icon

Ako oznámiť mame, že potrebujem tabletku po?

6. dec 2022

Prosím hlúpe reči a vychovávanie si nechajte pre seba. Stala sa totiz taká vec, že s priateľom sme mali súlož a roztrhol sa nám kondóm. Zistili sme to až v momente keď sme skončili a teda všetko skončilo vo mne. Povedala som že ideme okamžite kúpiť tabletku po. No on mi povedal, že je pred výplatou a nemá na to (trošku red flag a premýšľam či toto je správny chlap do života ale o tom po tom). Ja chodím ešte len na strednú, nemám žiadne vlastné peniaze, nedisponujem vreckovým a nemám si to ako kúpiť. Takže jediná možnost je ísť za mamou, povedať jej čo sa stalo, oznámiť že už nie som nejaký ten čas panna a poprosiť ju nech mi tu tabletku kupi. Mám z toho strašný stres, neviem ako jej to mám povedať. Viete mi poradiť ako začať konverzáciu?

Strana
z3
kvaplakvapka
7. dec 2022

@nafka0483 nie,chcem aby sexovala až vtedy keď dokáže používať rozum a byť zodpovedná voči všetkému. Ci riešenie je brat tabletky po ako lentilky?

kvaplakvapka
7. dec 2022

@dadis Toto je svet,že si človek praje zlo. Ja viem,internet je slepý a hluchý ale priať aby som nemala dcéru? A akože dôvod? Ci ste zjedli všetku múdrosť sveta a nedokážete pochopiť ze sú aj iné názory? Prajem vám múdrosť a krásne predvianočné obdobie

moonlight1210
7. dec 2022

@kvaplakvapka tak mali ochranu, ale zlyhala. Zas uplne do toho po hlave nesla, ze by s nim spavala len tak na ostro a nadejala sa, ze u nich motyka nevystreli.

A nevyzera, zeby planovala jest tabletky po ako lentilky.

nafka0483
7. dec 2022

@kvaplakvapka Ake lentilky? Ved sexovala s ochranou, kondom praskol a postavila sa k tomu zodpovedne.

Ci mas na mysli, ze sexovat ma az v manzelstve ked bude chciet splodit dieta? Dovtedy nie?

dadis
7. dec 2022

@kvaplakvapka Nic som ti nepriala. Precitaj si to este raz. Dufala som preto, ze by si dcere rovnako ublizovala ako autorke..autorka pouzivala ochranu a sa zodpovedne postavila aj k zlyhaniu ochrany. Za mna si zasluzi pochvalu a nie opovrhnutie

martinaju
7. dec 2022

@kvaplakvapka pane bože tak vychovaj ako chceš. Za mna je vychovana správne a hlavne ma pekný vztah s mamou keď jej môže povedať všetko a nie klamať že potrebuje na knihu a kraviny. Zachovala sa spravne či už pri sexe mala ochranu a s partnerom nebola dva dni. Tak aj pri riešení problému. Tak chcela tabletku po a čo? Ja som si tento koktail hormonov nemohla dovolit do seba dat tak ale tak išla by som za mamou keby niečo potrebujem alebo sa stane. Tak ako som bola pripravená, že ak by ochrana zlyhala a prišlo by tehotenstvo tak to normalne poviem a postavime sa k tomu zodpovedne. Pozri ona považovala za zadpovedne toto a hlavne ked zistila co za debila je priatel tak čo? Ako je lepšie mame klamat? To mi už len je výchova keď sa ma vlastne decko bát prísť za tebou.

drakaria
7. dec 2022

@mimka1402 keby čítaš aj ty poriadne vidíš čo som napísala hviezda

shewinka
7. dec 2022

@elizabet173 ja som vzdy sulozila s clovekom ktoreho mam rada, tak som predpokladala, ze to takto normalne chodi, ale hold asi u teba nie 😉

mimka1402
7. dec 2022

@drakaria Upraviť príspevok vie každý 🙂 keď som písala komentár, toto tam nebolo, čítať viem. 😉 Ale vďaka za hviezdu. 😉

Strana
z3