Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
Baby mala by ste niektorá záujem predávam celé balenie lisvy chýba jedna náplasť.
@reminkton900 mam cele balenie chyba len jedna naplast ak by ste mala zaujem.....
@katusikjen ahoj zoberiem tu jednu...posli my cislo uctu alebo ti napisem e mail...Mata
ahojte, mám 3 jednomesačné ( 3 náplasti x 3) balenia LISVY ak by mal niekto záujem.
expirácia 9/2017.
ahojte, mam na predaj skoro plne balenie Lisvy - mam alergicku reakciu na lepidlo, ma niektora zaujem? 🙂
Ahojte, ja mám s Lisvy celkom dobré skúsenosti. Občas sa stalo, že mala tendenciu sa odlepiť, tak som si to prelepila leukoplastom, ale inak som bola spokojná. Po dlhšom braní som mala ale aj ja mierne problémy s podráždenou pokožkou. Avšak za ten týždeň pauzy v mesiaci sa mi to zrovnalo. Každopádne som prešla na ešte o niečo slabšiu antikoncepciu a ostali mi teda 4 náplaste. Ak máte niektorá záujem, určite sa mi ozvite 🙂 (mail: nikolaalisova@gmail.com)
mam na predaj naplaste na 2 mesiace, 20 eur aj s postovnym (7 naplasti v balicku)
Ak ma niektora zaujem zostalo mi 9naplasti EVRY a 6naplasti Lisvy.Vyskusala som a nesadli mi.Predam za polovicnu cenu.😉
@vanilkacokolada
@meggy88
@nika1005
Ahojte mate este daktora??tieto som mala ale zabudla som.to sa lepi jedna kazdy tyzden a tyzden bez naplasti hej?
Poprosim ake su expiracie.

@alka221 ahoj super a máš jednu? píšem ip