Antikoncepcia pre 18-ročnú, ktorá má poruchu zrážanlivosti krvi
Mám 18 ročnú dcéru, ktorá má poruchu zrážanlivosti krvi., takže vraj hormonálnu antikoncepciu nemôže. Poradte mi, ak máte niečo podobné, ako sa môže chrániť, počula som o nejakom podkožnom inplante....alebo poradte, niečo iné, ak máte skúsennosť.
@diaszoky Staci si otvorit google a vyhodi ti studie. To percento fakt nie je male.
@palculienka40 Pani sa pytala,ako sa ma dcera chranit. Nato som jej odpovedala.
@sabinka022 nuz okey ja som iba pisala svoj nazor davajte si aj vasim dceram tie hormonalne aj nehormonalne chutovky kokteily, naplaste telieska ci ine nastroje ja nebudem pekny den
@diaszoky Ja nechapem aky problem ma mlady natiahnut si kondom ked chce trtosit
@teodozia kondom a pharmatex. k tomu budem viest ja svoje dcery. ja mam 41 rokov, v zivote som HAK neuzivala a budem vplyvat na svoje dcery, aby ju tiez neuzivali. fungovala som na kondomoch, neskor aj na pharmatex cipkoch, kym muz nebol na vazektomiu a nikdy ziadna nehoda. urcite v 18 pchat do seba HAK nie je bohvieco.
@diaszoky Ja sa nebudem tiez s nikym dohadovat o veciach,ktore su vedecky dokazane a podlozene dlhorocnymi studiami. Autorka ak chces napis PM,ja som gynekologicka.
Ja neviem prečo sa v týchto témach vždy ozývajú ženy, ktoré NIKDY hak zneužívali a nikdy nebudú. Ešte raz, HAK je jednozlozkova a kombinovaná. Vyjadrujte sa k veci a hlavne tie, čo máte skúsenosti a info od lekárov. Nie z koníka a googla.

@sabinka022 ja viem na co sa pytala ale ani antikoncepcia nie je stopercentna.