Ako ste sa cítili po ukončení užívania antikoncepcie?
Tie ,ktoré ste užívali niekoľko rokov antikoncepciu a rozhodli ste sa ju vysadiť...ako sa cítite teraz?
Po 7 rokoch dva mesiace ok, teraz treti mesiac mi meskali cca 10 dni, bolesti, silne krvacanie ... No des
ja som bola v pohode,ms mi prisla v obvyklom case,aj som otehotnela v pohode..nemala som ziadne negativne dosledky,a to som ju brala 8 rokov
akurat plet sa zmenila....a nalady zmizli aj nechut na sex
u mna tak isto naladicky sa upravili , ,pozitivum vacsia chut na sex, negativum viac aknozna plet, vacsie bolesti pri menzese.
okrem toho,ze znova zazivam neskutocne muky pri menstruacii ziadne zmeny.treti mesiac neberiem.plet ani vlasy ziadne zmeny,nalady tiez nie.len bolesti pri mestruacii take ako ked som nebrala HAK
@dobromila1111 môžem sa ťa spýtať že kolko asi po vysadení anikoncepcie si otehotnela? aj treba počkať nejakú dobu kým sa prečistíš?
@zziiizziii
Otehotnela som na druhy mesiac. V obvyklom case ako s tabletkami mi prisla ms, potom som otehotnela. Dr radil necakat,neprecistovat,tak som posluchla. Brala som len femibion ten mesiac po vysadeni.
Teraz sa pokusame opat. No po porode to uz nie je take lahke,ako som si myslela..
Drzim palce,nech to tiez tak skoro vyjde a nech je csetko v poriadku ;)
Ja som brala 6 rokov (regulon) a po vysadení som bola stále nervózna, nič ma nebavilo...proste som sa nevedela dať akosi do pohody 🙂 ale to len tak prvý mesiac..meškala mi aj mrcha ale bola som na vyvolávačke a odvtedy už ok
Ahoj, ja práve naopak. Dovtedy som mala problémy, kým som brala HAK. Po vysadení som sa stretla s prirodzenou metódou. Je to malý prístroj, cyclotest. Presne dostanem informácie o tom, že kedy mám plodné alebo neplodné dni. Podľa toho vždy viem, kedy musíme dať väčšiu pozornosť, ak nechceme/chceme bábätko. Môžem iba odporúčať. 🙂
Ja,akonahle som vysadila antikoncepciu,tak meznes mi meska uz vyse tyzdna,,,kym som mu brala,tak intervaly boli vzdy presne na den!!!Teraz cakam,kym dostanem menzes..Tie,ktore beriete antikoncepciu vela rokov,su tu aj take,ktorym to potom nedoslo nacas?Ak,tak kolko to meskalo???
Ahojte, ja som brala Šesť rokov a teraz v novembri som ukoncila lebo chceme bábo. Zatiaľ sa nepodarilo. Predtym mi prišli presne na deň a žiadne bolesti. Bez HAK mi meškávajú 3-4dni, prvy mesiac bez HAK som mala take bolesti ked mi prisli ze manžel musel prist pre mna do roboty tak mi bolo zle a také bolesti som mala to sa mi stalo prvýkrát po šiestich rokoch, strašný nezvyk.ostatne mesiace boli onieco slabšie. A este k tomu som si všimla ze mám MS strašne slabu trvá asi 3 dni.
Tak som teda zvedavaa,kedy to pride teraz mne,po akom case..dakujem pekne za odpovede..ste zlate... 😲

@denisabi po cca 7-8 rokoch užívania som vysadila a cítim sa úplne rovnako, žiadna zmena... cyklus rovnaký, pravidelný, nepribrala / neschudla, náladičky tiež rovnaké, krvné testy tiež bez rozdielu...