icon

Antikoncepcia a menštruácia

ivanka152
11. apr 2013

Ahojte,chcem sa poradit.Beriem anti Belara.Kramy som mala dostat po dobrati poslednej tablety,pocas nasledujucich 7 dni.Ja som ju vsak uz dostala a to mam zobrat este 3 tablety.Neviem teraz ci ich mam brat ked som uz "dostala" alebo nie.

sashabb
11. apr 2013

@ivanka152 treba brať tak ako je v navode, čiže dobrať potom prestavka a nanovo.

ivanka152
autor
12. apr 2013

@sashabb Dakujem,ja som z toho navodu uz salena,nejak som to tam nenasla.

sashabb
12. apr 2013

@ivanka152 neviem veru či je takyto "problem" v návode aj popísaný. No počítam, že sa ti to časom upraví. 😉

ivanka152
autor
12. apr 2013

@sashabb to dufam 🙂 na zaciatku ked som ju zacala brat tak som mala kramy skoro kazdy druhy tyzden,trochu som sa bala ale Dr. povedal ze je to ok,ze sa to upravi 🙂

linda20111
12. apr 2013

@ivanka152 myslim ze toto v navode nenajdes 🙂 na tvojom mieste by som normalne dobrala cele balenie. ale nic sa nestane ak aj nezoberies tie tri posledne. (mozes si ich nechat ked budes potrebovat posunut termin o nejake dni napr kvoli dovolenke) . ked si zvyknuta mat vzdy presne a len teraz sa to nejak zmenilo, mozno ze ucinok antikoncepcie ovplyvnili nejake lieky alebo nemala si hnacku, nevracala si? preto si asi telo myslelo ze uz si urobila prestavku..

sashabb
12. apr 2013

@ivanka152 a ako dlho ju vôbec berieš?

ivanka152
autor
12. apr 2013

@sashabb Najprv som brala Azaliu lebo som kojila,potom Softine 3 mesiace ale casto ma bolela hlava tak mi dr.predpisal Belaru,beriem ju 2 mesiace.Nemam s nou ziadny problem akurat ze tie kramy prichadzaju ako chcu.

ivanka152
autor
12. apr 2013

@linda20111 Dakujem,neberiem ziadne ine lieky,ani som nebrala,nebola som ani chora.Aspon nie v case od kedy ju beriem.Este tuto antikoncepciu neberiem dlho ale zo zaciatku som snou mala problemy.Predtym som brala Softine a kramy som mala pravidelne pocas tych 7 dni,len ma z nej casto bolela hlava tak som musela zmenit.