Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Baby, nepredáva niektorá z vás dienorette? 🙂
Ešte niektorá nemá na predaj Dienorette ??? VĎaka 🙂 🙂 🙂 🙂
@aneta1020 ahoj mam 2 balenia predm za 14 eur aj z postovnym kontakt 0948434403
@2491992 ahoj mam 2 balenia za 14 eur aj z postovnym t.c 0948434403
predam 2 balenia dienorette cena 14 eur z postovnym t.c 0948434403 baral som ju pred mesiacom nesadla mi
juliannarn napísala som ti 🙂 🙂 🙂
Baby predam na mesiac hak dienorette kedze som uz hak vysadila a mam doma kupeny blister rada by som to niekomu posunula . Za symbolickych 5 eur .
Ahojte, predáva tu nejaká slečna HAK dienorette za nejakú dobrú cenu? 🙂 Ďakujem
Ja som s touto antikou spokojná 😉
Baby,máte niekto na predaj HAK dienorette? 🙂 píšte správuu... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Potrebujem vysadiť, kvoli babätku 🙂 ak by mal niekto záujem, správa. Na 3 mesiace
Ahojte ponúka niekto na predaj HAK dienorette? 🙂 ak áno, napíš správu, ale len seriózne
- niektoré z vás píšu, že vysadia,lebo chcú bábätko, potom sa neozývajú a nakoniec napíšu, že to radšej doužívajú kvôli pleti 🙂 takéto mi prosím nepíšte ani
Tak lebo niektore ju chcu skoro zadarmo.
je tu niekto na mk kto predá mercilon?dakujem
no ja som už raz kupila za 23 e na tri mesiace ako som ti písala a to sa mi teda pod cenu nezda za tri mesiace,tak neviem za kolko by si ju chcela predat ty, asi za 30, to rovno si mozem ist do lekarne :D :D
dobre,poslednykrat sa pytam,ides mi klamat s tym ze ju ides douzivat alebo sa nejako dohodneme ??? @2491992
ahojte chem sa spitat ked budem pouzivat antikoncepciu Dienrette tak mozem otehotniet ci nie lebo som si neni ist ake riziko je ze otehotniem? prosim lebo ja som este nikdy nebrala antikoncepciu a lekarka mi nepowedala ci otehotnem alebo nie ? a priberem ked to budem brat alebo nie ??? 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ☹ ☹ 😒 😉 a kolko to stoji?
@prosteja13 pokial uzivate HAK presne podla navodu, uzivate tabletku pravidelne v priblizne rovnakom case kazdy den, tak urcite neotehotniete. a ja osobne som z nej ani nikdy nepribrala, ani ziadne ine vedlajsie ucinky som nemala. ked zacnete uzivat prve balenie, tak prvych 7 dni ste este neni chranena proti otehotneniu, cize si treba dat pozor, pouzit prezervativ, alebo abstinovat. prva tabletka sa uzije v prvy den menstruacie, tak je predpoklad, ze tych 5-7 dni ked zena menstruuje, tak nema styk. potom ste uz plne chranena pred otehotnenim. ked vyberiete vsetkych 21 tabletiek, mate 7 dni pauzu pocas ktorych mate menstruaciu a na osmy den si date zas prvu tabletku z dalsieho balenia.
dakujem a pocas prvej menstruacie mam brat kazdy den tie tabletky pocas celej menstruacia ?
a Hokto je anktikoncepcia Dienorette?
@stanislavao ale dienorette sa naziva HAK? a pocas prvej nemstruacie mam brat cely cas tie tabletky aj ked budem mat menstruaciu ?

Zdravím.....vysadila som antikoncepciu dienorette koncom novembra do 2 dni som dostala menštruaciu a teraz už zopar dni mi meška menštruacia , tehotna niesom robila som si testy.....prečo som ešte nedostala menštuaciu je to koli tym liekom narobili mi nejaku šarapatu v tele alebo????Brala som ich 4 mesiace.......nemate s tym skusenost?????? 😒