Antikoncepcia Softinelle
Ahoj,nenasla som tu ziadnu aktualnu temu hladom Softinelle,beriete ju niektora?Ake s nou mate skusenosti?Vdaka
Ahojte,mam na predaj antikoncepciu Softine 3x21, cena v pripade celeho trojmesacneho balenia je 26 eur,okolie BA alebo moznost zaslania na dobierku, antikoncepciu som uzivala 3 roky a teraz som sa ju rozhodla vysadit,v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte prispevkom tu alebo na tel.c. 0904 258 288 dakujem
Ahojte chcem sa opytat ja beriem softinelle, ale teraz mam akurat pauzu medzi tabletkami takze mam menštruaciu. Ale stalka sa nam s priatelom taka vec ze sa zabudol a dal to do mna. Ako to funguje možem otehotniet? Povedzte mi prosim lebo ma strach ze otehotniem.. Mate s tým niktorá skusenosti? Som chranena aj pocas tej pauzi.? 🤐 🙄
Predam dva blistre antikoncepcie Softinelle exp.1/2016.cena uz aj s postovnym 15€..
Ahojte... mam nazvys 1 balenie (1x21ks) antikoncepcie Softinelle, exp. 01/2017. Na cene sa dohodneme 🙂
nema niekto na predaj este antiku softinelle? dakujem 😉
charlieanthony1991@gmail.com
Prosim vas nejedzte to. Prva otazka onkologa, ked sa zena dostane na vysetrenie s rakovinou prsnika je ci ste brali hormonalnu antikoncepciu. Nemam v umysle sirit paniku, no toto vam potvrdia zeny s touto diagnozou.

ahojte, mal by niekto napredaj 1 plátok softinellu? Ďakujem