Antikoncepcia a tabletka po

fifafi
4. jún 2013

ak beriem antikoncepciu, len som si zabudla zobrať. dala som si aj tabletku po, neviete či mám v tabletkách pokračovať? zase nesúdte, nemám na to náladu

linda20111
4. jún 2013

@fifafi ano, antikoncepciu brat normalne dalej

obcansr
4. jún 2013

@fifafi normál dalej pokračuj

fifafi
autor
4. jún 2013

@obcansr
@linda20111 nevadí, že nedôjde ku krvácaniu ? lebo po tabletke po by malo dôjsť ku krvácaniu a ja menzes nemám, lebo beriem tabletky také, čo sú bez prestávky

linda20111
4. jún 2013

@fifafi ako myslis ku krvacaniu, akoze ked uzijes tabletku po tak budes z toho krvacat? neviem ci som ta spravne pochopila... .ked si to tak myslela, tak z tej tabletky nezacne krvacanie.

linda20111
4. jún 2013

@linda20111 neviem ci aj ty mna pochopis lebo teraz citam ze som to napisala jak madar :D uz som asi prepracovana z dnesneho surfovania na nete :D :D :D

fifafi
autor
4. jún 2013

@linda20111 ano tak som myslela, že keď užijem tabletku po tak by malo dôjsť ku krvácaniu, že sa celý systém nabúra.

linda20111
4. jún 2013

@fifafi to je jedno ci budes alebo nebudes krvacat / ja myslim ze nebudes/ antikoncepciu ber nadalej ako by si brala keby si neuzila tu tabletku.

vamajka
4. jún 2013

@fifafi no ja neviem, ale preco nezajdes za svojou gynekologickou ved ta ti poradi najlepsie. Nam sa pretrhol prezervativ v case plodnych dni hned rano som bezala na gyndu dala mi tabletky akrvacala som 2 tyzdne, tak neviem ci si to spravila spravne tie baby co ti tu radia asi nemaju diplom z gynekologie

tamarka9
6. jún 2013

Nemam diplom z gynekologie,ale z lekarskej fakulty ano 🙂 Najlepsie je poradit sa s lekarom, ale staci kludne aj s lekarnikom, nemusis stravit pol dna v cakarni, ale vzdy PRED tym ako nieco taketo urobis. Nemala si brat tabletku po, mala si precitat pribalovy letak a riadit sa podla neho a kontaktovat odbornika. Su to hormonalne inak pracujuce procesy a isto sa to neodporuca kombinovat. Takze teraz naozaj odporucam zajst do nejakej lekarne minimalne a poziadat o radu, pripadne zavolaj gynekologovi, aby si presne vedela na com si.

miska4298
25. aug 2013

Dobrý deň, mám na vás jednu dôležitú otázku. Prvý mesiac beriem antikoncepciu Zoely a moja gynekologička mi povedala že prvé tri mesiace neúčinkuje. Pred 4mi dňami som mala pohlavný styk s mojím partnerom a tesne po jeho vyvrcholení praskol kondóm, čiže všetko ostalo vo mne. Problém bol v tom že som po tom som dve hodiny nemala žiadnu možnosť íst do sprchy a vypláchnut sa. Deň predtým som doužívala poslednú bielu(aktívnu tabletku) z blistra a v tento deň som si dala prvú žltú tabletku(neaktívnu). Mala som strach že možem byť tehotná a tak som ešte v ten deň pozrela na nete či počas prvých mesiacov užívania antikoncepcie môžem užiť tabletlu Escapelle, bolo tam napísané že áno. Na druhý deň som ju teda užila, no mám problém prešli odvtedy tri dni a ja som už tri dni mala menštruovať, no stále nič. Žlté tabletky som doužívala včera a dnes som pokračovala v novom blistry antikoncepcie bielou tabletkou. Obávam že je tu možnosť že som buť tehotná ,lebo neviem vôbec čo mám robiť s tou meškajúcou menštruáciou. Prosím vás poraďte mi...:(

demeterka
10. sep 2013

No ja by som brala tabletku po fakt len v krajom pripade uz, druhykrat ked sa mi to stane asi radsej zbehnem lekarke a nie do lekarne. Teraz sme mali prvu nehodu tak som si dala escapelle,, kramy mi dosli relativne nacas, ale take silne a take bolestive ake som snad nikdy nemala. uz piaty den krvacam jak keby ma zarezali, slaba som z toho, slak ma ide trafit, uz nech to skonci. A tie krce co som mala v noci no hruza, o tretej rano som sedela v kuchyni na zemi a snazila som sa dociahnut na ibalgin, katastrofa. Lekar najlepsie poradi, jednoznacne.

laurinkat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
susanicka27
3. feb 2015

Poradte prosim, v nedelu najprv antikoncepc. tabletku tak pohlavny styk ;v pondelok som antikoncepc. Tabletku zabudla uzit; v dnes v utorok uzila dve antikoncepc.Tabletky, mam uzit este tabletku po?

meluela
3. feb 2015

@susanicka27 ktory tyzden cyklu mas? pozri pribalovy letak, tam mas pokyny zvlast pre kazdy tyzden

susanicka27
3. feb 2015

Som z toho jelen;je to moja prva antikoncepcia, beriem ju druhy mesiac a prave v sobotu a nedelu som zobrala Tabletky z 1.tyzdna(2 mesiaca);minuly tyzden som nebrala(cize 7dni na menzez)

dankaaaa
16. feb 2015

Prosim o radu.. dva dni pred ocakavanou menstruaciou som mala chraneny pohlavny styk s priatelom, podla mojich vypoctou, mam neplodne dni vtedy, mavam pravidelny cyklus... kondom sa nepretrhol ani nic, ale pre istotu som nasledne uzila tabletku po, kedze nemozem zostat tehotna, lebo som dlhodobo bola liecena liekmi, ktore sposobuju poskodenie plodu!! No menstruaciu som tento mesiac nedostala, uz mi meska 10 dni.. test bol negativny... ale ja mam aj tak velky strach... mozem byt tehotna? Alebo to je len stres z toho ze to bolo po prvy krat??

danica_planica
25. feb 2015

@dankaaaa Ahoj .. mám ten istý problém .. týždeň pred menštruáciu som zjedla tabletku po .. a mendzes mi mešká . A prsia ma bolia ako keby som mala mendzes dostať. A nešpinila som vôbec ako niektoré baby.