Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
mám jedno celé balenie na tri mesiace, ja to už nevyužijem
Kocky,prosim ked doberiem 1balenie menstruacia pride ked budem brat biele tabletky??? mam si dat 7dnovu pauzu??? ci po bielych mam pokracovat nove balenie zlte?? dik
@79bublinka
Ihneď nové balenie tu mie je prestávka ako v inej antikonc.
@lucasita blo pisu v letku 7dni pauza...takze pauza su vlastne biele tabletky
@79bublinka
Ja som našla toto,ja som užívala bez prestávky.
A správne ti vygoglilo laverette?
Už som to našla,tak aj ja,no nechápem.
Podľa mňa to je blbosť,však tu tuším viaceré píšeme,že sa užíva vkuse.
Ja už ju dlho neuzivam,ale ja som prestávky nerobila aj v letáku v krabicke musí byť napísané bez prestávky.
@lucasita letak nemam som ho supla do kosa... Ja ho uzivam iba 12dni
@jarkamartin Ja by som ju vzala, ak je este volna 🙂
@nananalinka ahoj, bohužiaľ už nie je, akurát dnes prišla pani čo mala záujem pred tebou.
@jarkamartin nevadí dakujem pekne 🙂
Ahojte. Prosím vás stalo sa vám už niektorej že ste omylom nalepili dní a šli ste od konca na začiatok? Ja som to zistila dnes a neviem čo mám robiť....tiež to su laverette tabletky...
@79bublinka áno od prvého dňa ako užívaš 🙂
@nananalinka mám 5 blistrov veľmi rada ti ju predám kedže som vysadila antiku ;)
@simicl1 ano tie lepky su hlupo dane .. ja si nechavam z predoslych baleni a tak si to lepim .. alebo si to jednoducho pamatam a idem podla sipky kt.ukazuje
@michaela025 doberies 21 hnedych a pokracujes bielymi tak aKoby si brala nepretrzite .. po 3.bielej tabl .t.j 4den -dostanem menzes . A potom dojem tie biele 4tabl kt. Ostavaju a idem na novy blister aj ked mam menzes a ono sa to zase zastavi .. takze nepretrzite pokracujes .. najskor beries 21 hnedych a potom tie biele a zase sa napojis na hnede presne podla poradia
Kocky musi sa brat presne na minutku/ja som si 2dni dala o par hodin neskor.../
Damy, ostali mi 2 blistre Leverette, predam za 5 €. Expiracia je 10/2017
@lucasita prosim zacala som uzivat tuto antikoncepciu som chranena aj pocas tych bielych tabletok...dakujem
@79bublinka
Áno počas celého balenia si myslím,jedine vtedy nie,keby ste zabudla užiť tabletu.
Ahojte baby. Uzivam prvy mesiac leverette, akurat som dobrala prvy blister, teda aj placebo tablety a menstruaciu som nedostala. Tehotensky test bol negativny. Cim to moze byt? Mam pokracovat normalne druhym blistrom a som stale chranena pred otehotnenim?? Je vikend, v pondelok zavolam na gyndu, ale pytam sa vas ci nemate taketo skusenosti, lebo uz stresujem...hlavne ci som stale chranena.?
Juni som tu pisala moja skusenost je ze po troch mesiacoch spm musela ant. vysadiť.Nemozne bolesti som dostala do brucha,sanitka ma brala do nemocnice.Zle pecenove testy.A odbery mi bral po mesiaci ako som ich zacala uzivat.Mne osobne nepasovali.
Ahojte tak po roku a pol som ju vysadila.. proste posledný recept mi zhabala lekárnička ,že si mám ísť po nový.. vzala som tabl
Na tri mesiace klasicky..akurat mi dosli a začala som mať horúčky (klasika choroba) .. bolo mi tak zle že 40.teploty tak som neprešla na ďalší blister..ALE
To ,čo sa dialo bolo fakt prekvapivé..
Odišlo zo mňa akési vnútorné napätie ..
S ním do dvoch týždňov 5kg.. a chudnem ako kedysi -"zadarmo" geneticky..
Kým som ich brala tak som sa nadrela ..cvičila ..obmedzovala sa a stále bola ako balón.. cicky citlivé .. kôpka nervov.. náladovosť..bolesť brucha (prvé tri mesiace non stop ale gyn.mi tvrdila ,že to je normal ,že telo so zvyká No ..)
Už som dva mesiace čistá a cítim sa skvele.
Zatiaľ to brať nechcem aj keď som rozmýšľala nad kadejakou inou formou ..predsa len dieťa neplánujem.esteze nežijeme v16storoci :D a trh je preplnený kadecim proti počatiu . Proste to boli moje prvé tabl. A asi mi ani nesadli
Dobrý deň pred ôsmimy dňami som zacala brať antikoncepciu leverette. Všetko bolo v pohode ale teraz mam uz menstruaciu ôsmy deň. Chcem sa spýtať je to v poriadku ci mám ísť na gynu. Kdo ma s tuto antikou skúsenosť prosím poraďte.
@jana4699 je to oka treba vydrzat ja som krvacala skoro cely mesiac to bolo daco teda ale upravilo sa to a vsetko.je oka treba vydrzat samozrejme pre vasu spokojnost ak chcete navstivit doktora bezte ja som tiez bola bral na hned na sono ale ze vsetko je oka ze uz mal pripad ze aj dva mesiace v kuse krvacali predsa kym si telo zvykne chvilu to potrva🙂

Kocky,beriem tyzdn antiko Leverette myslite,ze uz som chranena? Dakujem