop/0/3/5/145...
@oxana1212 kupali sme ho kazdy vecer cca mesiac az dva uz si to fakt nepamatam, sedel v tom tak 20-30 minut, maly sa rad kupe takze u nas to nebol problem, do lavora sme dali caj , lavor sme dali do vane do ktorej sme napustili vodu a dali mu hracky a hrali sme sa s nim, a vysvetli sme mu, ze pipik je chory a musi pit kazdy vecer cajik aby vyzdravel 🙂 a zabrala to
Žienky ahojte, tak my sme v pondelok boli u urológa lebo malého bolel pipik pri piškani 😒 . Ten nám tu predkožku stiahol ☹ . Povedal že držala na jednej strane a preto nešlo pretiahnuť,a mali sme slabý zápal. striekol penicilin v pondelok,včera a dnes už ho neštípe pri piškani ale ostal nam strach tak dúfam že ho prekonáme rýchlo. Zajtra mu máme stiahnuť a zliať harmančekovou vodičkou,dúfam že to dobre pôjde 😨 . Mate s tým niektora od tial skúsenosť??? Že či drobci dajú stiahnuť či ich to neboli už tak .... 😖
@oxana1212 2- 3 hrste byliniek do cca 5 l vody dat do studenej vody a nechat stat 24 hodin, tak vybrat bylinky vyzmykat ich rukou a zohriat na teplotu v ktorej sa da sediet, no balenia sa minali rychlo my sme mali 1 balenie na cca 3 - dni, a ked ide o zdravie mojho syna na mpeniazoch mi nezalezi
@olivka84 nebolo to studene
@olivka84 podla urologa aj nas syn mal balonik
baby to je na kazdej z vas, preco sa rozhodnete ja vas tu nepresvedciam nam to pomohlo a prestudovala som vsetko mozne na nete, rezat by som syna nedala, takze skusali sme vsetko mozne len aby v tom sedel a vynalozili sme vsetko usilie a podarilo sa to 🙂 moj syn je pre mna c.1 a dala by som aj zivot zanho
@gaaabinka urcite tu predkozku stahuj aj ked bude maly plakat lebo sa to moze zase zrast.My sme kupali tyzden v repiku potom ususili stiahli a natreli framikoinom 3 x denne.Maly chudatko pri tom velmi plakal ale super sa to zahojilo.Tie prve 3-4 dni bol horor ani cikat nam nechcel.Ale trvalo 2 mesiace kym na to zabudol.
@aaddeell este som nepozerala link co si davala ale maju tam kvet slezu nebadaneho alebo maurskeho?
@aaddeell aha uz vidim je to maursky ten mamdoma. Je rozdiel v pouzivani slezu nebadanwho a maurskeho?
Ja som dnes objednala slezovu mast z Just. Nieco snad pomoze.
@marcelatje Slez maurský kvet , neviem ci je rozdiel medzi slezmi, ale ten z lekarne nepomaha vobec, tie bylinky su slabe
kto mal bylinky z lekarne a potom od bylinkara, co som dala link to je velky rozdiel aj macerat z toho ma inu farbu a vonu
a my stahujeme kazdy vecer pri kupani predkozku a aj sme to maleho naucili, ze aj ked cika treba stahovat najviac kolko sa da

@oxana1212 a bylinky si mala z lekarne?