Antikoncepcia 8 rokov a snaha o tehotenstvo
Prosim vás tie, ktoré ste brali antikoncepciu 5,6 7,8,9 rokov, za aký čas po vysadení ste otehotneli?
Ja som brala antikoncepciu od 18 do 25,po vysadení som pockala ako mi nabehne cyklus a otehotnela som hneď na další mesiac..rovnako to bolo aj pri na druhý a tretíkrát🙂
ja som brala od 17 alebo 18 nepamatam uz do 30ky vkuse, takze 12-13 r, otehotnela som za 9 mesiacov.
Ale po vysadeni menzes aj o 3 mesiace, a vobec cykly rozhadzane ( to som mala aj pred HAK), manzel spermiogram morfologia ok len na 1%, ale podarilo sa.. za mna teda ok, od prvej ms po vysadeni to trvalo 6 mesiacov.. 9 dokopy…
Brala som cca 8 rokov s jednou pauzou medzi tým, otehotnela som viac ako rok po vysadení. Proste to skôr nešlo.
Ja som brala 10 rokov.po vysadeni som otehotnela asi o 4 mesiace ,ale s tym ze na prvykrat ako sme sa snazili..dovtedy sme si davali pozor.
Brala som oveľa viac ako 8 rokov, bez prestávky a otehotnela som hneď po vysadení na jeden jediný a posledný pokus naostro 😁
Ja som brala asi 6 rokov, otehotnela po 8 mesiacoch. Mala som po vysadeni anovulačné cykly, doktorka vravela že to môže trvať kľudne aj rok kym sa telo úplne spamätá. Ale poradila skúsiť inofolic a asi to zabralo, po dvoch mesiacoch užívania som otehotnela.

Neter brala 7 rokov a rok trvalo otehotnenie