icon

Antikoncepcia alebo teliesko

19. máj 2025

Dobrý deň, prosím o rádu co je lepšie pre ženu ktorá máva stále zápal močových ciest , silný výtok atď.
Neviem, niekto mi rady že teliesko neni vhodné keď ma žena stále zapáli atak môže stoho vážne ochorieť. Troška sa aj bojím pretože , mám zavedené teliesko nenormálne už rok a pravdu povedať ten zapál mám často aj výtok a menštruáciu nooo , tri dni alebo dva len také sláve špinenie až potom sa mi to spustí ako ma . Tak čo mi poradíte baby dať si ju vybrať a radšej tie tabletky alebo si ju nechať ešte 4 roky ?

Strana
z2
angela85
19. máj 2025

Ja som práveže časom zistila,že práve z antikoncepcie som mala mykozy,zápaly a výroky. Až keď som ju prestala brat, tak sa mi to všetko upravilo a od vtedy som mala len raz mykozy,keď som brala antibiotiká. My ideme s kondómom

hederamonstera
19. máj 2025

Chlap nechce, tak musi opat zena podstupit rozne zakroky alebo tlacit hormony…normalne som sa vytocila😀 preco zena moze chciet sterilizaciu ale chlap nie?

autor
19. máj 2025
@hederamonstera

Chlap nechce, tak musi opat zena podstupit rozne zakroky alebo tlacit hormony…normalne som sa vytocila😀 preco zena moze chciet sterilizaciu ale chlap nie?

@hederamonstera Neviem ani ja, proste chlapi sú padavky 😄 keď sa budem spoliehať na neho tak bude aj štvrte dieťa a to v žiadnom prípadne nechcem ...

gov
Odpoveď bola odstránená
niki_j
19. máj 2025

Ja mám hormonálne teliesko a nemám vôbec žiaden zápal, aj keď som predtým mávala časté. Skús prejsť na hormonálne… menštruáciu ani takmer nemám , sem tam špinenie už rok 🙂

Strana
z2