Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
@vvia ja som krvacala, pocas prvych naplasti cely cas, mierne, ale krvacala, tretiu som uz nechcela lepit, ale dr ma presvedcil, ze mam dobrat. Po vysadeni som na dalsi den zacala krvacat tak klasicky menstruacne, silnejsie, trvalo to 5 dni a prestalo. Takze mal pravdu, ze v druhom cykle sa to uz nezopakuje. Mne tieto naplaste celkom vyhovuju, co mi prekaza je to spinenie sa naplaste a bojim sa s tym ist plavat, neviem si predstavit v lete kupalisko
mne tiez vyhovovali a ten isty problem bojim sa v lete na dovolenke kupanie sa s nimi
@martinkaj chodím 2krat do týždňa na baby plávanie 45 minút som vo vode. Saunujem sa takmer každý den, cvičím takze sa to tam potí a drzí v pohode! Treba dobre pritlačiť pri Nalepovani a chvilu podržať
Ahojte, ja to beriem uz stvrty mesiac a v pohode, akurat mi vadi, ze sa to spini...
Mne povedali ze ihneď vysadiť
Ja som strasne dlho spinila a potom ked som vysadila mi MS neprisla 2 mesiace
@gubrinka ahoj píšem ohľadom náplasti lisvy ešte ich máte?
Baby jaaaaaaaaaaajj keď si nalepim prvý deň, tak mi je celý deň na vracanie, ale to je vždy prvý deň keď si to nalepim. A na tretí max štvrtý deň sa mi to pod tou naplastou scervena A straaaaaaaaaasne má to svrbí. Nemáte niektorá náhodou stým skúsenosti? Čo by to mohlo byť? Cyklus mám pravidelne ako hodinky odkedy mám túto náplasť len ma to svrbí A prvý deň bleeee ☺☺ ďakujem
@sandri2014 okamžite to prestaň používať!
@sandri2014 predane
@gubrinka A nevieš od čoho by to mohlo byť? Mám to prestať užívať aj napriek tomu, že mi chodí menštruácia pravidelne? 😁
@sandri2014 ja som prestala lebo mi robilo presne toto isté...a zostali mi naplaste ak by si predsa len chcela pokračovať
@janezz koľko náplasti A cenu poprosim diky 😉

@janezz potrebovala by som len na jeden mesiac, chcem dat naplastiam este sancu a zaroven nestiham ist k lekarovi pre inu formu, mohli by sme sa tak dohodnut?