icon

Antikoncepčná náplasť Lisvy

klaudia151
15. feb 2016

Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?

martinaxy1
15. jún 2016

Ahojte! Aj ja ju uzivam LISVY a musim povedat, ze maximalna spokojnost... Nemusim na to mysliet kazdy den, vraj to ma najnizsiu davku hormonov zo vsetkych antikoncepcii, neboli hlava, drzi cyklus. Kedze ja to lepim tak, ako mi kazal doktor - podbrusko najskor poriadne odmastit (alpou, nejakym alkoholom - pockat kym vyprcha), potom nalepit a 30 sec podrzat. Skutocne drzi dobre, aj ked prve 2, kym som nemala skusenosti sa trochu odliepali, ale dr povedal, ze na zabezpecenie antikoncepcneho ucinku staci mat nalepenych aj 50%.... Aj mne sa lepia tie chlpky okolo, ale kedze to mam na mieste, ktore vidi len moj manzel, tak to nevadi... Predsa len benefit prudko prevazuje tuto malu chybicku. Za mna jednoznacne ano!

abcd87
15. jún 2016

@klaudia151 ak by si mala zaujem tak ja mam tiez navyse 🙂

klaudia151
autor
15. jún 2016

@abcd87 koľko kusov a cena prosím ťa?

zoe1221
16. jún 2016

Caute, moja kamoška má Lisvy, predtým mala Evru. Jej sa to neodlepuje, a to chodíme týždenne raz plávať. Treba to vraj pri lepení aspon 30 sekund poriadne pritlačiť a držať, trochu sa jej to špinilo ale ked to má na ramene tak to čisí kokosovým olejom na vate a pekne jej tie okraje zídu. Inak cena Lisvy u nás v lekárni 38 eur, co je este menej ako evra

arual748
19. jún 2016

Baby niektorym to mozno pomoze ak sa vam to spini aj mne sa spinío vcera som skusila dat na podbrusko cize pod nohavickami to nevidno a dala som si biele oblecenie prvy den a nevidno to ked sa to zaspini 😄 a tiez ju musim pochvalit len jedine co neprestalo su bolesti pred menzesom aj dost silne som mala prve dva dni ale to bol prvy cyklus po lisvy cize mozno sa to este upravi neviem .... Ale mne nepomohla ziadna antika od bolesti a to som ich mala asi 5 .... Len hlava ma aspon neboli 😊

tinni23
19. jún 2016

@arual748 kolko cm asi to mas pod pupkom? Mne to doktorrka kazala tak 5cm takze mi to nohavicku nezakryju

klaudia151
autor
20. jún 2016

@tecko28 ahoj, neuvolnili sa prosim ta?

tinni23
20. jún 2016

@klaudia151 nie ja som ich od nej brala ;)

arual748
20. jún 2016

@tinni23 fuh tak priblizne na dlzku ukazovaku mne nevravela ze kde to mam lepit... Tak neviem ci je to provlem ke to mam tak nizko... Ale nemam to ani spinave ani to nevidno.... Mam ist na kontrolu tak sa jej spytam ci to tam moze byt

klaudia151
autor
21. jún 2016

@tinni23 Ok dik za info, aby som zbytočne nečakala

l1993aura
22. jún 2016

ahoj, ja mam Lisvy prvy mesiac, som velmi spokojna. Bala som sa odlepovania, ale robim to podla navodu a drzi dobre. nemala som bolesti hlavy a ani prsniky nemam citlive zatial. Uvidime co dalej, zatial spokojnost.

martinkaj
30. jún 2016

ma este niekto na predaj naplaste?diky

noemi1412
3. júl 2016

Ahojte baby, mam na predaj Lisvy 3 ks (mesacne balenie)...10€.

noemi1412
3. júl 2016
noemi1412
3. júl 2016

@martinkaj Mam naplaste Lisvy...3 ks.

newlenka
14. júl 2016

@janezz ahoj mas este tie naplaste na predaj ;)

newlenka
14. júl 2016

@noemi1412 ahoj mas este tie naplaste ;)

newlenka
14. júl 2016

@noemi1412 ahoj noemi mala by som zaujem 🙂

janezz
15. júl 2016

@newlenka áno mám,píšem IP 🙂

lenusska5
23. júl 2016

Baby nemáte jednu náplasť na predaj ?

zuzujasenova
31. júl 2016
tecko28
31. júl 2016

@zuzujasenova ja mam predane

zuzujasenova
31. júl 2016

@tecko28
Ahoj, tiez beriem Lisvy prvé tri týždne a silno spojil cely čas. Nezopakovalo sa to potom uz u teba? Menzes prišiel normálne len pri vysadení náplasti?

zuzujasenova
31. júl 2016

@zuzujasenova
Spinim, pardon

tecko28
31. júl 2016

@zuzujasenova ja som mala problem len prvy cyklus, potom sa to krasne upravilo, MS ako hodinky, ziadne spinenie ani vedlajsie ucinky

marianna94
5. aug 2016

Ahoj baby som po porode uz tri mesiace a lisvy berem uz druhy mesiac a zatial som spokojna ALE menzes mam kazdych 10-15 dni zatial bez pms a velmi silny. Hovorila som s mojou doktorkou a hovori ze pre mlade zeny od 20 r do 30cca je to antika s velmi malym mnozstvom hormonov , mala by som brat niekolko nasobne viac ale stale som maximalne chranena a ze trrba lrn vydrzat este asi 3 mesiace kym si to telo samo upravi

miskafluff
5. aug 2016

Ja uz lisvy uzivam 6 mesiacov, pri prvom baleni som mala dost rozpacite pocity. Pri tabletkovej antike som mala menzes ako hodinky, ked som zacala lepit lisvy mala som takmer 2 mesiace spinenie. Stale som naplast kontrolovala a bola na nervy z toho ze vzdy po sprche sa mi stred odliepal. Potom som asi ziskala nejaky cviknv lepeni alebo co a uz to skoro vobec neriesim. Tu na fore som si myslim precitala ze treba najprv dobre odmastit. Takze dam alpu na tampon dobre popretieram miesto kde budem lepit necham chvilku vyschnut, prilepim poriadne popritlacam aj minutu a nemam problem ;) jasne ze stale sa mi po sprche trocha vlni ale treba sa len dobre vyschnut pritlacit a drzi stale.

marianna94
5. aug 2016

Ja si to prelepujem vodeodolnou naplastou...len este neviem ako to dam dole xD

lenusska5
10. aug 2016

baby mám 2KS náplastí, cena:6€ máte niektorá záujem? 🙂

alka221
10. aug 2016

@lenusska5 ahoj a spotreba? Ak dobra vezmem.