icon

Antikoncepcia: teliesko alebo lieky

daniela20676
4. jún 2025

Ahojte ,poraďte radšej lieky alebo teliesko bojím sa aj toho aj toho.

lasona
4. jún 2025

Za mňa teliesko. Nic neriešim, menzes zmizol...parada

mamickalisticka
4. jún 2025

@daniela20676 ja mam teliesko tri roky a chcem ho vybrať, znepríjemňuje mi to život ešte viac ako každý mesiac týždeň menštruácia. Pravdepodobne som ja ta jedna zo 100, čo jej robí problémy 🥲

daniela20676
autor
4. jún 2025
@lasona

Za mňa teliesko. Nic neriešim, menzes zmizol...parada

@lasona ake máte teliesko

daniela20676
autor
4. jún 2025
@mamickalisticka

@daniela20676 ja mam teliesko tri roky a chcem ho vybrať, znepríjemňuje mi to život ešte viac ako každý mesiac týždeň menštruácia. Pravdepodobne som ja ta jedna zo 100, čo jej robí problémy 🥲

@mamickalisticka chcela som ariannu ale nikde to nemôžem zohnat

lasona
Autor odpoveď zmazal
lasona
4. jún 2025
@daniela20676

@lasona ake máte teliesko

@daniela20676 levosert

katarinaba
4. jún 2025

Mne vyhovuju tabletky. Naucila som sa ich brat - zvyk. Viem presne kedy mam menstruaciu, viem ju vynechat.
Telieska sa obavam - dost casto citam skusenosti, ze zeny nepravidelne spinia, nevedia kedy bude menstruacia, raz pride, raz nepride. Stastne tie, co ju nemaju vobec. A tiez sa obavam, ze by teliesko moje telo odmuetlo, vypudilo, co pri pociatocnej cene nie je malo. I ked z dlhodobeho hladiska vyjde lacnejsie ako tabletky. No to je pre mna jedina vyhoda.

mishi147
8. jún 2025
@mamickalisticka

@mamickalisticka dobrý deň prosím vás a pred tym vám nerobilo problémy? Mám ho pol roka a stále spinim uvažujem ho vybrat

mamickalisticka
8. jún 2025
@mishi147

@mamickalisticka dobrý deň prosím vás a pred tym vám nerobilo problémy? Mám ho pol roka a stále spinim uvažujem ho vybrat

@mishi147 mám pocit, že vždy mi robilo problémy. Prvý polrok som špinila vkuse, potom to prestalo, potom som mala menštruáciu každé dva mesiace, ale dosť dlhú a teraz mám každý mesiac dva týždne. Stále odkladám to vybratie, hlavne pre to, že nechcem už deti a zároveň nechcem brat tabletky, ale už to asi budem musieť poriešit, lebo ma to nebavi. A tiež ma mrzí tá cena, keďže vlastne bolo vložené na 5 až 7rokov. Ale neviem, či mi to za to stojí.

beata_k
8. jún 2025

@daniela20676 Su aj ine formy antikoncepcie. Napr. naplaste, ktore lepis raz za tyzden alebo kruzok, ktory zavedies a o tri tyzdne vyberies.

mishi147
8. jún 2025
@mamickalisticka

@mishi147 mám pocit, že vždy mi robilo problémy. Prvý polrok som špinila vkuse, potom to prestalo, potom som mala menštruáciu každé dva mesiace, ale dosť dlhú a teraz mám každý mesiac dva týždne. Stále odkladám to vybratie, hlavne pre to, že nechcem už deti a zároveň nechcem brat tabletky, ale už to asi budem musieť poriešit, lebo ma to nebavi. A tiež ma mrzí tá cena, keďže vlastne bolo vložené na 5 až 7rokov. Ale neviem, či mi to za to stojí.

@mamickalisticka mám z neho už nervy,čakala som spinenie tak tri mesiace ale pol roka sa mi zdá už vela

letfenixa
8. jún 2025

Pharmatex čapiky.

daniela20676
autor
13. jún 2025
@beata_k

@daniela20676 Su aj ine formy antikoncepcie. Napr. naplaste, ktore lepis raz za tyzden alebo kruzok, ktory zavedies a o tri tyzdne vyberies.

@beata_k krúžok to je čo podobne ako teliesko a ako sa volá tá náplasť to prvý krát v živote počujem dik

beata_k
13. jún 2025
@daniela20676

@beata_k krúžok to je čo podobne ako teliesko a ako sa volá tá náplasť to prvý krát v živote počujem dik

@daniela20676 Nie je to ako teliesko. Naplast sa vola Evra.