Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
@sandri2014 neviem skoro celé prvé balenie som využívala a pri posledných mi to začalo robiť ale prečo neviem a ani dr. mi nevedel povedať že je to jeden z možných vedľajších účinkov. Mám neotvorené balenie 9ks nálepiek na 3mesiace za 30e príp sa viem na cene dohodnúť.
ja ju mam 3. mesiac a je to otrasna skusenost.. po prve sa odlepuje 3x skor ako evra a po druhe, co je pre mna horsie, som "vdaka" nej pribrala uz 3kg na vahe.. hrozne, uz len tyzden a prechadzam spät na evru.. banujem, ze som sa na to od doktora nechala ukecat
@rozmarina aj mne sa furt odletová predtým som mala evru A už tento týždeň sám prešla nanu. 😁
Ak by mal nekto zaujem posuniem 5 ks naplasti za symbolicku cenu.
@tecko28 aka je cena prijíma ta?
@klaudia151 10€
Ahojte 🙂 mám predpísanú Lisvy dokonca som si ju už vybrala ale po recenziách ktoré som čítala mám obavy si ju vôbec vziať. 10 € mám však za dohľad nad antikoncepciou zaplatený neviete mi poradiť, že ak sa predsa len rozhodnem nebrať antikoncepciu či mi ho aj vrátia či to je už nemožné? Ďakujem vopred za odpoveď 🙂
@lenusska5 To si platila v hotovosti? Podla mna nevratia, to uz je na tebe, ze nezacnes brat. Inak ked neskusis nebudes vediet. Mne vadilo len to, ze som sa s tym bala kupat, okolie naplaste sa spinilo. Prvy mesiac som pocas celeho cyklu krvacala, ale potom sa to upravilo a druhy cyklus MS len 4 dni, presne ako hodinky.
@gubrinka ja som ju začala tiež brať. ....Na zadku sa mi odlepila..ale to asi preto, že sa mi rifle zosuvaju dole keď si idem napr . sadnúť čupnut.....skúsim iné miesto.....ale sa mi zdá že evra bola lepšia. ....A inak zarazila ma cena. ..ja som za trojbalenie zaplatila 38eur ....čiže O dosť lacnejšie ako si zaplatila ty.....
@deniskajanik ja za trojbalenie 35 necelých
Kocky zacala som pouzivat lisvy ale teda tie okraje nalepky to je volaco strasne..da sa s tym nieco robit?ved to nemozem takto na kupko..
brucho - tam mi drzi najlepsie 🙂 a nevidno tam tie otrasne kraje 😒
bude sa spinit vsade rovnako tiez my to vadilo
spini sa vsade ☹ ☹
Ja davam na lopatku. Ham mi najlepsie drzi ale spini sa vsade... Pokial nemam plavky tak mi to nevadi...
@miskafluff na lopatku???
@miskafluff no ale co ked nosim v robote saty?ved to hrozne vyzera..asi prejdem na kruzok..

@janezz A ozaj od čoho boli tie príznaky?