icon

Antikoncepcia Leverette - skúsenosti

janamaros
18. máj 2015

Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem

hela664
1. máj 2016

Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem

hela664
1. máj 2016

Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem

dominikaoris
2. máj 2016

@hela664 nie si chránená až po mesiaci užívania.

lucasita
2. máj 2016

Nie po mesiaci,to je dlho.
Ja som si po týždni prestala dávať pozor pre istotu,inak tablety zaberajú ihneď.

lucasita
2. máj 2016

@hela664
No dávaj si pozor,účinok sa znižuje pri hnačke a zvravani,taktiež niektoré lieky znižujú účinnosť tablety.
Potom na čas,nemusíš ju brať presne na istý čas,no najneskôr o 1-2 hodky.
Tak som užívala ja a niekoľko rokov a problém nebol.

hela664
3. máj 2016

Fuha tak ked sa do mna urobil tak mozem byt teho ?? Ale nie hned v prvi den po druhej tabletke ??
@lucasita

lucasita
3. máj 2016

Myslím si,že nie,zaberajú ihneď a tých 7 dní je iba prevencia.

hela664
3. máj 2016

Tak to dufam a chcem sa spytat ze nebude vadit ked zoberem tabletku o hodku skor napr.je 13.00 a mam brat o 14.00 ???

@lucasita

lucasita
3. máj 2016

Nevadí ja som koľkokrát vzala aj o pol dňa skôr,no potom zase treba dať ďalšiu v pribliznom čase.

hela664
3. máj 2016

Lebo ja chodim na nočne a prvý krát som brala o pol 7 tak ze o 5 zoberem aby som nezabudla

hela664
3. máj 2016
tinka3636
8. máj 2016

@lucasita ahooj mne gynex pomohol po mesiaci ☺

tinni23
8. máj 2016

Babule este raz pisem mam dve plaatka ak by ste chceli 🙂

jarkamartin
8. máj 2016

Baby mám jedno balenie (3plátka), nemá niekto záujem? viac info IP

lucasita
8. máj 2016

@tinka3636
Tak sa mi oplatí kúpiť,lebo vraj stojí okolo 17e,no nepytala som sa naň ešte len som o ňom čítala ☺
Ďakujem.

tinka3636
9. máj 2016

@lucasita ani 20e aj s postou...ja som potom este polku predala a aj ta baba otehotnela hned

lucasita
9. máj 2016

Oki,no skúsim to.
Ďakujem za radu ☺

tinka3636
9. máj 2016

@lucasita ja som vyskusala skoro vsetko a toto zabralo...drzim palce

jankajp03
10. máj 2016

Ahojte,mam uplne nove balenie na 3 mesiace,ak by ste mali zaujem.Ja to uz nevyuzijem.

blondis
12. máj 2016

@oliinka prosím ťa a prečo si prestala brať minisiston.užívala som ho aj ja,teraz mi dr. Zmenil inú hak.

oliinka
12. máj 2016

@blondis kvoli zdravotnym problemom bolest zil,nohy,tlak sa zvysil

d198815
14. máj 2016

Ahoj zienky mam recept na tuto antikoncdciu doma bo uvazujemo jej uzivani no citam vela negativ ako ste s nou spokojne?kolko vlastne stoji bo ani to nemozemnajst.som dost na vazkach ci ju mamvobec vyberat akmam krvacat dva mesiece a trpiet migrenami....

lily1122
19. máj 2016

Chcela som sa spýtať, že či táto antikoncepcia Leverette zaberá ihneď alebo treba počkať kus aby zaberala?

anelka31
23. máj 2016

Ahoj, ja s danou antikoncepcoiu niesom vobec spokojná,zhoršila sa mi vyrazne plet aj vlasy dokonca som pocitila prirastok na váhe, overila som si inoformaciu u ineho gynekologa a ten mi povedal ze patri medzi 2. generačné gestagény a robí takýto efeket, na trhu je vela inych pripravkov 3. generácie ako je napr. Maitalon alebo Daylette, tam som bola max spokojná, vraciam sa k nej spat. Za takú cenu mi to nestoji a 6 eur ušetrených na 3 mesiace som este videla. :-

denisocka
25. máj 2016

@anelka31 ja akurat idem volať gynekologovi . beriem 3.mesiac,ale taku plet,ako mam teraz som už teda fest dlho nemala a to mam aknoznu,ale to co sa deje teraz je des . Take vrediky bolestive , hruuuza . Len viem,aku inu mám pýtať . Tiež mavam bbolesti hlavy , viac ako bez a antikoncepcie a to som migrenička .

denisocka
31. máj 2016

tak mne zmenil na Vreyu , uvidime ( ako by povedal slepý )

henriet158
12. jún 2016

@jankajp03 ahoj mala by som záujem ak teda ešte máš 😉

tinka3636
14. jún 2016

Ak mate niekto zaujem mam dva cele platy....

lujzza
16. jún 2016

@denisocka ahoj, na plet je super BELARA pomohla vsetkym mojim kamaratkam, ktoré mali problem s akne a pletou.

denisocka
16. jún 2016

@lujzza no uz mam nasadenu Minervu . Belaru som brala kedysi .. no uvidime,co je to tam Minerva za zázrak