Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem
Nie po mesiaci,to je dlho.
Ja som si po týždni prestala dávať pozor pre istotu,inak tablety zaberajú ihneď.
Nevadí ja som koľkokrát vzala aj o pol dňa skôr,no potom zase treba dať ďalšiu v pribliznom čase.
Lebo ja chodim na nočne a prvý krát som brala o pol 7 tak ze o 5 zoberem aby som nezabudla
Ahojte,mam uplne nove balenie na 3 mesiace,ak by ste mali zaujem.Ja to uz nevyuzijem.
Ahoj zienky mam recept na tuto antikoncdciu doma bo uvazujemo jej uzivani no citam vela negativ ako ste s nou spokojne?kolko vlastne stoji bo ani to nemozemnajst.som dost na vazkach ci ju mamvobec vyberat akmam krvacat dva mesiece a trpiet migrenami....
Chcela som sa spýtať, že či táto antikoncepcia Leverette zaberá ihneď alebo treba počkať kus aby zaberala?
Ahoj, ja s danou antikoncepcoiu niesom vobec spokojná,zhoršila sa mi vyrazne plet aj vlasy dokonca som pocitila prirastok na váhe, overila som si inoformaciu u ineho gynekologa a ten mi povedal ze patri medzi 2. generačné gestagény a robí takýto efeket, na trhu je vela inych pripravkov 3. generácie ako je napr. Maitalon alebo Daylette, tam som bola max spokojná, vraciam sa k nej spat. Za takú cenu mi to nestoji a 6 eur ušetrených na 3 mesiace som este videla. :-
@anelka31 ja akurat idem volať gynekologovi . beriem 3.mesiac,ale taku plet,ako mam teraz som už teda fest dlho nemala a to mam aknoznu,ale to co sa deje teraz je des . Take vrediky bolestive , hruuuza . Len viem,aku inu mám pýtať . Tiež mavam bbolesti hlavy , viac ako bez a antikoncepcie a to som migrenička .

Ahojte ja sa chcem spýtať keď som dnes zacala brat prvý krát antikoncepciu som hneď chranena?? Dakujem