icon

Aké máte skúsenosti s medeným vnútromaternicovým telieskom?

monita662
13. nov 2013

Ahoj dievcence ...snad mi niektora odpovie.....toto medenne teliesko mam 3 tyzden ...ziadne komplikacie nemam akurat ze ma bolia strasne krize ...no ale neviem ci to mam ztoho alebo som prechladnuta ...no ale aby som bola konkretna ...toto teliesko som si dala zaviest v UK a doktorka mi povedala ze si mam tu snurku kontrolovat obcas ci ju tam mam...no uz asi 3 den si ju necitim a neviem ju nahmatat....zas sesternica si dala toto teliesko zaviest na slovensku a doktorka sa vobec nezmienila otom ze by si tu snurku mala kontrolovat ...tak teraz neviem ci je to ok ....ale pre istotu pojdem k dokymu lebo dovtedy kludna aj tak nebudem ....zaujimaju ma vase skusenosti ....ci si to kontrolujete ...ci vam to sadlo ....a vobec ci ste stym spokojne ....Ja mam medenne bez hormonu ... dakujem

crissie
13. nov 2013

Ahoj ja som mala toto teliesko, ja som bola spokojna kym som ho mala. Mne dr nic nespomenula ze mam snurku kontrolovat, po mesiaci som mala kontrolu a ked bolo vsetko ok tak uz som to nechala tak az kym som ho nechcela vybrat. Vtedy tam uz snurka nebola a teliesko bolo trosku otocene. To nebol problem, teliesko stale plnilo svoju funkciu. Bol ale velky problem pri vybrati, ked musela dr manualne kliestami vyberat to teliesko. To bol otras a preto teliesko nikdy viac. Inak to ze snurka vosla do vnutra je uplne bezne, len sa to akosi nespomina. Drzim palce

julia35
14. nov 2013

Ahoj,ja som mala toto teliesko dva krat po sebe,cize 5 rokov jedno a 5 rokov zasa druhe a ani raz nebola zmienka o kontrolovani snurky. Kazdy rok som chodila na preventivku. Nemala som ziadne problemy. Aj mesacne krvacanie bolo v norme,aj ked niektora mava silne,aspon co som pocula. Takze ja osobne som bola spokojna. A aj vybratie bolo bezproblemove akurat trosku neprijemne ako aj zavadzanie.