icon

Antikoncenpcia Dienorette - skúsenosti

dominicka12
22. sep 2013

Ahojte baby máte niektorá skúsenosti s touto hak? Beriem ju cca pol roka a teraz pociťujem zmeny ako depresiu alebo ja neviem ako to mám definovat , večer dostane akoby nejaký tlak mravcenie do hlavy a uža potom preháňa, vraciam asi predmesiacom som mala stav že ma ráno začala bolieť hlava a už som zas vracala a preháňali ma rozmýšľam že ju vysadím sú to strašné stavy

bosoriak
22. sep 2013

@dominicka12 Urcite ich vysad a porad sa s lekarom - bolest hlavy a mravcenie v hlave mozu byt sice iba zhody nahod a blby tlak vonku, ale moze to byt aj vaznejsie. HAK by si mala brat a nemala by si o nej vediet, vtedy je dobre zvolena. Ja som mavala napr. migreny pri jednej znacke take, ze som brala viac ibuprofenov, nez tabletiek HAK. Po zmene znacky to preslo.

dominicka12
autor
22. sep 2013

Mám dnes poslednú tabletku mám ju vziať?

stanislavao
22. sep 2013

@dominicka12 podla mna tie stavy nemate z HAK. Dienorette beriem aj ja. moj jediny problem je v tom, ze mam bolestivejsiu menstruaciu porvy den, ale inak nepocitujem ziadnu zmenu pri brani Dienorette a tej, co som brala predtym. Lyndynette 20 som mala a tie mi nesposobovali ziadne problemy. tie stavy, co ma te, nemoze byt z niecoho ineho a nie z HAK?

dominicka12
autor
22. sep 2013

Tie migrény sa mi neobjavili s ničoho až ked som treti mesiac brala hak vtedy to zacalo, tak som ich mesiac nebrala lebo som išla na operáciu a ked som ich začala znova brať zas tí začalo