icon

Antikoncepcia Leverette - skúsenosti

janamaros
18. máj 2015

Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem

Strana
z8
madamzel123
2. máj 2019

@dudlo a ako dlho si ich brala?

dudlo
2. máj 2019

@madamzel123 asi 4 roky

79bublinka
3. máj 2019

@janamaros beriem uz 5r a suuper

madamzel123
3. máj 2019

@79bublinka ja ešte len rok.. Zatiaľ nemám nejaky problém..

madamzel123
3. máj 2019

@dudlo a funguje spoľahlivo? Chranite sa ešte aj inak.. Prerušovany styk atd?

79bublinka
3. máj 2019

@madamzel123 nie iba antiko .....

peta1990
Autor odpoveď zmazal
kamajka
14. júl 2019

Ahojte baby, beriem túto atk prvý mesiac, 10 mesiacov som krvácala ako na bežiacom páse, že mám hormonálnu nerovnováhu, bola som na čistení, brala Norethisteron, Duphaston, teliesko Levosert som mala zavedené pol roka, ani to nepomohlo, teraz beriem toto ale dáko mi neprišli krámy. Už som 5 bielu tabletku dnes užila a stále nič, v stredu mam už začat zas so žltými. Je to ok? Ďakujem

juditkacharlotte
20. jan 2020

Ahojte potrebujem poradit ohladom antikoncepcii lewerete.
Decembri som zacala uzivat prvy krat lewerte antikoncepciu...
Tak ako mi nakazal pan.dr ... ze prvy den menzesu zacat uzivat 21 dni tak som brala stoho som asi 5 vynechala zabudla som si ich dat ..januar je a menzes stale nikde meska mi 9 .den mozem poradit je to v tych tabletkoch ze nemam teraz menzesa alebo mozem byt tehotna??

79bublinka
21. jan 2020

@juditkacharlotte nie som Mudr ale ak si si nedavala pravidelne mozes byt tehotna... ja si davam pravidelne a klop klop klop pohode...

juditkacharlotte
21. jan 2020

@79bublinka a mas tu istu ako ja

79bublinka
22. jan 2020

@juditkacharlotte pri kazdej antikon. ked zabudnes si dat tabletku sa moze stat ze ostanes tehotna.... tak sup smer gyn.

juditkacharlotte
22. jan 2020

@juditkacharlotte a ti si nemala take problemi ze ti neprisla menstruacia ?

madamzel123
22. jan 2020

@juditkacharlotte ja som ju brala 2 roky a všetko bez problémov.. Aj ked som vysadila, nabehol mi riadne cyklus.. Ani pocas uzivania žiadne vynechanie ms, akurát mi zoslabla ked som uzivala..

79bublinka
23. jan 2020

@juditkacharlotte ked beries pravidelne podla mna sa nemoze stat ze ti ms nepride...

monsici16
15. feb 2020

Ahojte. Dr. mi predpisala Leverette idem brat po dlllhej dobe anti.. Uz som sa tu docitala ze zacinam podla sipky cize zlta tabletka 😊 dakujem za odpoved ☺ A citam ze vam zoslabol menzes a ak ho mam aj tak slaby a cca 4dni to mi ako zanikne teraz 😂 No som.zvedava ze ako bude ucinkovat na mna. Bo som kukala ze mate rozne skusenosti. Dakujem Vam za ne 👍😊

peta1990
6. apr 2020

Ahojte, ak by ste mala niektorá záujem, posuniem dva plátky antiky, na cene sa rada dohodnem, spotreba 07/2020

veronika998
28. nov 2020

Ahojte baby chcem sa spytat beriem leverette uz rok bez 7dnovej prestavky je to ok?

vevinka1311
8. mar 2021

@juditkacharlotte je to s tých tabletiek

soffia711
28. dec 2021

Ahojte, prosím Vás Dr. mi predpísala Leverette antikoncepciu, nikde som sa nedozvedela aká je cena za 3mesiace.. Viete niektora??
Do doteraz som brala mistru a prechádzam na túto, do nedele mám ešte brat mistru, potom by som mala dostať MS, ale píšete, že sa ma začať 1.den MS užívať, mám začať brat, alebo si mam dat 7dni pauzu, keďže teraz by som mala mat od pondelka MS.. Ďakujem za odpoveď.. 😉

anonym00000
10. jún 2022

Ahojte, užívam leverette prvý mesiac a mám 7 dňovu pauzu, konkrétne 3 deň a menštruácia zatiaľ neprišla. Mám ešte počkať? Či menštruácia nemusí prísť? Test som si urobila a je negatívny

soffia711
10. jún 2022

@anonym00000 Ja ju užívam,ale končím s ňou,nerobí mi dobre ..MS mi vždy príde po 4dnoch..

anonym00000
14. jún 2022

@lucasita ahoj, čiže ak napríklad neužijem poslednú aktívnu tabletku pretože si budem chcieť presunúť cyklus a prejdeme hneď na placebo tablety tak budem stále chránená? Nezníži sa nejak účinnosť antikoncepcie?

sofikkk
20. mar 2024

ahojte , síce mám len 17 a užívam už antikoncepciu Leverrette cez dva roky , žiadne vedľajšie účinky nepociťujem, žiadna bolestivá menštruácia, akné ani nič podobné.. trochu ma vydesilo že na letáčiku od tabletiek je vyslovne napísané že spôsobuje ochorenia ako je rakovina maternice a prsníkov.. je to naozaj také riziko pri užívaní hormonálnej antikoncepcie?, počula som už aj o antikoncepcii ktorá neobsahuje estrogén.. bolo by lepšie užívať skôr niečo na tejto báze?

88bambulka88
19. máj 2024

@sofikkk ahoj..ak by si mala zaujem..ostalo mi jedno tablo leverette... 😉

Strana
z8