icon

Ako sa chránite, keď nemôžete používať hormonálnu antikoncepciu?

4. nov 2022

Ahojte, chcela som sa spytat zien, ktore uz vedia, ze maju konecny pocet deti ako sa chrania ak nemozu (popripade nechcu) pouzivat hormonalnu antikoncepciu ani hormonalne teliesko. Dakujem 🍀

matkahelka
5. nov 2022

@lenjaona nie, problem s plodnostou bude na tvojej strane. a tiez ma zaujima meno gynekologa, co takuto absurditu povedal. uplne vazne, napis meno.

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
54tinka54
5. nov 2022

@lenjaona daj meno toho lekára.
Oni nemuseli byť neplodní, možno máš problém ty… lebo toto čo si napísala nemôže byť ani zďaleka spoľahlivá metóda. Lebo kým ty sa osprchuješ, spermia už dávno pláva niekde za krčkom maternice 😀 a odtiaľ ju už von nedostaneš.

matkahelka
5. nov 2022

@lenjaona moj lekar studoval medicinu, nie sarlatanstvo. po porode som sa s nim o formach ochrany radila a ziadne vyplachy neradil. fakt, nestrapnuj sa. to, ci si plodna, ti zistovali ako? hyfosy, laparoskopicky? lebo hormonalny obraz nehovori nic o plodnosti. u teba nefunguju ziadne vyplachy, u teba funguje to, ze mas s otehotnenim problem a neotehotnela by si aj bez tych vyplachov.

54tinka54
5. nov 2022

@matkahelka to meno nenapíše, pretože žiadny lekár by také niečo z úst nevypustil. 😅

akbara77
5. nov 2022

@lenjaona prosím ta posli mi meno lekára do spravy

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
5. nov 2022

@lenjaona si robíš prdel, že? 😂

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
mmoni89
5. nov 2022

@lenjaona to sú teda rady na úrovni 🙈keď tebe toto stačí ok, ale radiť to niekomu ako ochranu tak to je už trochu moc😄

katkakovac
5. nov 2022

Nehormonalne teliesko a pripadne vazektomia.

lenjaona
5. nov 2022
evaachesa
5. nov 2022

@lenjaona tvoj gynekológ ti to najskôr povedal v rámci irónie a vtipu a ty si ako bláznivá robíš výplachy teplou vodou. Pomoooc. 😱🙏🤣

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
5. nov 2022

@lenjaona nic si vyprosovat nemusis, len tu nerad tebou vymyslenu metodu ochrany a dostuduj si ucivo ZS v oblasti rozmnozovania. nikto neuveri, ze lekar ti poradil vyplachy teplou vodou, ani keby si sa vyplachovala kyselinou, tak to ako ochrana nefunguje. spermia je rychlejsia ako ty, kym co i len vlezies do vane.

bashawelle
5. nov 2022

@lenjaona este viac ako tento vyplachovaci napad ma zaujala odpoved - meno lekara ti nedam, sama sa ho spytaj a povie ti to iste :D teda mame chodit do vsetkych gynekologicky ambulancii na Slovensku a hladat toho, kto toto doporuci? tak to potrva ...

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
54tinka54
5. nov 2022

@lenjaona prečo si vymazala svoje rady keď si za nimi tak stojíš?
Možno by si lepšie spravila keby si si načas dala pauzu od výplachov a skákala po sexe na švihadle (ďalšia skvelá rada ohľadom ochrany pred otehotnením), aspoň by si tvoja vagina oddýchla od horúcej vody.

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
54tinka54
5. nov 2022

@bashawelle nie, máš sa na to opýtať svojho gyndoša a povie ti to isté 🤣

matkahelka
5. nov 2022

@lenjaona preco si pomazala svoje odpovede?
ale vlastne mas pravdu, nech sa k tymto tvojim radam nedostane nejaka zena, ktora by ich chcela vyskusat 😉 btw, google vyhodi vsetky formy antikoncepcie. je zaujimave, ze tebou spominane vyplachy tam spomenute nie su.preco asi? jaaaj, asi preto, ze taka forma ochrany NEEXISTUJE

mmoni89
5. nov 2022

@lenjaona A ešte k tomu by si mohla vedieť ze vyplachy horúcou vodou niesu vôbec prospešné, naopak si tak môžeš privodiť dalsie problémy, takže naozaj tieto rady radšej ďalej neposuvaj
Zabudnite však na výplachy pošvy vodou! Sliznica môže byť po sexe narušená, navyše sa mierne mení jej pH, výplachom by ste jej prirodzenú rovnováhu ešte viac rozhádzali.

terry658
5. nov 2022

Abstinenciu

aknamorka22
5. nov 2022

My sme vekovo tak isto na tom a poznám viacero párov, kde to tak vyriešili. Mali dve deti a už nechceli ďalšie. Išiel muž lebo je to jednoduchšie. 🙂 Za mňa najlepšie riešenie.

autor
5. nov 2022

@aknamorka22 do buducna chceme vazektomiu ale bavili sme sa tak za 4-5 rokov keby nahodou sme sa este rozmysleli a dorobili este jedno 🤷🏼‍♀️ Dovtedy to potrebujeme poriesit inak.

hylary
5. nov 2022

Čo tu písala @lenjaona akú radu? Už je to zmazané a chcela som to prečítať

nafka0483
5. nov 2022

@hylary Ze si mas po styku urobit vyplach posvy v sprche - dat dole hlavicu a tu hadicu dnu a vodu tak horucu ako vydrzis a vyplachovat. Veaj jej to odporucal lekar a zarucene to funguje. Lebo spermie nepreziju horucu vodu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

aknamorka22
5. nov 2022

Tak by som kombinovala počítanie plodných dní (meranie bazalnej teploty) s prerušovanou sulozou, prípadne prezervatív 🙂

hylary
5. nov 2022

@nafka0483 🙈🙈🙈

nika1971
7. nov 2022

nehormonalne teliesko