Ako dlho po sterilizácii by som nemala mať sex?
Dobrý deň, chcem sa pýtať..
16.7.2021 som rodila 3x cisárskym rezom a popri ňom mu spravili STERILIZACIU ,chcem sa spýtať ako dlho by som nemala mala mať sex... SAMOZREJME viem ze mam (šetonedelie) do už uplynulo... ale myslím tak sex aby som sa nebála že budem tehotna Ďakujem pekne
@comika len netuším akú sterilizaciu mi robili ,či podviazali alebo prestrihly .. neviem nič mi nepovedali iba ze ju mam 😁
@petrapisova asi prestrihli, aspon mne tak povedali, ze teraz sa uz takto to robi. ja to mam tiez, po 3 cisarskych (3 roky dozadu, zatial som neotehotnela)
pokiaľ sa na to fyzicky cítiš smelo do toho, manžel sa určite poteší 🙂
@petrapisova mozes kludne, teraz sa to uz robi prepalovanim, nie len podviazanim.
@nicoli02 určite áno, ja som celi cisársky mala pohode ..po 4 hodinách už na nohách 😁.. a co som bola prekvapená 3 som mala najlepší..ja som taky nezmar 🤣
Mozem sa opytat po operacii mimo cisarskeho niekto mal sterilizaciu ?ze ako dlho potom nemoze mat zena pohlavny styk.
@lujzaveghova2100 mne vravel, ze urcite odporuca pockat po prvej menstruacii.
@pbra40 dakuhem pekne aj som si myslela a kolko trva operacia prosim vas 🙂
@pbra40 To nie je úplne dobrá rada. Ak dojčí, nemusí mať menštruáciu aj celý ďalší rok 😃
@lujzaveghova2100 cca 30-45 min v narkoze, ja som mala laparoskopicky. Cez noc som tam musela ostat na pozorovani, prepustili ma na dalsi den
@pbra40 dakujem uz mam po chvalabohu ale dakujem za odpoved 🙂

@petrapisova ak sa citis na sex, tak kludne si ho uzi. Neboj sa, neotehotnies. to su sance 1:1 000 000 aby sa vajcovody znovu spojili