icon

Antikoncepcia Mistra

morskapanna
9. máj 2013

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektora skúsenost s antikoncepciou Mistra,a ak áno aké? Ďakujem za odpovede

hedviga1
2. mar 2016

Mozno ma ukamenujete ale chcem sa spytat, ci fajcite pri brani tabletiek Mistra. Dnes si ich mam nasadit a bojim sa kedze fajcim. Dakujem za rady.

miau
3. mar 2016

KUPIM mistru, denisa36@gmail.com

xavi6
9. mar 2016

Ahojte. Nový gynekolog mi zmenil Triregol na Mistra a chcem sa spytat, ze ako to mam zacat brat? mozem pokracovat obvykle ako som brala Triregol (zacinala som bravat vo stvrtok po menstruacii)? A neviete ze ci si mozem dat vo stvrtok napriklad 1. tabletku (pondelok) z blistra alebo mam brat s oznacenim stvrtok? dakujem 🙂))

romana59
9. mar 2016

@xavi6 v letaciku mas napisane ako zacat uzivat .... stiahnute z letaka ...
Ak prechádzate z inej kombinovanej hormonálnej antikoncepcie (kombinované antikoncepčné tabletky alebo vaginálny krúžok alebo transdermálna náplasť)
Začnite užívať Mistru deň po užití poslednej tabletky z blistra predchádzajúcej antikoncepcie, najneskôr však v deň po období bez tabliet predchádzajúcich antikoncepčných tabletiek.
Ak blister s vašimi predchádzajúcimi antikoncepčnými tabletkami obsahoval aj neaktívne tabletky, Mistra sa má začať užívať deň nasledujúci po poslednej aktívnej tabletke, ale najneskôr v deň po poslednej neaktívnej tabletke predchádzajúcich antikoncepčných tabletiek.

xavi6
9. mar 2016

@romana 59 dakujem. 🙂 teraz som si este spomenula, ze doki mi povedal, aby som tuto Mistru zacala brat 3. den menstruacie. tak to spravim tak.

romana59
9. mar 2016

@xavi6 tak vidis, spomenula si si 🙂

xavi6
10. apr 2016

Ahojte. Beriem tuto ATK uz 3 tyzdne. Prechadzala som na nu z triregolu. chcem sa spytat ze odkedy mozem mat nechraneny sex bez kondomu? diki 🙂

romana59
10. apr 2016

@xavi6 pokial si presla hned bez pauzy tak si myslim, ze nemusis mat ochranu ..ale pre istotu daj prvych sedem dni 🙂

xavi6
10. apr 2016

🙂 hej aj ja som myslela takto. uz to beriem 3tyzden pomaly. mam uz len 3 tbl...... po MS uz pojdeme do toho asi 🙂))))

romana59
10. apr 2016

@xavi6 po MS uz kludne mozes 😀

romana59
29. máj 2016

Ahojte zienky, nemate na predaj Mistru??? diky 🙂

ancsikaaa
31. máj 2016

Vie mi niekto povedať koľko stojí mistra antikoncepcia na 1mesiac? Ďakujem vopred ;)

romana59
31. máj 2016

@ancsikaaa ahooj, ako v ktorej lekarni od 9€

xavi6
2. jún 2016

Ahojte. Od marca 2016 beriem atk Mistra. Dnes sa mi dostavilo dost silne krvacanie ale este mam 8 tabletiek. MS mi ma prist cca 12.5. Neviete ze od coho to moze byt? Tabletky beriem pravidelne vcas. Styk som mala asi pred 10 dnami.

michellecica
12. jún 2016

Ahojte! Beriem Mistru prvý mesiac (je to moja prvá HAK), pred pár dňami som dobrala prvý blister a po užitia poslednej tabletky som po 2 dní dostala menštruáciu... Vždy som mala silnú a bolestivú a teraz dá sa povedať, že skoro nič, vlastne vyzerá to, ako silý krvavý výtok... Podla vás je to normálne alebo mám sa vrátiť k lekárovi?
Inak žiadne negatívne zmeny nepociťujem, nemala som bolesti hlavy, ani náladová nie som, no o to väčšiu chuť mám na sex 🙂 🙂
Dakujem Vám za odpovede 😉

xavi6
13. jún 2016

@michaellecica ahoj. To ze si ms dostala po 2 dnoch od dobratia mistry je v poriadku. K lekarovi sa vracat nemusis ak nemas ine problemy. Ono sa to do 3-4 mesiacov od zacatia brania Mistry upravy a uz by to malo byt v norme. Ak aj po 4 mesiacoch budes mat problemy tak zbehni k dr. Inak pri HAK ako je napr mistra sa moze stat e sa ti MS ani nedostavi alebo bude MS slaba. Nemusis sa obavat. Samozrejme chranena si vzdy ak ju beries ako sa ma 🙂 pa.

linda811
13. jún 2016

Kto má na predaj mistru, ja by som to kúpila, ďakujem.

lana9
13. jún 2016

Caute, ja užívam mistru už asi 3 rok a som s ňou veľmi spokojná. Mala som predtým veľmi silnú menštruáciu a cítila som sa počas menzesu veľmi slabá. Teraz je to super, kedže krvácam už len slabo. Doktora mi povedala, že pri Mistre býva slabšia aj kratšia menštruacia a malé percento žien ju nedostanú vôbec. Netreba sa toho zľaknúť, lebo toto je žiadúci účinok. Mne by to vôbec neprekážalo. Som totiž stále v pohybe, veľa športujem... Teraz konečne môžem aktívne fungovať aj počas menzesu 🙂

michellecica
14. jún 2016

@xavi6 Ahoj! Dakujem 🙂

stanka957
16. jún 2016

Ahojte, ak ma niektorá na predaj Mistru napíšte mi prosím (aspoň 2 blistre)

Ďakujem 🙂 🙂
stankastanova@azet.sk

smejko_iva
10. júl 2016

@stanka957
Ahoj, mam na predaj 2 mesacne balenia Mistra, v povodnej krabicke, nenacate, dnes som ich vyvesila aj v bazari, 19,99 EUR, BA.

renitaf
11. júl 2016

@smejko_iva ahoj mam zaujem o mistru

smejko_iva
11. júl 2016

@renitaf
mas spravu

mgalabova
3. aug 2016

koľko stojí mistra a ako sa predava?klasicky sú tri blistre v baleni?dakujem

romana59
5. aug 2016

@mgalabova ako v ktorej lekarni, okolo 9€...klasicky su tri blistre v baleni, ale ked potrebujes len jedno, daju ti ...viac sa ale oplati kupit cele balenie 🙂

sabinaaaa
12. aug 2016

Ja užívam mistru tretí mesiac a zatiaľ som spokojná. Mala som veľmi veľké menštruačné bolesty a na to veľmi pomohlo. Nikdy som nemala silnú menštruáciu no odkedy užívam mistru mám dosť silnú, je to zvláštne veď mistra obsahuje taký hormon kvôli čomu by som mala mat velmi slabu menstruaciu. Prsia ma neskutočne bolely prvý mesiac, náladová som bola aj predtým, takže to nie kvôli mistre, iné nežiaduce účinky zatial neprejavujú. Zatiaľ som nepribrala nič ale to možno kvôli tomu, že pijem čistiaci alebo prasličkový čaj, ktorý odvodňuje.

michellecica
20. aug 2016

Beriem Mistru už 4 mesiace a je to v pohode, menštruačné bolesti úplne zmizli... No minulý mesiac sa mi dostavila menstruácia ked som mala ešte jednu tabletku... som si ju ešte užila a potom som mala 7 dní pauzu... Potom som si nasadila nový blister, no mala som ešte 10 tabletiek, ked som začala "špiniť"... trvalá to už 4 dni, je to ako úplne slabulinká menštruácia, no Mistru berem dalej, mám ešte 6 tabletiek a potom pauza... Myslíte si, že je toto normálne, je možné, že sa mi na to ešte telo zvyká a mám počkať ešte mesiac-dva, či sa to neznormalizuje, alebo radšej by som sa mala objednať k lekárovi? Okrem toho s Mistrou žiadne problémi nemám....

sabinaaaa
20. aug 2016

Ja prvy mesiac kazdy den som mala vytoky. Ale teraz uz nic take. Vzdy presne mi prichadza menstruacia ale trva dost dlho a ako som uz pisala je aj dost silna. A este nieco co som vsimla ze od druhého mesiaca uzivania mistry mam dost skarede vyrazky, ktore este stale vidiet. Neviem ze ci to bude od mistry ale predtym som nikdy nemala problemy s akne. Dufam ze casom prejdu:/

antoniagrajci
Odpoveď bola odstránená
linda811
30. aug 2016

Ahojte, ak ma niektorá na predaj Mistru napíšte mi prosím ,ďakujem.