Antikoncepcia Softinelle
Ahoj,nenasla som tu ziadnu aktualnu temu hladom Softinelle,beriete ju niektora?Ake s nou mate skusenosti?Vdaka
ahoj aj mne dala gynekologicka presne tuto istu ...teraz ju zacnem brat tak som zvedava hovorila my ze sa stoho ani nebribera ze je velmi dobra tak som zvedava
moja kamoska ju tiez berie a je snou veli spokojna a to ju uz berie vyse 2 rokou
@pepape ja ju este mam 🙂 ak mas zaujem napis mi spravu
po polročnom užívaní Softinelle ma priviezli do nemocnice rovno na JISku s vážnou obojstrannou pľúcnou embóliou s tým, že som mala vážne ohrozený život. Je to vraj ojedinelý prípad, ale je! Nikdy predtým som žiadny zdravotný problém nemala, zdravotnú kartu som mala doteraz prázdnu, aktívne som športovala a stravovala sa zdravo, nefajčila som a teraz ma čaká rok liečenia a behania po vyšetreniach...a to len kvôli HAK ... už nikdy viac, je to svinstvo!!!!!! 🤐 🤐 🤐
Mam na predaj platicko softine antikoncepcie, na cene sa isto dohodneme.
Mam na predaj platicko HAK Softine, ak mate zaujem na cene sa isto dohodneme.
@andrejjka ahoj našla som tvoj príspevok ohľadom HAK Softinelle, Ja ju beriem 4. deň a ide ma poraziť. Som neuveriteľne nervózna a som na 100% presvedčená, že je to z HAK. Chcem sa ťa spýtať, či ti tento stav prešiel po nejakej dobe, alebo si ju musela časom vysadiť kvôli nervozite??
@llenkapettko Musela som ju vysadit, aby som si nevyvrazdila rodinu. Pfuj, strasne, nikdy viac. Neskutocny nervak zo mna bol a ked som pre nejaku blbost potrhale dcerke vykres, pochopila som, ze je zle. Ona to nastastie zobrala v pohode 🙂)) . Uz ziadne hormony, brala som ich dlhe roky, podla mna je to prilis vazny zasah do nasho "softveru" 🙂 Teraz mam nehormonalne vnutromaternicove teliesko a som spokojna.
@andrejjka ďakujem za tvoju super rýchlu odpoveď 🙂 ...tak to je sila, to aj mňa čaká. prosím ťa a myslíš si, že ich môžem proste prestať brať? dnes je 4. deň a dnes som si ešte tabletku nedala. ty si dobrala celé balenie??
@andrejjka a ešte prosím ťa aké konkrétne teliesko?? či to je iba jeden druh? v tomto sa nevyznám 😅
nehormonalne vnutromaternicove teliesko, nieco take, ako bola predtym Dana, toto sa vola asi Arianna. Na nete toho vela nenajdes, nikto na tom vela nezarobi, tak to ma malu reklamu a nikto neposiela lekarov na Maledivy za to, ze ho odporucaju, tak ho neodporucaju. Ja uz dalsie deti neplanujem a ak by som si to rozmyslela, alebo by mi nesadlo, mozem si ho dat hocikedy vybrat. Je to vlastne male medene zeliezko v maternici, ktore brani oplodneniu vajicka. Cele ma to stalo tu v Bratislave asi 50 eur aj so zavedenim. To zavadzanie nebolo nic prijemne, ale ktore polezanicko na koze je prijemne, ze?Skus sa poradit s lekarom ohladom tych tabletiek, ale ja by som ich prestala brat co najskor. Brala som ich styri mesiace a ostala mi po nich navzdy schloazma, fleky na tvari od slnka, o ktorych som sa vytesovala, ze ma aj pocas tehotenstiev obisli. ☹ ☹
@llenkapettko
@llenkapettko
@llenkapettko Ak teraz vysadis tabletky, asi trosku zakrvacas, ale cyklus sa rychlo obnovi. Ak sa necitis dobre, tak Ti telo proste signalizuje, ze mu robis zle. Ja som brala HAK od 97 do 2007, vcelku v pohode. No nemladneme, telo si uz so vsetkym neporadi len tak.
@andrejjka ok...takže jednoznačne si už ďalšiu nedám
oki v pohode
Mam zaujem tiez,ak by niekomu ostala 🙂
@deniska175 ahoj mne ostala cele plato softinelle
@elisam ahoj napises mi na mail petra.hitkova@gmail.com cenu? Kupila by som 🙂
nemate nahodou baby niektora na predaj za dobru cenu?dakujem
Mam na predaj jeden blister za 7€
Ahojte mam na predaj jeden blister .
@khadijahasif ahoj este ho mas???

Tiez mam zaujem odkupit ak niekomu zostala a nepotrebuje ju