icon

Antikoncepcia Mistra

morskapanna
9. máj 2013

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektora skúsenost s antikoncepciou Mistra,a ak áno aké? Ďakujem za odpovede

emino29
24. mar 2014

Ahojte, mne sa po Mistre upravila pleť, menštruácia je v pohode a dokonca som schudla 2kilá(to však bude cvičením a upravou stravy)...je to moja prvá HAK, preto som veľmi zvažovala čo a či vôbec mám začať užívať...okrem akné ma trápila aj silná, dlhá a bolestivá menštruácia...teta je gynekologička a predpísala mi Mistru. Vysvetlila mi, že pri HAK sú dôležité 2 veci a to 1,etinylestradiol-vyšie dávky pre mladšie baby a nižšie pre staršie..ja mám 19 rokov, takže pre mňa vyššia dávka 0,03mg
2,gestagén - v mistre je Dienogest čo je gestagén s osobitými vlastnosťami - vďaka Cyanometylovej skupine je zabezpečený antiandrogénny efekt(pekná pleť)a má významný transformačný účinok na endometrium čo skracuje menštruáciu a robí ju bezbolestnou...jasné, že v medicíne nič nie je 100% a niekomu nemusí \\\"sadnúť\\\" no ja som spokojná a tým, že si teta dala záležať a všetko mi povysvetľovala, pocítila som už na vlastnej koži všetky pozitíva 😎

sonakvietok
26. mar 2014

Ahojte tiež mam Mistru. Beriem ju pol roka. Za ten čas ani deko vahy hore, upraveny cyklus, krvacam 3 dni a slabšie ako predtym... Pleť ok. Niekto tu písal že je nafuknuty... boli hlava, prsia. Telo si musi zvyknut na antikoncepciu Mne doktorka vysvetlila že 3 mesiace si organizmus zvyka. A tesne pred menzesom sme predsa každa jedna viac nafuknuta... Len baby to radi zhadzuju na antikoncepciu. Ked ju vysadia zistia že su sfuknute 5x viac....
😠 😠

marina1222
28. mar 2014

Ahojte ja možem len odporučať 🙂 🙂 🙂 Chuť na sex sa zvyšila, a po pol roku vidim že sa mi velmi pekne zlepšila plet, menzes trva 3 dni, uplne slabučky. A cena je super, platim 9 eur na mesiac.

pauliesivackova
2. apr 2014

@alicia14 ja mám záujem o tú Mistru.

nika147
7. apr 2014

ja som dnes začala prvý krát užívať mistru...povedala som doktorke, že chcem niečo, od čoho môžem troška pribrať a aby som mala pravidelný cyklus...od začiatku tehu som nemenštruovala do teraz...som zvedavá, ako bude na mňa účinkovať...určite dám vedieť...

mata95
7. apr 2014

ja snou mam veeeeelmi zle skusenosti, tak zle ako ked su ju tych par dni brala mi nikdy vživote nebolo........ som sa modlila že by som neumrela

juliannarn
9. apr 2014

@gabinaga dakujem za info nefajcim ale to s tyminohami sledujem ze teraz preslo mozno to v prvom baleni bolo o zvyku ale tiez maximalna spokojnost tiez menko 2 dni a slabe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lienockalenka
9. apr 2014

Ahojte,mám na predaj 2 blistre Mistry. Ich celková cena je 22,- Eur.Odber je možný v BA, KE alebo Prešove. Pekný večer 🙂

anicka108
18. apr 2014

Ahojte ja som teraz zacala uzivat druhy blister, na zaciatku prveho som mala trosku nevolnosti ale po tyzdni to preslo 🙂 Dr. mi ju predpisal kvoly akne pomaly sa to zlepsuje tak uvidime ako to bude dalej, nepribrala som vobec, prsia sa mi ani nie zvecsily ale skor spevneli, menstruaciu som mala hned na druhy den po dobrati prveho blistra (trosku bolestiva ale to som mala aj pre zacatim uzivania HAK)

paty277
18. apr 2014

ahojte baby, ja som zacala bra Mistru asi pred 7 mesiacmi cize mam teraz asi 7 alebo 8 blister. Mistra je moja prva HAK začiatky boli tažke prva menštruacia trvala 13 dni hned na 28 den som dostala zase ale uz iba 6 dni dalšia ani neprišla. Išla som k doktorke že mi meska povedala ze to je v poriadku ze to je taka HAK ze to tak ma byt a ze teraz vidime ze zabera tie hormony su v tele a tym je naruseny cyklu potom styry mesiace som mala zas pravidelbu menstruaciu kazdych 28 dni a trvala presne 6 dni. Tebto mesiac som ju zase nedostala robila som si te vysla hedna ciarka zase som ako blba isla za doktorkou a zase ze je to dobre. čo sa tyka bolesti brucha a prs tak je bolo zo zaciatku nieco strasne teraz to uz preslo po takom 5 blistry. nepribrala som z nic nic vyrazky nemam iba ak mam dostat tak 1-2 sa urobia ale tak u mna je to normalne. som s nou spokojna aj po bolestiach a strachu ked mi meskala nedam si ju tak skoro. vrele odporucam 😉 😀

nena82
Odpoveď bola odstránená
alicia14
Odpoveď bola odstránená
vso10
23. máj 2014

Ahojte, necitala som vsetky prispevky, ale chcela by som sa podelit o moje skusenosti. Som tu nova a neviem ako to tu prebieha.. Mistru som brala 10mesiacov. Potom som ju vysadila, kvoli tomu, ze som bola hrozne naladova (to som bola aj predtym a vdaka mistre sa to asi znasobilo). Mistra mi sposobila: narastli mi prsia, nemala som ani jeden pupak(akne), unormalnila sa mi vaha-predtym kolisala pocas cyklu. Potom uz vobec. Nepribrala som (az po vysadeni, ale uz to je fine). Krami boli kratke, slabe, bezbolestne. Len ta naladovost bola strasna, vela ludom som tym ublizila a aj sebe, preto sme sa s priatelom rozhodli vysadit ju. No a prvy mesiac uzivania mistry som takmer skapala od bolesti brucha ale to je vraj normalne. Ak by neikto mal zaujem o 2blistre dajte vediet... Mam este 2blistre a nebudem uz brat ziadnu HAK

anicka108
23. máj 2014

@nena82 ahoj aka by bola cena? 🙂

nena82
23. máj 2014

@anicka108 Ahoj, cena by bola 6,50E + pošta. Pekný večer.

katia99
30. máj 2014

Ahojte, predam dva blistre Mistry za 20€, iba osobny odber BA. Ak ma niekto zaujem prosim piste na mail: lucia.frystakova@zoznam.sk.

drobcekmalicky
6. jún 2014

Zdravim, kupim HAK Mistra. prosim kontaktujte ma cez IP. dakujem 🙂 🙂 🙂

zuzmor002
24. jún 2014

Ahojte, tiež mi teraz môj gynekológ predpísal Mistru, len užívam ju 15. deň a 15. deň aj krvácam ☹ Mali ste to niektorá podobne? Kedy môžem počítať, že sa to zlepší? Dosť ma to štve. Doteraz som s antikoncepciou nikdy problém nemala, takže ma to prekvapilo.

pauliesivackova
28. jún 2014

PREDÁM 2 BALÍKY ANTIKONCEPCIE MISTRA - nerozbalené, neminutá ani jedna tabletka. Vysádzam ju. Pôvodná cena - 22€ , CENA TERAZ - 15€

malinka158
19. júl 2014

Predam dva blistre antikoncepcie Mistra. Mna stali 3 blistre 30 eur, ja predavam dva za 19 eur aj s postovnym pri prevode na ucet, pri platbe na dobierku + 2,30,-. 🙂

javascriptka
31. júl 2014

Kúpim HAK Mistra. Najlepšie osobný odber Piešťany / Trnava + okolie. Aj 1 blister mi pomôže.

javascriptka
1. aug 2014

@vso10
@nena82
@pauliesivackova
@malinka158

ahojte, máte ešte Mistru na predaj?

vso10
1. aug 2014

@javascriptka ahoj, ja uz nemam

en1987
5. aug 2014

ahojte, ak by mala niektora zaujem, zostal mi 1platok Mistry, cely, nenacaty, s exp do 12/2015..IP

janka425
9. aug 2014

@en1987 ahoj maš ju ešte a jaka je cena aj s pošt.

pozri
10. aug 2014

Takze ahojte baby mne mistru predpisala doktorka kedze mam zvyseny bilirubin by som nemala brat ziadnu hak ale doktorka mi ovedala ze to nemam moc zvysene ze mi ju predpise tak som si dala prvu tabletku a zacalo ma totalne svrbet cele telo v pribalovom letaku som si precitala ze treba ju vysadit aj vtedy ak zacne svrbet telo alebo pri hnacke lebo su to priznaky ochorenia pecene co na mna aj sedi kedze zvyseny bilirubin je s pecenou no povedala som si ze si skusim dat este jednu tabletku vecer a ak sa bude to svrbenie tela opakovat uz ju vysadim no lenze rano som sa zobudila zacalo ma prehanat neskutocne krce kazdu chvilu tak som si uz nebola schopna dat ani tu druhu tabletku :/

pozri
10. aug 2014

@javascriptka ja mam na mesiac ale chyba tam jedna tabletka cize je ich 20

pozri
10. aug 2014

a ak mate zaujem mam na mesiac jedna tabletka chyba predam za 5 eur plus postovne mna vysla10

en1987
11. aug 2014

ahojte, predam Mistru na 1mesiac, do 12/2015..cena 7 eur aj s postou.. v pripade zaujmu piste IP

javascriptka
12. aug 2014

@pozri Ďakujem, už nepotrebujem