Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem
@hela664 nie si chránená až po mesiaci užívania.
Nie po mesiaci,to je dlho.
Ja som si po týždni prestala dávať pozor pre istotu,inak tablety zaberajú ihneď.
Myslím si,že nie,zaberajú ihneď a tých 7 dní je iba prevencia.
Nevadí ja som koľkokrát vzala aj o pol dňa skôr,no potom zase treba dať ďalšiu v pribliznom čase.
Lebo ja chodim na nočne a prvý krát som brala o pol 7 tak ze o 5 zoberem aby som nezabudla
Babule este raz pisem mam dve plaatka ak by ste chceli 🙂
Baby mám jedno balenie (3plátka), nemá niekto záujem? viac info IP
Oki,no skúsim to.
Ďakujem za radu ☺
Ahojte,mam uplne nove balenie na 3 mesiace,ak by ste mali zaujem.Ja to uz nevyuzijem.
Ahoj zienky mam recept na tuto antikoncdciu doma bo uvazujemo jej uzivani no citam vela negativ ako ste s nou spokojne?kolko vlastne stoji bo ani to nemozemnajst.som dost na vazkach ci ju mamvobec vyberat akmam krvacat dva mesiece a trpiet migrenami....
Chcela som sa spýtať, že či táto antikoncepcia Leverette zaberá ihneď alebo treba počkať kus aby zaberala?
Ahoj, ja s danou antikoncepcoiu niesom vobec spokojná,zhoršila sa mi vyrazne plet aj vlasy dokonca som pocitila prirastok na váhe, overila som si inoformaciu u ineho gynekologa a ten mi povedal ze patri medzi 2. generačné gestagény a robí takýto efeket, na trhu je vela inych pripravkov 3. generácie ako je napr. Maitalon alebo Daylette, tam som bola max spokojná, vraciam sa k nej spat. Za takú cenu mi to nestoji a 6 eur ušetrených na 3 mesiace som este videla. :-
@anelka31 ja akurat idem volať gynekologovi . beriem 3.mesiac,ale taku plet,ako mam teraz som už teda fest dlho nemala a to mam aknoznu,ale to co sa deje teraz je des . Take vrediky bolestive , hruuuza . Len viem,aku inu mám pýtať . Tiež mavam bbolesti hlavy , viac ako bez a antikoncepcie a to som migrenička .
tak mne zmenil na Vreyu , uvidime ( ako by povedal slepý )
@jankajp03 ahoj mala by som záujem ak teda ešte máš 😉
Ak mate niekto zaujem mam dva cele platy....

Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem