icon

Ako prebieha výmena Mireny?

15. apr 2026

Vieme že už sa to volá inak ale čaká ma teraz výmena po 5 rokoch. Máte to niekto za sebou? Ako to prebieha? Krvacali ste po výmene? Zaviedli vám hneď aj novú alebo vybrali a chvíľu ste boli bez telieska?

doriiis
15. apr 2026

Nevola sa to inak. Mirena je stále Mirena a potom je ešte Levosert, ktorý je lacnejší trošku ale inak je to to isté ako Mirena.
Áno, mám to za sebou. Po 5 tich rokoch Mirena von, Levosert dnu. Hneď po sebe, bez čakania na hocičo. Trošku spinenia pár dní po vklade a potom nic

autor
15. apr 2026
@doriiis

Nevola sa to inak. Mirena je stále Mirena a potom je ešte Levosert, ktorý je lacnejší trošku ale inak je to to isté ako Mirena.
Áno, mám to za sebou. Po 5 tich rokoch Mirena von, Levosert dnu. Hneď po sebe, bez čakania na hocičo. Trošku spinenia pár dní po vklade a potom nic

@doriiis super ďakujem. Môžem sa opýtať aký rozdiel je tam v cene? Netuším ani koľko stojí Mirena teraz.

martinkatinka
Včera o 04:50

Mala som vymenu pred rokom, jedno von, druhe hned dnu. Ja pri tom na chvilu odpadnem, takze neviem o nicom. Bez krvacania. Cena aj so zavedenim cca 200€

doriiis
Včera o 06:16
@anonym_autor

@doriiis super ďakujem. Môžem sa opýtať aký rozdiel je tam v cene? Netuším ani koľko stojí Mirena teraz.

@anonym_autor ... Pred dvoma rokmi tam bol rozdiel asi 30- 40 €

autor
Včera o 07:53
@doriiis

@anonym_autor ... Pred dvoma rokmi tam bol rozdiel asi 30- 40 €

@doriiis tak to nie je veľký rozdiel. A cítiš rozdiel po zavedení?

doriiis
Včera o 08:03
@anonym_autor

@doriiis tak to nie je veľký rozdiel. A cítiš rozdiel po zavedení?

@anonym_autor ... Nie, obe sú to isté. Hormonálne antikoncepčné teliesko. Vyzerá to rovnako, pôsobí to rovnako.

anonym_07cecf
Včera o 10:14

Prosím vás ozaj sa na teliesko dá úplne spoľahnúť. Môžem tomu veriť ? O dva týždne sa bude vkladať.

doriiis
Včera o 10:42
@anonym_07cecf

Prosím vás ozaj sa na teliesko dá úplne spoľahnúť. Môžem tomu veriť ? O dva týždne sa bude vkladať.

@anonym_07cecf .... Myslíš ako na antikoncepciu či sa dá spoľahnúť? Mňa nesklamava už 7 rok v poradi

patta89
Včera o 10:45
@anonym_07cecf

@anonym_07cecf ani mna nesklamala. Zatial mam 2 roky

misinka20
Včera o 10:49

@anonym_autor Ja mám teraz Mirenu 5 rok a mne Dr. povedal, že sa predĺžila doba účinnosti na 8 rokov. Tak teraz premýšľam či vymeniť alebo sa spoľahnúť ešte na túto.

anonym_07cecf
Včera o 11:00
@doriiis

@anonym_07cecf .... Myslíš ako na antikoncepciu či sa dá spoľahnúť? Mňa nesklamava už 7 rok v poradi

@doriiis cize cely mesiac si nedavate vôbec pozor? Partner sa obava aj toho či nebude citit vlakna vo mne. Myslím čo trčia s krcka.

doriiis
Včera o 11:06
@anonym_07cecf

@doriiis cize cely mesiac si nedavate vôbec pozor? Partner sa obava aj toho či nebude citit vlakna vo mne. Myslím čo trčia s krcka.

@anonym_07cecf .... Vôbec si nedávame pozor. Ideme naostro stále. Nebude cítiť. Aspoň teda môj nič neciti

patta89
Včera o 13:06
@anonym_07cecf

@anonym_07cecf moj tiez nic neciti...