Ovplyvní núdzová antikoncepcia užívanie Sunya?
Ahojte.
Prišla som sem s otázkou…
Včera sme s priateľom mali nechránený pohlavný styk, prerušovaný. Ja beriem antikoncepciu - nízkohormonálnu Sunya. Akurát to bola včera 6. tabletka z blistra (beriem ju už 4 mesiace).
Mám mierne obavy z toho, aby sa niečo nevyskytlo, a preto zvažujem nad kúpou núdzovej antikoncepcie - pre istotu.
Chcela som sa opýtať, či sa tieto antikoncepcie nejak navzájom ovplyvnia a či vôbec je ju potrebné užiť?
Vopred ďakujem za odpovede.
Treba užiť normalnu tbl z balenia do 12 h
A potom pokračujete podľa schémy
@nurse0 načo ma uzit inú tabletku keď ich uziva tak ako ma ? Véd ak ich uziva správne, tak Jr chránená počas celej doby cyklu
@nurse0 antikoncepčné tabletky užívam pravidelne každých 24hod podľa dní. Tabletku som užiť nezabudla, jedine minulý mesiac, ale to som hneď užila najbližšie ako sa dalo. Skôr mi ide o to, že sa ešte nachádzam v 1. týždni užívania, resp kedy by som mala používať ešte bariérovú ochranu…
@klarissa25 treba čítať s porozumením.
Písala som tabletku z balenia mysli na z normálneho blistra HAK
@nurse0 ma v prvom rade pokračovať v užívaní tak ako ma...nič nemenit... normálne dnes užije 7.tabletku z blistra
@nurse0 ona nezabudla užiť tabletku....
@klarissa25 vdaka za odpoved 🙂
@nurse0 takže to čítanie s porozumením platí pre teba 😉
Preboha a na čo teda berieš antikoncepciu keď si chces plus k tomu kupovať núdzovú 🤦 logicky ak ju berieš správne a nebola si chorá tak neotehotnies

Ak užívaš tabletku tak ako máš, pravidelne, nie je žiaden dôvod užiť ešte aj tabletku po..