Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
@madamzel123 asi 4 roky
@janamaros beriem uz 5r a suuper
@79bublinka ja ešte len rok.. Zatiaľ nemám nejaky problém..
@dudlo a funguje spoľahlivo? Chranite sa ešte aj inak.. Prerušovany styk atd?
@madamzel123 nie iba antiko .....
Ahojte baby, beriem túto atk prvý mesiac, 10 mesiacov som krvácala ako na bežiacom páse, že mám hormonálnu nerovnováhu, bola som na čistení, brala Norethisteron, Duphaston, teliesko Levosert som mala zavedené pol roka, ani to nepomohlo, teraz beriem toto ale dáko mi neprišli krámy. Už som 5 bielu tabletku dnes užila a stále nič, v stredu mam už začat zas so žltými. Je to ok? Ďakujem
Ahojte potrebujem poradit ohladom antikoncepcii lewerete.
Decembri som zacala uzivat prvy krat lewerte antikoncepciu...
Tak ako mi nakazal pan.dr ... ze prvy den menzesu zacat uzivat 21 dni tak som brala stoho som asi 5 vynechala zabudla som si ich dat ..januar je a menzes stale nikde meska mi 9 .den mozem poradit je to v tych tabletkoch ze nemam teraz menzesa alebo mozem byt tehotna??
@juditkacharlotte nie som Mudr ale ak si si nedavala pravidelne mozes byt tehotna... ja si davam pravidelne a klop klop klop pohode...
@79bublinka a mas tu istu ako ja
@juditkacharlotte pri kazdej antikon. ked zabudnes si dat tabletku sa moze stat ze ostanes tehotna.... tak sup smer gyn.
@juditkacharlotte a ti si nemala take problemi ze ti neprisla menstruacia ?
@juditkacharlotte ja som ju brala 2 roky a všetko bez problémov.. Aj ked som vysadila, nabehol mi riadne cyklus.. Ani pocas uzivania žiadne vynechanie ms, akurát mi zoslabla ked som uzivala..
@juditkacharlotte ked beries pravidelne podla mna sa nemoze stat ze ti ms nepride...
Ahojte. Dr. mi predpisala Leverette idem brat po dlllhej dobe anti.. Uz som sa tu docitala ze zacinam podla sipky cize zlta tabletka 😊 dakujem za odpoved ☺ A citam ze vam zoslabol menzes a ak ho mam aj tak slaby a cca 4dni to mi ako zanikne teraz 😂 No som.zvedava ze ako bude ucinkovat na mna. Bo som kukala ze mate rozne skusenosti. Dakujem Vam za ne 👍😊
Ahojte, ak by ste mala niektorá záujem, posuniem dva plátky antiky, na cene sa rada dohodnem, spotreba 07/2020
Ahojte baby chcem sa spytat beriem leverette uz rok bez 7dnovej prestavky je to ok?
@juditkacharlotte je to s tých tabletiek
Ahojte, prosím Vás Dr. mi predpísala Leverette antikoncepciu, nikde som sa nedozvedela aká je cena za 3mesiace.. Viete niektora??
Do doteraz som brala mistru a prechádzam na túto, do nedele mám ešte brat mistru, potom by som mala dostať MS, ale píšete, že sa ma začať 1.den MS užívať, mám začať brat, alebo si mam dat 7dni pauzu, keďže teraz by som mala mat od pondelka MS.. Ďakujem za odpoveď.. 😉
Ahojte, užívam leverette prvý mesiac a mám 7 dňovu pauzu, konkrétne 3 deň a menštruácia zatiaľ neprišla. Mám ešte počkať? Či menštruácia nemusí prísť? Test som si urobila a je negatívny
@anonym00000 Ja ju užívam,ale končím s ňou,nerobí mi dobre ..MS mi vždy príde po 4dnoch..
@lucasita ahoj, čiže ak napríklad neužijem poslednú aktívnu tabletku pretože si budem chcieť presunúť cyklus a prejdeme hneď na placebo tablety tak budem stále chránená? Nezníži sa nejak účinnosť antikoncepcie?
ahojte , síce mám len 17 a užívam už antikoncepciu Leverrette cez dva roky , žiadne vedľajšie účinky nepociťujem, žiadna bolestivá menštruácia, akné ani nič podobné.. trochu ma vydesilo že na letáčiku od tabletiek je vyslovne napísané že spôsobuje ochorenia ako je rakovina maternice a prsníkov.. je to naozaj také riziko pri užívaní hormonálnej antikoncepcie?, počula som už aj o antikoncepcii ktorá neobsahuje estrogén.. bolo by lepšie užívať skôr niečo na tejto báze?
@sofikkk ahoj..ak by si mala zaujem..ostalo mi jedno tablo leverette... 😉

@dudlo a ako dlho si ich brala?