Antikoncepcia Zoely
Ahojte, chcela by som vediet ake mate skusenosti s hak Zoely. Uzivala som ich mesiac, bolo mi od nich velmi zle ... depresia, priberanie, kolisanie tlaku, nespavost, bolesti v zaludku,.... atd ... no hroza. Mate podobne skusenosti?
@kika7 no ja keď som si prečítala ten príbalový leták, tak mám hrôzu tabletku užiť a to musím dnes začať, alebo zase čakať mesiac na menzes, aby som s nejakou HAK mohla začať ☹
Beriem Zoely 8 dni a citim sa strasne. z TOHO 5 dni som mala Menzes a dalsie 3 dni dost silno spinim. A to mam 3-balenie. Mozem to prestat len tak brat? Dostanem menzes znova? :/ ci mam ten 1 blister cely najprv dobrat? :/ poradte dievky...
Ahojte kocky,
predam 4 blistre HAK Zoely za 45,00 EUR. martinakassovicova@gmail.com, prip. tel. 0915/ 647786.
Odber idealne v ramci BA.
Martina
Dievcata , nesadlo mi to.... predam 3balenie za 20cku. chyba osem tabliet . 0902245097
Dievčatá, Zoely som brala 11dní (od 1.dne menzes) a vysadila som ich. Totálna abnormálna nervozita. Som bola sama zo seba na nervy! Dlhé roky som nic nebrala a až teraz Zoely. MUDr. mi vravela, že je dobré dobrat celý mesiac, ale to bysom fakt psychicky neustála... (ani okolie 🙂). Ale!, som myslela, že ked vysadím po 11.dni, že príde špinenie, alebo menzes... Teraz už mi menzes mešká týžden, od normálneho cyklu a stále nič... Už som si robila aj tehu test, ale vyšiel negativní (s manželom sme si dávali pozor - nie však ochranou). MUDr. mi však povedala, že aj cez negativný test môžem byt tehotná (MUDr. je perfektná - odborníčka). Nemáte niektorá radu? Dakujem
Mamicky, ak by ste mali zaujem, mam nepouzite balenie tento antikoncepcie na 3 mesiace v zaruke do roku 2015. Kupila som za 33 e, ale ostala mi. Predam za 20 e ak by ste mali zaujem.
Pekny dnik
Tak zienky, ja som bola dneska na gynde na kontrole.Zoely beriem cca od decembra 2012, ako som prestala kojit. Doktorka (tiez odbornicka podla mojho nazoru, ale zase "nezozeriem" jej vsetko) mi vravela, ze su to telu vlastne hormony, cize by nemali byt ziadne problemy. Vravela, ze sa moze stat, ze nebudem mat menzes vobec, ale u mna som mala pravidelne kazdy mesiac. Potom som na tri mesiace vysadila kvoli operacii. Od jula beriem Zoely znova.
Mam pocit, ze som nervoznejsia, urcite mam viac chut na jedlo a sladke, absolutne ziadna chut na sex. :(
Dneska mi na to Dr. povedala, ze to nebude HAK, ale tym, ze beriem aj ine lieky (na stitnu zlazu Euthyrox), a ze som este po operacii a nemam stabilnu hladinu hormonov stit. zlazy.
Zaver: HAK mi nezmenila, mam brat lieky oddelene, nie naraz, a to ze som pocas jednej menstruacie krvacala 14 dni mi vysvetlila tak, ze to ovplyvnuje kadeco - ci pijem bylinkove caje, ci som brala nejake ine lieky, ci som mala hnacky alebo vracanie, lebo to vsetko vyplavuje z tela tie hormony a tym padom akoby sa znizila ich hladina v tele.
Pravdupovediac, moc mi neodlahlo, lebo som cakala, kedze som citala v pribalovom letaku, ze to je jeden z neziaducich ucinkov, ze aspon pripusti tu moznost, ale podla tohto, co mi povedala, to hodila na kombinaciu liekov. :( Tak neviem... vyskusam zmenit rezim, ci to pomoze.
ahojte, ak by ste mali záujem, mám na predaj 2 balenia, resp. blistre Zoely, píšte IP, ďakujem 🙂
ahoj mala by som zaujme mate ich este?🙂
Ahojte
Mam otazku...prestala.som brat HAK zoely a meska mi menstruacia 10 dni.Som podrazdena,nafuknuta a boli ma v podbrusku..je mozne ze mi chyba menstruacia kvoli vysadeniu tabletiek??poradte som z toho nestastna
@niky000 ja som menstruaciu pri Zoely nemala 4 mesiace... myslela som si ze to je normalne, vsak pri niektorych antikoncepciach sa menstruacia vytrati... ale po spravnosti by si mala menstruaciu dostat este pocas uzivania neaktivnych tabletiek... po tych 4 mesiacoch mi zrazu prisla, uz az pocas uzivania noveho balenia a taka silna a bolestiva (trvalo to 3 mesiace, teda nie v kuse ale mesiac co mesiac odvtedy, a cim dalej silnejsia a bolestivejsia, ze som ten posledny krat co som ju uzivala stihla za asi 2 hodiny, na 4. den kedy som uz ani nevedela pri inych HAK co menstruacia je, pretiect az po clenky... (prehanam, ale teda bola riadne silna) ... a co mi bezne trvala take 4-5 dni, teraz som krvacala tak 10-12... zmenila som tabletky a vsetko je ako ma byt... Zoely a vlastne ziadne tabletky so systemom 24/4 uz do seba nedam, nesadli mi ani jedny (vyskusala som troje na tento system, a asi 3 ci 4 na system 21/7 a napokon som sa vratila k tym, resp. im podobnym ktore som uzivala takmer na zaciatku a najdlhsie)
@niky000 ja som vyskusala viac... ako som uz spominala, a nastastie ta aktualna mi vyhovuje, aj ked tiez som si presla aj tymi menej vhodnymi... a nemalymi problemami... nastastie pri tejto fakt problemy ziadne nemam... kazdopadne na druhej strane chvalim tvoje rozhodnutie... tiez si niekedy vycitam ze som zacala, aj ked zo zdravotnych dovodov, mala som vtedy len 16 rokov... ale na druhej strane ... dost mi aj pomohla, je to naozaj individualne...
Mam na predaj Zoely na dva mesiace s expiraciou 07/2015 ak by niektora z vas mala zaujem.
Ahojte tiez mam na predaj 2 blistre 🙂 mne tiez nesadla tak som ju vysadila.
Ja som zatial uplne spokojna. Zacala som ju brat iba kvoli silnemu menzesu, inak by som HAK nebrala vobec, ale uz nebolo ine riesenie. Zatial druhy mesiac a maximalna spokojnost, intenzita sa postupne upravuje, uz teraz je to ovela lepsie. Jedine, co sledujem, ale co ma vlastne velmi tesi, je trosku nechut do jedla a postupne chudnutie. 🙂
strasne bolesti hlavy , podrazdenost a pribrala som 6 kil...teraz idem na nuvaring, tak uvidime 😀
Ja som spokojna, zienky a nemate este niektora na predaj nahodou, rada usetrim par eur ;)
Mam na predaj balenie zoely na 1 mesiac, expiracia 2015/03.. Tak keby niektora mala zaujem, tak silvia.sopakova@gmail.com a dohodneme sa 🙂
@mmacko Ahoj mala by som záujem o zoelys ak ho este más.
Kúpim Zoely....nezostal Vám prosím nejaký blister.Cena dohodou.
Ahojte baby predám dva celé blistre HAK Zoely. Cena dohodou.
Ahojte, píšem aj ja skúsenosť so Zoely.
Prešla som na ňu po polročnej pauze po užívaní HAK Yasminelle. S tou som nemala problém žiaden, napriek tomu, že sú na ňu veľmi negatívne ohlasy a kolujú o nej rôzne fámy. Zoely mi odporučila gynekologička ako "obsahujúcu prirodzené hormóny" čo dosť - že - nie je možné. To čo to obsahuje, sa syntetizuje, rovnako ako v iných tabletkách. Ok. Skúsim, ne? 🙂
Výsledok: kŕče pred aj počas menštruácie.. aj po 5 mesiacoch užívania. Horšie, ako bez antikoncepcie. Napriek tomu, že intenzívne cvičím (3-4x do týždňa) a strážim si stravu (až na oobčasné prehrešky), priberám (respektíve-nechudnem, ako by som mala.). Zadržiavam vodu, mám spuchnuté lýtka, tak že som kvôli tomu bola na vyšetrení u obvodnej lekárky. Ale to, čo to robí s mojou psychikou... hľadala som stále príčiny inde, predsa, človeku môže hrabnúť, nie? ale TOTO? keby ste mi dnes povedali skoč z mosta, už letím. Depky ako Brno... furt a pri všetkom a bezdôvodne REVEM. 😝 konečne som si to spojila 2+2 dokopy... hľadala som na zahraničných fórach a ľaľa-nie som jediná v tomto vesmíre. .. takže-ja vysádzam a som objednaná na konzultáciu k mojej gynekologičke a šťavnato jej to celé popíšem, keď na mne mala potrebu to skúšať :(
Ahojte, ked by niekto chcel.. Mam na predaj cele balenie. Na tri mesiace.. Kupila som si v lekarni ale nenasadila som si antikoncepciu, snazime sa o druhe..
@dvojcata22 mam na predaj cele balenie, napis ip..

ale citim sa nafuknuta akoby som nabrala bodu aj ked to tato antika nema robit....