Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
Baby prosim vas, mam naplast lisvy 3.tyzden ziadne problemy az na to, ze som sa prave kupala a mam ju dost na takom krcivom mieste ze sa mi v strede ohla a odliepala, prelepila som to leukoplastom, dalsiu mam brat az v nedelu :-/ mam to odlepir a kupit novu? Lebo tym by som si zase oddialila menstruaciu :-/ ... A ma to vobec ucinok ked sa ta lepiva cas odlepuje
@miskafluff popravde neviem,či sa smie lepiť na lopatku...pokiaľ vie.tak bolo 5 miest obidve ramená,brucho a obidve strany na krížoch
@janezz, tak to neviem. Ja som sa pytala gynekologa povedal ze je to v podstate jedno kam ju nalepis, len nesie ist na prsia a vnutornu stranu ruky. Ja ju takto pouzivam 4 mesiace. Mam pravidelny menzes, ziadne spinenie, nekrci sa a neodliepa. Jedine minus je tan bordel co sa lepi okolo...
@miskafluff ja som sa riadila pokynmi ktoré boli pri naplastiach
@miskafluff ja som si ju nalepila kustik od berdovej kosti aby ju nohavice zakrylu a dr ma sprdla ze.nebude fungovat ze aby som si to lepila cca tam kde su vajecniky
@miskafluff ahoj a nemáš zaujem o ďalšie náplaste? mám na predaj 6 kusov za 20 eur čo mi zostalo, bo mi nesadli tie náplaste.
Ak by niekto mal zaujem , mam 5 ks naplasti za 10€ uz aj s postovnym
Ahojte mám 6 ks náplasti za 20eur
Ženy, možno veľmi sprostá otázka ale pri sexe nepoužívate žiadnu inú ochranu a partner vo vás aj vyvrcholí? Dá sa na to takto spoľahnúť? ...už som viac opatrná, než je zdravé mám dojem ale istota je istota...
moja osobná skúsenosť s lysvy som veľmi spokojná je to asi individuálne, lepím si ju pod bruško, obmieňam len strany a vôbec sa mi neodliepa, ani v saune ani v bazéne...žiadne vedľajšie účinky nemám ani som nemala, vychádza balenie 36e na 3 mesiace.. takže za mňa áno.
a ešte rada keď sa ten bordel o náplasť nachytá stačí ten prvý deň na pár hodín nosiť biele oblečko ..tam sa to potom zachytí a čierne už nemá šancu 🙂
ahojte baby, brala som kvôli ne priberaniu daylette. a bola som spokojná. teraz ma dr prehovoril na lisvy. vraj úplne nová vec. minimálna dávka tých hormónov a žiadne priberanie. akú máte skúsenosť ?
ďakujem
Ahojte! Aj mne gynekologicka doporucila antikoncepcnu naplast Lisvy, nakolko som mavala pri tabletkach zaludocne problemy. Zatial ju mam 2 mesiace a som maximalne spokojna, zaludok ma uz neboli a velkou vyhodou je, ze nemusim na antikoncepciu mysliet kazdy den, staci raz za tyzden, ked si nalepim naplast. Na zaciatku som mala obavy, ci sa to nebude odliepat, prve 2 naplasti bol este problem, ale potom som sa to naucila lepit, pred aplikaciou si miesto na podbrusku pretrem alpou, aby som nemala mastnu pokozku, necham chvilu vyprchat alkohol a nalepim. Drzi to dobre, mozem len doporucit.
Ahojte, stale mam v ponuke 5 ks naplasti 10€ s postou (obycajne)
Momentalne si lisvy lepim aj ja. Lekarka mi ju odporucila, nakolko zabudam tabletky. Zatial sa mi to velmi paci, ako by som ani nic neuzivala, ani prsia ma nebolia-to som mala pri tabletkach. prvy mesiac som trochu spinila, ale to sa upravilo a uz je pohoda, tiez mam menzes slabsi. V lete chcem byt bez menzes, to si vraj mozem lepit bez prestavky. Mate s tym niekto skusenost?
mam uz prvy mesiac za sebou, som velmi spokojna.. neverila som naplasti, ale moja doktorka ma presvedcila a teraz som jej vdacna... uplne iny komfort pouzivania, nemam bolesti prs, nespinim... sadla mi ako "rit na serbel"🙂 bola som prekvapena ze sa to neodlepuje, doktorka mi poradila ocistit si pred nalepnim miesto tamponom so spiritusom a tak nalepit, ale vraj treba aj tlacit tak ako v navode pisu 30 sekund, nieco ze sa to teplom aktivuje ci co... fakt som nemala ziaden problem s odlepovanim, skor naopak, drzi aj posledny den silno🙂
@tecko28 ahoj mam zaujem, ak je to este aktualne. vdaka!
@klaudia151 Ahoj, su zatial rezervovane, ak by sa nahodou uvolnili, ozvem sa.
@klaudia151 ak by si mala záujem, tak mám voľných 9 náplastí. Cena 30e, príp. sa vieme dohodnúť, mne nesadli a prestala som ich brať. Len mi zavadzajú v skrinke.

Mne to zatial nevadi, nemam take vystrihy na chrbte aby mi to bolo vidiet ;) ale za chvilu budem nosit saty na ramienka tak budem musiet vymysliet nove miesto ;) vsade inde sa mi krcila alebo podlievala pri kupani vodou... Potom mam len nervy a stale to vystieram... Lopatka je jedine miesto kde mi pekne rovno drzi;(