Zaberá aloe vera/colostrum na ekzém, alergiu?
aká je vaša skúsenosť? má to účinky, poprípade, na čo všetko sa vám osvedčilo?
@nature2013 Ďakujem
@lea236 mal alergie na potraviny, pele, roztoče, pele,... Skrizene alergie... Bolo toho dosť.
Nam pomohli probiotika a aloe gél na vyčistenie organizmu (tu sa to môže kombinovať buď aloe gél alebo kolostrum)
Dávkovanie podľa hmotnosti. Treba rátať s tým, že je to dlhodobé užívanie, min. 1/2 roka.
Môžem vám do IP poslať materiály na prestudovanie
Ahojte ak by mal niekto zaujem o kolostrum pripadne vyrobky aloe vela z LR tak objednam okolie Presov.
Ak by niekto chcel mam este 4flasticky tekuteho 100% colostra za akciovu cenu. Vychodne Slovensko doveziem. Inak posielam na dobierku. Teraz budem mat aj aloe medove doma, hned na odber.
Tu pridavam skusenost jednej mamicky s aloe a colostro pri atopickom ekzeme http://fytofarmaka.eu/cz/stranky/tezky-atopicky...
@bigfree pekny vecer a po zacati pitia aloe sa nezhorsil dcerke ekzem o cosi viac ako nasledok detoxu? Ja som mojej yz 3x nasadila aloe pitie a vzdy sa na 3.den vysypala brada a krk. Po preruseni pitia to zmizlo. 3x sa nam to stalo. Dcerka ma 2,7 roka.
@martina8995 ak má dcérka ekzém, aloe vera je síce dobrá, ale ešte lepšie je nasadiť (a hlavne u menších detí) probiotické symbiotiká. Ja mám jedny overené na viacerých klientkách resp. ich deťoch.
@smoni symbiotika? Le konkretnu znacku? My sme probio mali nie z lekarni ale drahe roznych overenych znaciek najlepsie nam robi asi Monsea Hylac sa prestal predavat
@martina8995 mozem aj do sukromnej spravy znacku