icon

Ako získať dôveru k antikoncepčným tabletkám?

14. apr 2026

Ahojte, možno to bude zvláštny príspevok ale rada si prečítam vaše skúsenosti. Užívala som HA cez 3 roky. Následne som ju kvôli operácii vysadila a momentálne ju užívam opäť avšak mám pocit ako keby jej neverím. Som pedant, čiže nikdy sa mi ju nepodarilo zabudnúť ani nič podobné a ak som vedela, že je znížená účinnosť tak som sa chránila aj inak. No momentálne som v situácii kedy sa na ňu musím spoliehať. Ako predsvedčiť, samu seba že tie tabletky beriem práve preto aby som sa nemusela báť?. Mne by najviac vyhovovali kondómy no tie priateľ nenávidí.

anonym_d0aca3
14. apr 2026

Akože kaziť si zdravie kvôli chlapovi nikdy nepochopím. Viem čo so mnou robili tabletky keď som bola v predošlom vzťahu, čo sa týka psychicky atď. Navyše keď som ich vysadila tak som ho nexhcela ani vidieť lebo ma už nepriťahoval. Vykašli sa na ne a proste presaď si to, čo to nedodrbe hormonalny system, nespôsobuje rakovinu a milion ďalšich následkov.

anonym_219edd
14. apr 2026

Pekny sebec hajzlik. Vie co ti to vobec robi s telom a ZDRAVIM to svinstvo??

belllinka
14. apr 2026

A to iná antikoncepcia neexistuje?

viestta
14. apr 2026

Priatel je sebec. Asi nielen v tomto uprednostnuje svoje pohodlie na tvoj ukor

anonym_9b0c83
14. apr 2026

Sú rôzne druhy antikoncepcie. Je na Tebe ktorú si zvolíš. A nemusia tu ľudia ukameňovať partnera, že nechce používať kondómy. To veľa mužov, aj veľa žien. Každý preferuje niečo iné, nájdite si svoju cestu.

anonym_8228f5
14. apr 2026

@anonym_autor vieš o tom, že HAK je účinnejšia ako kondóm? Tým ale veríš a hak nie?

autor
14. apr 2026
@anonym_8228f5

@anonym_autor vieš o tom, že HAK je účinnejšia ako kondóm? Tým ale veríš a hak nie?

@anonym_8228f5 Áno viem. Kondómy majú však nejak pre mňa iný vplyv na psychiku kedže by som videla, ak by nastala nejaka chyba čo pri HA neuvidím.