icon

Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?

zuzub
6. aug 2013

ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem

misicka16
24. feb 2021

@katarina1579 ahoj 🙂 áno je

misicka16
24. feb 2021

@katarina1579 ak máš záujem, tak mi do správy zašli adresu 😊

nniikkii
14. mar 2021

Máte ešte prosím niektorá na predaj?

9555058645
14. mar 2021

@misicka16 písala som vam spravu uz davnejsie

1martinka12
14. mar 2021

Kúpim desitett ponúknite

paca1994
4. apr 2021

Prosim vas nema niekto na predaj desirett ant?Kupim dakujem

muckag
6. apr 2021

Kúpim desirett, neponúka niekto?

muckag
6. apr 2021

@domcici79 je to ešte aktuálne?

muckag
6. apr 2021

@13katinka mate prosím ešte tie tabletky?

13katinka
6. apr 2021

@muckag bohužial už sú predané

muckag
6. apr 2021

@13katinka ďakujem za odpoveď 😉

mk22
8. apr 2021

Kočky, keď ste vysadili desiret, kedy, vám prišla prvá menštruácia a cyklus hneď nabehne bez problémov? Ci mam čakať co.. Napíšte mi prosím skúsenosť

13katinka
9. apr 2021

@mk22 ja som vysadila v januári kvôli cyste prvá menštruácia mi meškala 9 dní kým cysta nepukla to som bola aj u doktora akurát v ten deň a začala som krvácať po sone, druhá mi prišla zase o dva dni skôr a tretia už presne na čas...

mk22
9. apr 2021

@13katinka jej ďakujem ti a teda prvú mam čakať na 28. Deň po užití posl tabletky?

nniikkii
9. apr 2021

Ja zas keď som ich nasadila tak do 10 dni mi došli krámy a teraz mi zas meškajú 2t ale stále cítim akoby som mala dostať a večer mi je zle. Stále kojím Robila som si test negatívne tak neviem či mám íst ku gyn....

mk22
9. apr 2021

@nniikkii ten začiatok je des kým si telo zvykne ja napr som. Vbc nemala menzes nech 3x do roka sj to len špinenie ale ta bolesť bola často vždy ma to rozladilo a čakala som ze budem krvácať a nič.
A kvôli tomuto ju idem vysadiť.

9555058645
9. apr 2021

@nniikkii ja ju beriem uz 4'roky zo začiatku som to tiez tak mala ze som nemala pravidelny menzes a teraz posleny polrok to je katastrofa aktualne teraz mi meska uz 70 dni a dr povedala ze vraj je to normálne pri tejto antikoncepcii ze zeny mavaju nepravidelny menzes alebo ho nemaju vobec ... tiez rozmyslam vysadit alebo zmenit ...

mk22
9. apr 2021

@9555058645 ja som bola včera u Dr kázal dobrat blister a končím.
Ja som aj rok nrkrvscala fakt ale hocikedy bolesť brucha aj tri dni plus špinenie z ničoho nič len tak mimo dátumu kedy by som mala krvácať no cirkus humberto u mňa.
Aj min týždeň brucho dnes opäť..

nniikkii
9. apr 2021

@9555058645
@mk22
Veď práve chuť na sex žiadna a večer mi je fakt na 🤢🤮 plus tá bolesť akoby predmenštruačná. No zmeniť pokiaľ kojíš nieje iná či?

mk22
9. apr 2021

@nniikkii ta bolesť mne neskutočne vadila vadi aj každý týždeň dva dni po sebe už som. Čakala ze budem krvácať a nič potom deň špinenie a zas týždeň ôk a dookola toto sa mi ozvalo po roku ndjrvscania a mňa tá bolest vytáča

9555058645
9. apr 2021

@mk22 a ako dlho ste brali ? To ste vobec cely rok nemali menstruaciu ?? Tak ako ja bolesti zatial nemam len v poslednej dobe mi to dost meska

mk22
9. apr 2021

@9555058645 cca 4roky, a ja som nrkrvscala vbc za celý ten čas pár x nikdy som nemala ze tri štyri dni krvácanie skôr dňové špinenie plus 4dni brucho som. Cítila a to hocikedy a často a teraz ku konci už často a stále bez krvácania.
Tak ze bysadim a uvidím ci budem mat ukážkový cyklus 🙄

13katinka
10. apr 2021

@mk22 ....tak to neviem to je asi individualne ale skôr si myslím že ti príde do nejakych troch dní od poslednej tabletky....lebo po prvom pôrode som ju brala rok nemala som menštruáciu vôbec až keď som prešla plynulé na inú hak som ju dostala... po druhom pôrode som ju brala dva roky menštruácia žiadna pokiaľ som kojila syna brala som ju ešte mesiac po skončení dojčenia ale to už bolo také že po dvoch týždňoch od skončenia dojčenia som začala špiniť a špinila som vkuse dva týždne tak som dobrala blister a vtedy mi prišla menštruácia ....potom som bola na kontrolu a vtedy sa tam objavila ta cysta čo doktor skonštatoval, že je to z tabletiek a dal kontrolu o mesiac a ako som písala prvá vlastne druhá už bez uživania tabletiek mi meškala 9 dní ale bolo to tou cystou ...tak že može ti hneď naskočiť pekne cyklus ale môže byť aj rozhádzaní ja už som teraz 4 mesiac bez a už sa to konečne vracia do starých koľají ale niektorým to trvá dlhšie a aj po roku môžu mať rozhádzaný cyklus

13katinka
10. apr 2021

@nniikkii ahoj...ja som tiež brala desirett pri oboch detoch ale zas nemala som s ňou nejak extra problémy ako ta chuť na sex aj mne chýbala ale ako bolesti som nemala žiadne len posledy mesiac užívania bol katastrofa .....a čo sa týka inej antikoncepcii počas dojčenia kamarátka používa nejaké čipky ktoré sú voľno predajné myslím že sa volajú asi pharmatex

mk22
10. apr 2021

@13katinka ďakujem ti za odpoved❣️

nniikkii
12. apr 2021

@13katinka áno poznám tie čípky mne nevyhovovali. No hádam sa to zlepši.

rittag
14. apr 2021

Zdravím... nemá niekto na predaj aspon jeden blister????? Ďaaakujem

quixinecka
9. máj 2021

ahojte mám v ponuke jeden o pol blistra za 8,5€ už aj s obyc. poštou ak by mal niekto záujem spotreba 02/22

quixinecka
9. máj 2021

@rittag mám na predaj ak by bol záujem 🙂

rittag
9. máj 2021

@quixinecka zdravím, ano mam