icon

Aké máte skúsenosti s HAK Diane-35?

angel123
5. apr 2011

Ahojte, bola by som rada, keby ste sem napisala Vase skusenosti s Diane-35... 🙂 Ja ju beriem uz pol roka a chcela by som vediet, ako je to s dlhodobejsim uzivanim, ci sa u niekoho z Vas vyskytli aj problemy alebo nieco take...Vsetko ma zaujima, vdaka 🙂

Strana
z2
penelope2066
17. júl 2011

Ahojte.Aké máte a touto HA skúsenosti?Ja som brala Vreyu, napodobeninu Diane 35 a po par mesiacoch som z nej zacala mat emocionalne vykyvy. Chcela by som skusit Diane 35 kedze je original ale moj doktor mi tvrdi,ze je to rovnake.Co Vy na to?

whiplash
16. dec 2011

ahojte baby, mam zvysne 4 blistre (4x21) Diane 35. Plet upravena, vsetko v poho.
V pripade zaujmu piste na whiplash@zoznam.sk
cena 30 prip. dohodou aj s postovnym.

marianka79
16. dec 2011

@angel123 ja som mala s touto antikoncepciou len a len dobré skúsenosti plet krásna pribrat som nepribrala ani deko super len po jej vysadení sa mi tvár zase dala do hrozného stavu ☹ ale to bolo pred16 timi rokmi cca tak zrejme už má aj niečo vylepšené...či...? vtedy stála okolo 50-70Sk 😅 😕 tušim.

andy1001
6. mar 2012

Ahojte, nezostalo niekomu diane 35?

simajl
20. mar 2013

kupim diane35, ozvite sa prosim cez IP

miskaa87
27. mar 2013

ja som Diane brala jeden rok a pleť sa mi užasne zlepšila, avšak pribrala som z nej a zvyšuje cholesterol, to že som z nej pribrala viem na 100% lebo som ju brala pred 8rokmi a vtedy som pribrala a teraz som ju brala po tých 7rokoch znova asi rok a pribrala som znovu.

lenuskaaa126
20. máj 2013

ahojte 🙂...mám na predaj mesačné balenie diane 35 ak by mal niekto záujem 🙂

ivankaalenka
21. máj 2013

Francúzi stopli tabletky Diane 35 - clanok na SME.sk Precitajte si. No zaujimave.

nikolienka28
14. jan 2014

Kočky nemáte niektorá na predaj Diane 35? ja nemám čas ani kedy ísť po recept 😒

epelino
19. feb 2014

Aj ja kupim ak niekto ma vdaka

dankars
20. máj 2014

Caute kocky. Nema niektora z vas aspon jeden blister Diane35? Nechce sa mk k lekarke a potrebujem surne uz mi konci... dik
dankars@azet.sk

luciamm
20. máj 2014

Výborné, brala som ju mesiac a ostala som tehotná😀

aneta1020
21. máj 2014

@luciamm treba antikoncepciu brat pravidelne 🙂 takze tu nestras s komentarmi ze si otehotnela,lebo neznalejsie damy potom uz ani sexovat nebudu 🙂 a prave to male percento rizika otehotnenia zahrna zeny ktore si tabletky jedia hocikedy ako cukriky...

stanislavao
21. máj 2014

ked si HAK vyberam receptom v lekarni Dr.Max, tak recept mi vzdy vratia. preto nechapem, ze tu pisete, ze nemate kedy ist pre recept. ved ho v lekarni neberu, ale vracaju. Diane som brala dlhe roky a bola som spokojna. krasne sa od toho vycistila plet. HAK je ucinna na 98%. preto, ak niekto otehotnie, tak je to preto, ze tblt neberie pravidelne, popropade ak je hnacka, zvracanie, tabletka sa dostane von a nema ucinok. neverim tomu, ze uzivate HAK pravidelne, presne a otehotniete. nieje to mozne.

pupina14
12. nov 2014

Dobrý den. Predám dva balenia Diane35 za 15e.

slnieckozjuhu
21. dec 2014

Zvysili mi dva blistre Diane 35 - expiracia februar 2017, nepotrebuje niekto? (Na cene sa dohodneme 🙂 napiste mi IP.

core13
10. jan 2015

ahojte, kupim Diane 35, ak má niekto na predaj...

tslobik
10. jan 2015

@angel123 ja som brala Diane -35 tiež cca 5 rokov s prestávkami.....Ale môžem povedať, že to bola chyba. Zlepšila mi po nej pleť na 100%, ale vždy keď som ju vysadila pleť vždy horšie a horšie s každým vysadením. Čiže vždy som sa k nej chťa-nechťa vrátila nakoniec. A keď som s ňou definit. sekla v 26 rokoch, mala som pleť horšiu ako puberťáčka 🙂 Ale zmizli mi ostatné problémy ako bolesť nôh, výtoky....Tiež som niekde čítala, že je dosť nebezpečná a stiahli ju z trhu. Nie je ani z tých nízkohormonových, nie je to v pravom zmysle antikoncepcia ale liek s antikoncepč. účinkom. Ale na pleť mi zabrala ako jediná.

tslobik
10. jan 2015

@angel123 Dokonca sám gynekol. mi ju odporúčal vymeniť za inú, lenže ja som inú hak nechcela, keďže som ju užívala čisto kvôli pleti

krasnetelo
19. jan 2015

Predam HAK-Diane35 (4x21) Cena 30 Eur uz s postovnym. krasne.telo1@gmail.com

niki146
2. mar 2015

Zdravim Vas zienky...predam HAK Diane 35 3x21 tabliet za 20 eur.Ak ma niektora z Vas zaujem 🙂 ...piste na veronikasyneriova@gmail.com

core13
28. jún 2015

Predam HAK Diane 35 4×21 tabliet za 20 eur, expiracia 02/2017

matulisa
16. júl 2015

@core13 ešte máš?

core13
16. júl 2015

@matulisa

Ahoj, este mam 😉

ssiscac
3. sep 2015

Ahojte baby, urgentne kupim balenie Dianne 35. Ozvite sa prosim cim skor. Som z BA tak kludne aj osobny odber, alebo poslite na dobierku. Budem vdacna 😉

adriana36
17. okt 2015

ahoj baby,rada bz som sa s vami podelila o zistenie, ktore mi povedal moj gynekolog, ku ktoremu chodim cca 7mesiacov. pred nim som mala lekarku ktora mi predpisala diane 35 a uzivala som ju cca 2rokz.sice bolo vse ok, nemala som ziadne problemy, tie nastali po vysadeni antikoncepcie, vykyvy nalad, max.zhorseny stav pleti,cistz, co som v zivote nemala, neustale nejakz vztok a pod...teraz som prestala kojit a chcela som teda ze si dam antikoncepciu a gznekolog sa ma pyta ze aku som mala predtym.ked som povedala ze diane 35 cca 2roky, tak skoro skolaboval, chytil sa za hlavu a povedal ze ci je kompletna moja byvala gynekologicka, ze diane 35 sa uziva hlavne pri tazkom akne a ze max len niekolko mesiacov kym sa to trosku neupravy.ze diane 35 sposobuje velke problemy po vysadeni pri dlhodobom pouzivani,co ma potvrdene aj na pacientkach a podpisuje sa aj pod vznik rakoviny.takze to je moja skusenost...a veru bola som riadne v soku lebo tak nie kazdy sme vystudovany fatmaceut alebo gynekolog a lekar by mal vediet, co vam predpisuje..

adriana36
17. okt 2015

@angel123 ahoj baby,rada bz som sa s vami podelila o zistenie, ktore mi povedal moj gynekolog, ku ktoremu chodim cca 7mesiacov. pred nim som mala lekarku ktora mi predpisala diane 35 a uzivala som ju cca 2rokz.sice bolo vse ok, nemala som ziadne problemy, tie nastali po vysadeni antikoncepcie, vykyvy nalad, max.zhorseny stav pleti,cistz, co som v zivote nemala, neustale nejakz vztok a pod...teraz som prestala kojit a chcela som teda ze si dam antikoncepciu a gznekolog sa ma pyta ze aku som mala predtym.ked som povedala ze diane 35 cca 2roky, tak skoro skolaboval, chytil sa za hlavu a povedal ze ci je kompletna moja byvala gynekologicka, ze diane 35 sa uziva hlavne pri tazkom akne a ze max len niekolko mesiacov kym sa to trosku neupravy.ze diane 35 sposobuje velke problemy po vysadeni pri dlhodobom pouzivani,co ma potvrdene aj na pacientkach a podpisuje sa aj pod vznik rakoviny.takze to je moja skusenost...a veru bola som riadne v soku lebo tak nie kazdy sme vystudovany fatmaceut alebo gynekolog a lekar by mal vediet, co vam predpisuje..

tslobik
17. okt 2015

@adriana36 no super.....si ma nepotešila....Ja som ju brala cca 5 rokov s prestávkami 😒 Nikdy viac.....Mala som pleť síce ako bábika.....ale po vysadení čistá katastrofa. Teraz už 9 rokov neberiem žiadnu HAK a som spokojná.

adriana36
17. okt 2015

@tslobik no ja momentalne som 4 mes.po porode a chcela som nejaku antikoncepciu, najlepsie teliesko, ale mam nejake cisty takze mi doktor dal maitalon antikoncepciu urcenu na to, ze by mala zabranit dalsej tvorbe a zvacseniu a ked to bude ok, tak ze mozem aj teliesko...ja tiez velmi akoze tabletkovu formu neuznavam, myslim ze je to privelky zasah do organizmu...su to umele hormony stale....

angel123
autor
19. jan 2016

Ďakujem za všetky príspevky. 🙂 Nakoniec som si ju bola dať zmeniť, lebo som mala časté migrény... Teraz beriem Belaru a som nadmieru spokojná, o Diane 35 som nepočula nič dobré, tak som ju radšej zmenila. 🙂 A tiež som ju brala kvôli akné, keď som ju vysadila, nachvíľu sa to vrátilo späť, ale potom už dobre. 🙂

Strana
z2