Antikoncepcia Mistra
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektora skúsenost s antikoncepciou Mistra,a ak áno aké? Ďakujem za odpovede
Mistra je uz predana
ahojte baby, je to velka chyba ak som mistru zacala uzivat v druhy den menstruacie?
Predam dva blistre HAK Mistra 🙂 🙂 🙂
Ahojte 🙂 Predám úplne nové 3-mesačné balenie HAK Mistra, najlepšie osobný odber BA 🙂
ahojte, zienky, ktore ste vysadili mistru, ako ste to mali s cyklom, s pletou, s vahou a tak? dakujem za vsetky vase skusenosti,
@ivuss01 cyklus sa mi trosku "roztiahol" - každý mesiac mi to meškalo stále dlhšie a dlhšie. ale už sa to ustálilo a je to tak, ako som to mávala pred uzivanim HAK. ms je oveľa bolestivejšia ako pred uzivanim HAK. HAK som vysadila kvôli bolestiam, takže je možné, že po cca polroku som este neni uplne v poriadku, ale mam pocit, ze už mám menej bolestivú ms... asi sa to dava do poriadku, konečne 😀
váha sa mi nijak nezmenila, ale co ma veľmi mrzí je, že mi "spľasli" prsia 😒 keď som začala užívať HAK, tak sa zvacsili o cislo. no a teraz sa zmensili o cislo... ale citala som, ze niektorym babam prsia ostali, hádam budes jedna s tých šťastných 😉
btw neviem, čo je na tom pravda, ale počula som, že po vysadení HAK je možnosť dvojičiek 😀
Baby ak by mal niekto zaujem, predám 1 Blister antikoncepcie MISTRA, cena 9€, Kontakt: 0902 793 034.
Ahojte, baby mam 1 blister antikoncepcie MISTRA na predaj, ak by sa niekomu zisla cena je 7 eur. Tel. 0910522755
Ahojte mam na predaj este 1 blister, Cena 9 eur aj s postovnym pri prevode na ucet
@nellabona12 mam zaujem 🙂 poprosim IP o info o predaji 🙂
Ahojte,mozte mi poradit zacala som brat Mistru minuly tyzden ale dala som si tabletku prvu az druhy den menstruacie./preto az druhy den lebo som menstruaciu dostala vecer a nemala som vybratu antikoncepciu z lekarne/..chcela by som vediet kedy po akej dobe uzivania som chranena a mozem mat nechraneny pohlavny styk...dakujem za odpovede.... 🙂
Prosim Vas Mistru som dobrala prvy mesiac teraz mam pauzu v ktorej ma prist menstruacia prisla mi na treti den len by ma zaujimalo ci je v poriadku ze je menstruacia uplne slaba fakt mi staci pouzivat male slipove vlozky....
ahojte, kamoska menila Mistru zo zdravotnych dovodov a ostalo jej doma cele trojmesacne balenie. nemate niekto zaujem. cena 25€
@katuska01 ano při tejto HAK to je normalne, vlastne tato je aj urcena na zmiernenie bolesti při menstruacii a skracuje cyklus, krvacanie nie je az také silne
@malinka158 dakujem za odpoved len mi to prislo take uplne zvlastne ze som mala menstruaciu 3 dni aj to uplne ze miernu..
@katuska01 ja som to tiez tak mala při Mistre 🙂
@michaela8891 ak je to este aktualne, mala by som zaujem
Ahojte mam na predaj jeden blister antikoncepcie mistra 9eur s postovnym
Ahojte musim po mesiacoch vysadit mistru a zmenit ju kedze mi z nej padaju vlasy ... Co mi je aj luto kedze inak mi dost dobre sadla
Cena 19€ za 2 balenia (zapocitane je aj postovne) mozte ma informovat aj formou sms 0904306525
Mistra je uz predana
ahojte, predam original Jeanine, zostal mi 1platok, uz nevyuzijem, za 10eur s postou..
Ahoj, chcela by som predat antikoncepciu Mistra na 3 mesiace, ja som ju vysadila a zvysila sa mi. Pôvodná cena 30 ja chcem za nu uz aj s postovnym 22eur. V prípade záujmu pošlite mail na erikabartal@centrum.sk

Ahojte baby, potrebujem poradiť. Ešte som nikdy nebrala antikoncepciu a prvý krát som začala užívať Daylette. Bohužiaľ mi v lekárni nedali letáčik ale iba blistre a tak som urobila nasledovné: Prvú tabletku som užila 9 dní po skončení menštruácie. Potom som našla na internete že som ju mala užiť v prvý deň menštruácie. Ale to som našla až po tom, čo ju už 2 týždne beriem. Pohl. styk som nemala, ale má napriek mojej chybe už antikoncepcia po týchto dvoch týždňoch účinok? O pár dni ideme na dovolenku a dieťa ešte nechceme. Môžem sa už spoľahnúť na to, že za tie dva týždne čo to beriem, už majú tabletky účinok? Beriem ich inak pravidelne. Vopred ďakujem za odpoveď 🙂