Zahlienené nosné dutiny a voda Vincentka. Ako na to?
ahojte, niekde som počula že voda Vincentka je vhodná na odhlienovanie dutín. Ale neviem, či treba naparovať alebo je možné to aj kvapnúť do nosa??? Akosi to neviem poriadne vygoogliť. Nemáte s tým niekto skúsenosť??? A jasne, potrebujem to pre 6 ročného syna.
@rakywanda ďakujem veľmi pekne za info 🙂
ahoj ja davam malemu pit vincentku ako zacne soplit pokaslavat hned nasadime a davam 4x stamprlicek ked som zacinala ked bol mensi davala som 3x a mozem odporucit ozaj pomaha odhlienit aj ja sa snou liecim aj polovicku
@pipinka540 ja som včera kúpila v lekárni veľkú fľašu 700ml a stála 0,95€. Tiež ideme skúsiť do nosa dať, lebo v jednom kuse má upchatý nos.
@nell77 co je ACC??
acetylcystein taky sumivy byva...
Baby a kde ste kupili inhakator. A to dieta vdychuje nosim ci ustami?
Ahoj, ja by som mal otazku ohladom teploty inhalovania vincentky. Vincentku mame odlozenu v chladnicke. Ked idete davat inhalovat, tak vincentku pred tym zohrievate, alebo davat inhalovat studenu?
@1marika1 Ahoj.Prosim ta ten aloe first mozem dat aj do inhalatora a s tym inhalovat?Dakujem
@evabb35 Aky sirup prosim myslite a tabletky na idhlienenie?

píšem z príbalového letáku vincentka nosový sprej: dávkovanie podľa potreby, denná dávka nie je obmedzená, skladovať v suchu a tme pri teplote od 0 do 25 stupňov