Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
ja ju mam uz 9 mesiacov. zo zaciatku max spokojna. ca cele obdobie sa mi odlepila jedna aj to zo zadku kvoli cviceniu zrejme... inak somasi po skoro pol roku zacala spinit pri 3 naplasti. nie moc ale po spineni prisla menstruacia a uz sa mi to zdalo pridlho... opakovalo sa to 3 mesiace. vysadila sm na mesiac nasadila po mesiaci spinila som celu prvu naplast co bol vlastne cas menstruacie a odvtedy v poriadku. dufam ze uz to bude ok. plavam kupem sa v lete s tym, denne fitko a drzi. menila som na nu z tabletiek kvoli migrenam ktore uz nemavam alebo len fakt minimalne
Ahojte ja ich beriem 2. mesiac a zatial super. Neodliepajú sa, dokonca som s nimi bola aj na dovolenka a žiadny problem. Jedine co je take ze ked sa nalepia tak casom sa okolo náplaste výtvory "špinavý" okraj (z gatiek, pyžama) Ale kedže to mám na zadku nejak mi to nevidno. Po odlepení sa to da jednoducho dať preč. Je pravda že po druhej náplasti som mala miesto trosku začervenané ale nic ma nesvrbelo ani nič podobné. Asi toľko moje postrehy 😊
Ja ju beriem teraz 3 mesiac. Mne sa trošku odlepila v 2 mesiaci (tiež nosím na zadku, a pri sedení sa mi nalepila na gaťky, ale prelepila som to). Po prvom mesiaci bolo Ok, menzes prišiel o deň skôr a bol trošku silnejší, ale dalo sa. 😒 Po skončení druhého mesiaca sa ale menzes nedostavil ☹ a neviem prečo? Už siedmi deň meškám, po troch tehotenských testoch, ktoré mimochodom ukazujú, že tehotná nie som, neviem, čo robiť. Manželovi sa nápad s náplasťami zo začiatku nepáčil, ale mňa presvedčilo to, že nezaťažujú pečeň. Tak neviem, čo robiť. Náplasť na ďalšie obdobie som si nalepila v pondelok, ale neviem, či to bolo správne. A neviem ani ako pokračovať ďalej. Tak toľko moja skúsenosť. 😒 ☹
Poradte, v stvrtok som si nalepila tretiu v cykle, dnes sa mi v bazene odlepila celkom. Rozmyslam, ze by som si dalsiu, cize prvu z noveho balenia dala az dalsiu nedelu. Co myslite, aky cas nebude zabezpecena antikoncepcna ucinnost?
Poradte, v stvrtok som si nalepila tretiu v cykle, dnes sa mi v bazene odlepila celkom. Rozmyslam, ze by som si dalsiu, cize prvu z noveho balenia dala az dalsiu nedelu. Co myslite, aky cas nebude zabezpecena antikoncepcna ucinnost? Teraz len prvy mesiac uzivam a sa mi nepozdava stvrtok ako den vymeny. Dakujem
@desinka001 dala by som si teda novu a tento den by bol teda od teraz štartovný...
ahojte, mam na predaj 9 naplasti (doba spotreby 09/2017) - cena spolu s postovnym 28eur, mal by niekto zaujem?
@desinka001 ak by ti ta jedna chybala mne ostala naviac..
Mam na predaj uplne no vw cele balenie ..nepotrebujem 🙂
Predam za 20 :P
Bola som rozhodnuta uz pre mirenu ale po porode zvazujem aj tuto moznost antikoncepcie. Ako je to pri hnackach a zvracani? Som prekvapena, ze mi to dr.nenavrhla skor. Ci su tie naplaste neprakticke? Nejake prispevky som si precitala a mozno by som si ju vyskusala ako sa hned vrhnut na teliesko. Co poviete?
Baby ostala mi jedna naplast (tiez mi zo zaciatku odpadla tak som menila preto mam len jednu) ak by ste chceli 2,5€ plus posta..piste IP
ahojte,chcela som sa spytat ci niekomu pomohla lisvy na plet a po akej dlhej dobe sa plet zlepsila? 🙂 dakujem
No takzr baby... Ja mam asi smolu... Z lisvy som dostala zlcove kamene! Nieje to potvrdene lekarsky, kedze ziadny doktor to nema ako potvrdit ale odkedy ju beriem som mala asi po meisaci bolesti a su z toho kamene. Je to aj v neziaducich ucinkoch. Tak ja to pripisujem tomu. Ale teda ok zlcnik ide von. No uz nikdy by som si ju nedala. Odlepuje sa mi stale ci je na zadku alebo ramene. Nestastna som. A odlepuje sa od stredu tam kde sa koza zohne. Cize mi cez stred prechadza akoby "vzduchoprazno"... No katastrofa. Mala som aj tabletky ale takyto bordel mi nespravili.

alka221 spotreba je do 09/17 🙂