Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
kočky čo vravíte na to stiahnutie lisvy z trhu? už nebude vôbec dostupná?
Ma este niekto na predaj Lisvy? Dakujem
Baby mala by ste niektorá záujem predávam celé balenie lisvy chýba jedna náplasť.
Mám dve náplaste lisvy, ak máte záujem
Ďakujem, ale ja už používam inú.
@katusikjen ahoj mala by som zaujem o jednu náplast.
@reminkton900 OK, zajtra zistím cenu, zabudla som čo to stojí. Dám vedieť.
@katusikjen Pozdravujem, mám cenu, pošlete mi mail alebo ako sa dohodneme??
@reminkton900 Pozdravujem, mám cenu, pošlete mi mail alebo ako sa dohodneme??
@katusikjen reminkton900@azet.sk...
Ahojte baby mate niektora na predaj naplaste Lisvy...
@reminkton900 Mám už len jednu
@reminkton900 mam cele balenie chyba len jedna naplast ak by ste mala zaujem.....
@katusikjen ahoj zoberiem tu jednu...posli my cislo uctu alebo ti napisem e mail...Mata
@aisha2424 zoberiem ich od vas vsetky poslite my cislo uctu...
@reminkton900 píšem vám správu
ahojte, mám 3 jednomesačné ( 3 náplasti x 3) balenia LISVY ak by mal niekto záujem.
expirácia 9/2017.
ahojte, mam na predaj skoro plne balenie Lisvy - mam alergicku reakciu na lepidlo, ma niektora zaujem? 🙂
@bubchennr mam v baleni 7 naplasti ak mas zaujem este 🙂
Ahojte, ja mám s Lisvy celkom dobré skúsenosti. Občas sa stalo, že mala tendenciu sa odlepiť, tak som si to prelepila leukoplastom, ale inak som bola spokojná. Po dlhšom braní som mala ale aj ja mierne problémy s podráždenou pokožkou. Avšak za ten týždeň pauzy v mesiaci sa mi to zrovnalo. Každopádne som prešla na ešte o niečo slabšiu antikoncepciu a ostali mi teda 4 náplaste. Ak máte niektorá záujem, určite sa mi ozvite 🙂 (mail: nikolaalisova@gmail.com)
@nika1005 Ahoj mala by som zaujem o 2 naplaste....Mata
mam na predaj naplaste na 2 mesiace, 20 eur aj s postovnym (7 naplasti v balicku)
Ak ma niektora zaujem zostalo mi 9naplasti EVRY a 6naplasti Lisvy.Vyskusala som a nesadli mi.Predam za polovicnu cenu.😉
@vanilkacokolada
@meggy88
@nika1005
Ahojte mate este daktora??tieto som mala ale zabudla som.to sa lepi jedna kazdy tyzden a tyzden bez naplasti hej?
Poprosim ake su expiracie.

@alka221 ahoj super a máš jednu? píšem ip