icon

Ako sa vyhnúť otehotneniu bez piluliek?

juh1
12. máj 2007

nechcem pilule ani prcky,ako je to s danou?

Strana
z2
escada17
Odpoveď bola odstránená
escada17
12. máj 2007

arabeska, tuna je nieco -nueva ring- ma to moja kamoska, akoby nejaky prstenec sa vklada...ja nic o tom neviem, ja som trubka na tieto veci, ja som nikdy nebrala tabletky ani, ale keby som nechcela otehotniet, tak asi davat pozor ( tak vznikla nasa babika cislo dva ) a aspon kondomy, aj ked si to este neviem predstavit.. 😕 😀

maca21
Odpoveď bola odstránená
escada17
Odpoveď bola odstránená
maca21
Odpoveď bola odstránená
maca21
Odpoveď bola odstránená
escada17
Odpoveď bola odstránená
sue
14. máj 2007

Escada, to čo opisuješ je vaginálny krúžok - ja som to mala, bola som veľmi spokojná, finančne je to OK, je to nízkohormonálne, takže pre telo je to veľmi veľmi výhodné. Je to krúžok, ktorý sa vkladá do pošvy na 21 dní, na ďalších 7 sa vyberá a vloží sa ďalší na 21 dní. Spoľahlivosť je 99,4 % ... odporúčam.

melory
14. máj 2007

sue musi ti to vlozit gynekolog alebo sama? je to na predpis?

sue
14. máj 2007

Melory, je to na predpis, žena si to vkladá sama.

melory
14. máj 2007

a nazov?

sue
14. máj 2007

Nuvaring alebo Novaring - ja už ho nemám 😀 takže presne si to nepamätám, ale takto nejak.

escada17
14. máj 2007

sue, heeej, presne to to je- ja tieto veci nepoznam moc ( len z reklamy a viem, ze kamoska to mala - inak sa jej 7 mes. nedari otehotniet, ked s nim skoncila )...ja som nikdy nic neuzivala a aj sa bojim, ze by som raz nieco mala...

sue
14. máj 2007

Escada, ja som vysadila a hneď prišlo vytúžené bábätko 😉

miss
15. máj 2007

je to na nervy nie baby? muži "urobia hocico" a neponesú žiadne nasledky a my aby sme sa stále strachovali ci do toho nevpadneme 😝 😀 HAK sa bojim danu by som si nedala boji sa zapalov...

digysa
9. jún 2009

Poradim vam skvely trik, ako neotehotniet: NESEXUJTE 😎

daniela1983
9. jún 2009

alebo ine sexualne praktiky 😀

Strana
z2