icon

Endometrióza a možnosti otehotnenia po operácii

17. mar 2026

Ahojte, prosim skusenosti s endometriozou a naslednym tehotenstvom. Som po operacii, uzivam visanne, taha mi na 36, dieta by som chcela avsak momentalne nemam s kym. Je tu niekto kto to odkladal a podarilo sa to aj neskor prirodzenou cestou? Alebo ste mali skor komplikacie, pripadne sa to nepodarilo. Dakujem

martinkatinka
17. mar 2026

Ja som mala endometriozu diagnostikovanu ovela skor, v liecbe som bola po 2 laparoskopiach, mala som injekcie Depo provera dva krat po pol roku. Otehotniet sa podarilo po 3 rokoch prirodzene. Mala som 28. Ale v podstate sme to uz vzdali a ze zajdeme do CAR a nakoniec bum, tehotna.

anonym_02d009
22. mar 2026

Ach tazka otazka tu je najidealnejsie nic neodkladat ja som zacinala ivf v 28 rokoch a dnes mam 30 za sebou 4IVF a dietatko nemam :( ale je to velmi individualne urcite zalezi aj od partnera a spermi ale je tu kopa kociek co otehotneli prirodzene.

anonym_42947b
24. mar 2026

@anonym_autor Manzelka mala diagnostikovanu endometriozu. Bola aj na laparoskopickej operacii. Otehotniet sa nam podarilo prirodzene, ale neslo to lahko, dost som sa narobil 🙂 . Mala vtedy 36. Ale asi to tehotenstvo co to poliecilo, tym ze bol preruseny cyklus, lebo dalsie dieta uz islo ako po masle.