icon

Zaberá aloe vera/colostrum na ekzém, alergiu?

burina111
2. nov 2010

aká je vaša skúsenosť? má to účinky, poprípade, na čo všetko sa vám osvedčilo?

Strana
z2
nature2013
Odpoveď bola odstránená
belbel
10. apr 2017

@nature2013 Ďakujem

lea236
5. jún 2018

@smoni Dobry vecer .
Ako ste poriesili alergiu ?
Pomohlo vam colostrum na tu alergiu a konkretne na aku alergiu.?
Ako sa to uziva u malych deti ked su alergici.?
Dakujem

smoni
6. jún 2018

@lea236 mal alergie na potraviny, pele, roztoče, pele,... Skrizene alergie... Bolo toho dosť.
Nam pomohli probiotika a aloe gél na vyčistenie organizmu (tu sa to môže kombinovať buď aloe gél alebo kolostrum)
Dávkovanie podľa hmotnosti. Treba rátať s tým, že je to dlhodobé užívanie, min. 1/2 roka.
Môžem vám do IP poslať materiály na prestudovanie

lea236
8. jún 2018

@smoni ak vas mozem poprosit poslite mi materialy aby som si to prestudovala .
Dakujem

marienkay
4. okt 2018

Ahojte ak by mal niekto zaujem o kolostrum pripadne vyrobky aloe vela z LR tak objednam okolie Presov.

lea236
8. okt 2018

@marienkay cena kolostra by bola aka ?
Dakujem

marienkay
11. okt 2018

@lea236 momentalne 100% colostrum stoji teraz 39.90 eur 125 ml. Ked je v akcii tak okolo 33 eur. Je to naozaj vyborny a kvalitny produkt.

nuska
11. okt 2018

Ak by niekto chcel mam este 4flasticky tekuteho 100% colostra za akciovu cenu. Vychodne Slovensko doveziem. Inak posielam na dobierku. Teraz budem mat aj aloe medove doma, hned na odber.

nuska
11. okt 2018

Tu pridavam skusenost jednej mamicky s aloe a colostro pri atopickom ekzeme http://fytofarmaka.eu/cz/stranky/tezky-atopicky...

martina8995
26. okt 2023

@bigfree pekny vecer a po zacati pitia aloe sa nezhorsil dcerke ekzem o cosi viac ako nasledok detoxu? Ja som mojej yz 3x nasadila aloe pitie a vzdy sa na 3.den vysypala brada a krk. Po preruseni pitia to zmizlo. 3x sa nam to stalo. Dcerka ma 2,7 roka.

smoni
27. okt 2023

@martina8995 ak má dcérka ekzém, aloe vera je síce dobrá, ale ešte lepšie je nasadiť (a hlavne u menších detí) probiotické symbiotiká. Ja mám jedny overené na viacerých klientkách resp. ich deťoch.

martina8995
30. okt 2023

@smoni symbiotika? Le konkretnu znacku? My sme probio mali nie z lekarni ale drahe roznych overenych znaciek najlepsie nam robi asi Monsea Hylac sa prestal predavat

martina8995
30. okt 2023

@martina8995 mozem aj do sukromnej spravy znacku

Strana
z2