Zlé sny po homeopatii
Ahojte, chcem sa spýtať, či ste sa stretli s tým, že by malo dieťa zle sny po liečbe homeopatikami? Všade čítam skôr to, ako mnohým pomohla, no počula som, že môže spôsobiť aj zlé sny, agresívne záchvaty u detí.Takýchto prípadov som našla ako šafranu na nete. Ďakujem Vám veľmi pekne.
Zlé sny psychické problémy po užívaní homeopatikum
https://www.youtube.com/watch?v=rZ5uzGaaDJINie len deti, ale aj dospelí si v snoch riešia rôzne situácie. Je to úplne v poriadku, vychádza vonku to, čo bolo potlačené, prípadne to nebol zvolený správny liek. Stav sa ukľudní. Každopádne treba mať homeopatikum priamo od homeopata, ktorý odoberie prípad a komunikovať s ním, čo sa deje a ako prebieha liečba, aby vás vedel nasmerovať. Homeopatia určite nikomu neublíži, keď sa prestane podávať liek, stav sa ukľudní. To máte ako pri detoxikácii, akurát homeopatikum pôsobí aj na mentálno-emočnú úrovneň, a aj hlbšie, plus na fyzické telo.
pridam vcerajsiu skusenost ....ARNICA MONTANA
boli sme na prechadzke so psom. kamosi sa stretli, pristali pekne v trojke na skladke konskeho hnoja, ktory je zmiesany zda sa so zbytkami z jedalne ...
psia posadka bola rychlejsia, nastala bitka. Nas pes bol pokusany,okrem ineho aj do jazyka....
kuchyna vyzerala ako na bitunku. Prve co ma napadlo bolo siahnut po globulach
Arnica montana. Krvacanie sa zastsavilo behom par sekund. Hmm u psa sa asi velmi o placebe hovorit neda. Zeby aj on bol sucastou magie? viete mi to niekto vysvetlit?
...podotykam, ze presne tuto istu skusenost som mala s arnicou, ked si syn urobil kat na cele po pristani na nasej brane.......tak len tak na okraj, ked niekto pise vedecke elaboraty
podotykam, ze alkoholicke napoje nepozivam koli hystaminu 🙂 a bola som cerstvo vyspata
Tak mňa keď doktorka odpísala a bola som úplne zúfalá stále choroby, depresia skončila som na antidepresívach, ktoré som úžívala dva roky a nedokázala som ich vysadiť však účinkovali ako drogy ...začala som sa liečiť homeopatikami a do pol roka sa mi ich podarilo vysadiť ...tak aký placebo efekt, keď som tomu neverila? Há.....a ešte niečo tak ako dokáže homeopatia pomôcť v nesprávných rukách dokáže aj zničiť človeka....a ešte otázka správna homeopatia má pre každého človeka iný liek podľa neho tak ako môžete ordinovať rovnaký liek všetkým svojim deťom? ...a správna homeopatia neordinuje homeopatiká ako doktor keď ťa bolí hlava tak na bolesť hlavy, keď hrdlo na bolesť hrdla správna homeopatia ordinuje jeden liek na celého človeka !!!!!

@tinka3636 najlepšie je ísť k hineopatovi ale poradia aj v hornej lekárni