Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
dobry večer, mam otázku ohladom leverette. začala som užívať antiku až po menštruácií, mala som aj vedlašie učinky ako citlivé prsia alebo zmena nálady.. a teraz užívam už tretí deň biele tablety a stále nemam menzes, viete mi poradiť? príde? alebo až druhý mesiac. som z toho trochu mimo. za rady a odpovede ďakujem 🙂 😇 a bola som chránená aj ked som ju začala uživať až po kramoch?
#antikoncepciaLeverettePotrebujemPoradit
Ahojte..dr mi dala leverette na tri mesiace a potom prechadzan na druhu....moja skusenost je...bolest hlavy..brucha..krize..a 4 kg navyse
@tinka3636 ja 5+kg bolesť maternice 3mes a.zevraj sa to môže upraviť..
@dominikahair mne ju dala dr zamerne len na tri mesiace a dalej pokracujem dalsou ktora sa bere neustale tri mesiace...ja mam teraz ku koncu take priznaky ako pri tehotenstve...cize som zvedava co bude tato druha zac
Beriem antikoncepciu leverette už 9den, je už bezpecna ejakulacia priamo dovnútra počas sexu bez otehotnenia ?
Baby beriem Leverette styri mesiace. A dnes mi prisiel sice menzes presne na cas, ale nejaky moc slaby, len take spinenie zatial.. To nezvyklo byt, u mna sa vzdy rozbehol hned naplno... Tak sa obavam ze ked to nie je normalny menzes, ci to nemoze znamenat tehotenstvo, aj ked som ziadnu chybu v uzivani antoky neurobila :/ co myslite? Dost ma to vystrasilo ze mi nenabehol normalne silny menzes ako vzdy :/
ahoj @januus, pokial si brala tabletky pravidelne a nevynechala si, nemusis sa nicoho bat. ved slaba menstruacia je super, nie? 🙂 a pridavam skusenost mojej sestry....pri Leverette sa jej velmi ale naozaj velmi pokazila plet a mavala bolesti hlavy. po par mesiacoch jej to doktor zmenil za Dayllu a je velmi spokojna. cena je tiez stale prijatelna, len 20€ na tri mesiace, ale citi sa uplne super. ziadne bolesti hlavy, nepribrala a plet ma opat normalnu, peknu, ako volakedy 🙂
@michala1515 dakujem, no ja som mala problemovu plet a teraz som ovela spokojnejsia a vyrovnanejsia 🙂 na kazdeho to inak ucinkuje 🙂 len teraz mam taku dilemu, ze casto ked som v strese, tak mi horsie trávi, moj zaludok vydava zvuky atd asi chapes :D a teraz v skole bol minuly tyzden moc stresovyy a hlavne vecer po jedle citim ako mi zle travi a prave vecer beriem tabletky, tak sa bojim ci mi ich dobre vstrebe a ci sa neznizi ich ucinok :/ aj ked hnacku som nemala, ale su to take pocity neistoty, ze zle travi :/
Ahojte prosím môžem mať z nich zmeny nálad? Úzkosť,strach, nevoľnosť? Po roku a pol skoro?
@simik29 zmen antiko....
Baby prosím vás keď ste na určitý čas vysadili tabletky. .. kedy ich treba znova začať užívať. Po menzesi...alebo počas?
Ahojte žienky. Obraciam sa na vás. Bola som po pórode po šestonedelí, a lekárka mi predpísala antiku Lawerette. Začala som brať prvy deň menštr.tabletku žltu, menár.mi trvala asi dva týždne ale možno ešte špinenie po porode.teraz je dalsi mesiac a zacala som normalne novy blister, a krámy y som mala dostať na prvej bielej tabletke ? Alebo keď som po porode sa to može dlhšie upravovať ? Poradte prosim
Ahojte chcem sa ooytat vysadila som tabletky v stredu kedy by mali zmiznut krce v bruchu strasne akne v okoli brady mala som z lavertte neskutocne bolesti brucha po kazdom jedle nemozem nic jest ze ci neviete kedy by to mohlo prestat dakujem 😉
Baby nemate niektora na predaj Leverette?vysadila som na 3 mesiace kedze muz neni doma a u gyndosa by som musela platit 20e za antikoncepcnu poradnu kedze mi po roku dosiel recept....inak som ju brala skoro 2 roky a spokojnost
Ja som s laverette spokojná. Krámy mi uplme zoslabli ani neviem ze mam.ziadne krce bolesti nic.
Ahojte, nemáte niektorá mám predaj antiku leverette? Potrebujem súrne som odcestovana a pokym prídeme domov, tak už nebudem mat. Ďakujem
@vevinka1311 ahoj. Po akom case ti ms zoslabla? Ako dlho ju teraz máš? Ďakujem
@lea_c a preco s nimi koncis?
Ahojte nepotrebuje niektora ostalo mi jedno plato predala by som ho ja som presla na inu HAK tato mi nerobila moc dobre
Kocky ked chcem posunut menstruaciu mam vynechat biele tabletky a zacat druhe balenie??? Cestujem mimo a akurat mam dostat dakujem
@79bublinka ano berieš bez prestávky
Ahojte ak niektora potrebujete mam na predaj Leverette na 5 mesiacov , zaruka ale len do 8/2019
@dudlo môžem sa opýtať prečo s nimi koncis?
@madamzel123 kvoli vysokemu tlaku ich uz nemozem, inak by som pri nich ostala

kocky,ked beriem z bal.tie biele tabletky,,,,nemozem mat sex?? ze nie som chranena?dakujem