Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Ahojte, náhodou jeden blister Dienorette by sa nenašiel? 🙂 kúpila by som
@bluevelvet918 Dobry den. Prosim, mate este Dienorette?
Baby, prosim, mate niektora Dienorette na predaj? Surne. Vdaka.
@semasatke Dobry den. mate este prosim na predaj Dienorette? Dakujem.
@stanislavao Nie, bohužiaľ
@bluevelvet918 dakujem. skoda. vtedy som ud vas nezobrala, lebo som mala uz objednane od inej pani, ale zasielka sa stratila a teraz nemam nic.
@mirdosko10 Prosim vas, este mate na predaj Dienorette?
Ahojte. Začala som brať antiku Dienorette, presne podľa pokynov lekára. Krámy mám už 11ty deň. Je to podľa vás normálne, tiež sa vám to pri prvej HAK stalo? Prosím, poraďte mi, už som zúfala :/
Ahojte,ako som zacala brat Dienorette zacali len problemy,vytoky,bolesti hlavy,atd....po dlhotrvajucich problemoch som ju vysadila a som stastna...uz nikdy HAK, da sa aj inak chranit ak este nechcete bábätko...
Ahojte,mam na predaj dva platky dienorette, nesadli mi kvoli obsahu laktozy.v pripade zaujmu ma kontaktujte.dakujeeem
Ahojte, zacala som brat antikoncepciu Dienorette tak ako sa ma a hned po prvom uziti mi bolo zle, cca 7 hodin po uziti a takto sa to opakovalo kazdy tyzden. Dala som tomu este sancu, ale po mesiaci som ich vysadila. Potom som zacala s Karhlou, dala som si prvu tabletku, ako mi povedal lekar, ale po tych 7mich hodinach zase na vracanie. Ma niekto podobne skusenosti? Ak ano ako ste to riesili? Mimochodom, ak mate zaujem ponukam dva blistre dienorette. DAKUJEM
@kuk12321 ahoj, ja som brala hak asi 3-4 druhy a bolo mi z nich zle, skoro 2,5 roka som brala. Mala som depky, uzkosti a nechut sa milovat....potom sme presli na kondomy, prisli problemy s kvasinkami.....pocuj, objavila som prirodzenu metodu, symtotermalnu a nedam na to dopustit, znovu som objavila, co to je tesit sa ako male decko na milovanie s manzelom a je to mesiac co mesiac....velmi ti odporucam 🙂 manzelmi sme uz 10 rokov
Ahojte baby, predávam dienorette na 2 mesiace 🙂 dôvod ? Dnes som ju vysadila a uz ju nechcem uzivat , ak mate zaujem kontaktuje ma na emaili klaudikubistova@gmail.com (cena dohodou)
Ahojte mam na predaj 3x21. Keby nieco ozvyte sa 🙂 15€ +posta
Ahojte, predám Dienorette hak, 2 x 21,exp 09/2018, 15€ + pošta, kontakt m.kinga8@gmail.com
Ahojte, predam Dienorette 2 x 21,exp 09/2018, cena 16 eur plus posta, info cez IP
Opravujem ponuku predam dienorette 1 x 21, exp 09/2018, cena 8 eur + posta
Mám na predaj 1blister Dienorette 2 tabletky chýbajú. 8€

@nikkyniks ahoj ja mam tento isty problem...ako ti to nakoniec dopadlo?