Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Mohli by ste mi prosím vás poradiť ako mám začať užívať dianorette keď ho idem užívať prvý krát
Mohli by ste mi prosím vás poradiť ako mám začať užívať dianorette keď ho idem užívať prvý krát
Ahojte baby.som 2.mesiace po pôrode a gynekolog mi predpísal tuto antikoncepciu dienorette.aka je. Viem ze každá zena nie je rovnaka .co citam vela bab sa na nu sťažuje. Mam preto obavy ju zacat aj brať. Dikes za odpoveď
Neboj sa toho, tvoj gynekolog určite vie, prečo vybral tuto. Brala som ju 2 roky a bola z tabletkovych najlepšia.
Ahojte. Ak by mala niektora zaujem, zostali mi 2 balenia. Cena 15€ s postou.
@revicka dobry..mate este tu ant.?
@berus222
Este ju mate?
@slecna0071 ano este mam.
@berus222 do kedy ma zaruku?aa s cenou sa da hybat este??vdaka
@slecna0071 zaruka do 9/19 a povodne stal 1 blister cez 10€, takze si myslim ze je to celkom fajn cena.
@berus222 ok beriem to..napiste mi prosim cislo uctu a v pondelok posielam...
@slecna0071 žiaľ už je predaná
👍
Mam 2 blistre Dienorette, zaruka do konca roka. Ak ma niekto zaujem, mozem poslat.
Má niekto na predaj túto anti.? Dienorette.....mala by som záujem...
@janinka772 mam asi jeden blister..zajtra pozriem..
@slecna0071 ok ďakujem 😉
@janinka772 no mam jeden ale chyba tabletka..mam ju zvysnu z druheho ale zaruka bola do konca decembra..A jeden blister este mam cely co mu vtedy koncila zaruka..
Mam jeden cely blister na predaj, Dienorette, piste ak je zaujem
@janinka772
Mám na predaj 1 blister dienorette nepoužitý 🙂 kúpený pred troma dňami, ak by mal niekto záujem tak ma kontaktujte 🙂
@simonecka0 máš stále na predaj ?
Mám na predaj 51 tabliet (2 celé balenia a v 1 je 9 tabliet), expirácia 11/18. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte.
@miadca ahoj, chcem sa spýtať či máte ešte na predaj antikoncepciu dienorette..ďakujem 🙂
Ahojte, mám na predaj úplne novú nepouzitu krabicku dienorette, kúpenu pred 2 týždňami... ak by mal niekto záujem píšte 🙂
@ivanka8287 Dobry den. Este aktualne? Dakujem

Ahojte.
Začala som užívať tieto tabletky Dienorette a môžem povedať že som zatiaľ spokojná.
Zvykla som mávať veľmi silné bolesti počas menzesu (neznesiteľné)no a teraz ako užívam Dienorette bolesti takmer vymyzli a krvácanie je len mierne.