Antikoncepcia Softinelle
Ahoj,nenasla som tu ziadnu aktualnu temu hladom Softinelle,beriete ju niektora?Ake s nou mate skusenosti?Vdaka
Ahojte,mam na predaj antikoncepciu Softine 3x21, cena v pripade celeho trojmesacneho balenia je 26 eur,okolie BA alebo moznost zaslania na dobierku, antikoncepciu som uzivala 3 roky a teraz som sa ju rozhodla vysadit,v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte prispevkom tu alebo na tel.c. 0904 258 288 dakujem
@liuska1290 je to este aktualne? 🙂
Ahojte chcem sa opytat ja beriem softinelle, ale teraz mam akurat pauzu medzi tabletkami takze mam menštruaciu. Ale stalka sa nam s priatelom taka vec ze sa zabudol a dal to do mna. Ako to funguje možem otehotniet? Povedzte mi prosim lebo ma strach ze otehotniem.. Mate s tým niktorá skusenosti? Som chranena aj pocas tej pauzi.? 🤐 🙄
Predam dva blistre antikoncepcie Softinelle exp.1/2016.cena uz aj s postovnym 15€..
Ahojte... mam nazvys 1 balenie (1x21ks) antikoncepcie Softinelle, exp. 01/2017. Na cene sa dohodneme 🙂
Ahojte, ak by ste mali záujem, zostali mi dva plátky Softinelle t. j. na dva mesiace, v prípade záujmu mail: tulinska.maria@gmail.com
@marwa mam zaujem
@patulka1980 uz je predana...
Kupim surne hak softinelle dakujem 🙂
ja mam na predaj 3 platky/chyba len 5 tabletiek, inak kompletne/ za 20 eur
@patulka1980 :ak chces, mam ju na predaj
Mate niektora na predaj hak softinelle???
@eliska2923 : ja mam na predaj skoro kompletne balenie
nema niekto na predaj este antiku softinelle? dakujem 😉
charlieanthony1991@gmail.com
@charlieanthony : ja mam
máte niekto na predaj softinele ,ak ano za aku cenu aj s poštovným
Ahojte ma niekto na predaj softinelle? Dakujem
Ahojky ja mám tiež jednu tabuľku ...Na mesiac
@kikuskaschw
Mam zaujem napisala som spravu
Ma niekto softinelle na predaj?
Prosim vas nejedzte to. Prva otazka onkologa, ked sa zena dostane na vysetrenie s rakovinou prsnika je ci ste brali hormonalnu antikoncepciu. Nemam v umysle sirit paniku, no toto vam potvrdia zeny s touto diagnozou.

ahojte, mal by niekto napredaj 1 plátok softinellu? Ďakujem