Antikoncepčný krúžok - skúsenosti
Ahojte zvažujem nejakú formu antikoncepcie a dr mi odporučil antikonc.krúžok lebo tbl nechcem, nechcem do seba pchať hormóny. Aj ten krúžok obsahuje hormóny ale vraj sa uvoľňujú len lokálne. Zaujímalo by ma, či máte niekto s tým skúsenosti a hlavne či ste pribrali, či ste mali iné nežiadúce účinky, depky, nechuť na sex a pod. Ďakujem vopred za každú odpoveď.
Dievcata mam na predaj 2 balenia ornibel vybrate min mesiac z lekarne.
Mam na predaj Teyla 2 kruzky. pouzity 1 z 3balenia. mne to nesadlo.Cena 20€ s postou
Je to este aktualne, mate na predaj este tie kruzky? Ďakujem
Ahojte, chcem sa opýtať. S priateľom sme sa dohodli, že skúsime ochranu na báze antikoncepcie. Ale nechcem hormonálnu. A ešte som ani žiadnu nemala. Tak mám z toho trochu obavi. Hm..... No, gynekológ mi niečo spomínal, o niejakom krúžku. Je to spoľahlivé? Čítala som, že sa dá z toho pribrať.... A ďalšia je ešte...Pharmanex, ktoré by ste mi asi odporúčali. Budem vám vďačná.
Nemáte tu niekto náhodou na predaj Teylu? Stačilo by aj balenie 1ks, súrne potrebujem a dnes som zistila, že moja doktorka ma dovolenku alebo čo a sestrička povedala, že mi ju môže predpísať až 14-teho. 🤦🏻♀️
@meg_junova mne tak isto bolo veľmi zle z neho mala som ornibel a tiež mi dva krúžky zostali...
Ahojte mám na predaj dva balíky krúžkov Teyla..ak mal niekto záujem 🙂
@evasustiakova zdravim...mate este teylu na predaj?
@hena2000 pozdravujem...žiaľ už nie
Ahojte kočky, mám prvý mesiac ornibel, a vkuse mám zapach.výtok, už som z toho na nervy. Predtým som mala nuvaring a s ním som nemala žiadne problémy. Myslíte že mám ešte vydržať? Je to naozaj nepríjemné, asi zavolám na gyn nech mi pošle nuvaring.
Dobrý deň mám teylu na predaj novú. 3 krúžky, 25e
Ahojte ja som mala nuvaring a ja som nemala najmenší problém nepribrala som vôbec ani žiadne iné vedľajšie účinky som nemala bola som veľmi spokojná .....vložila som ho mala som ho tri týždne potom týždeň pauza a zasa dookola ....ja určite odporúčam nuvaring
Ahojte, môžete mi pomôcť prosim? Mám zavedený ornibel a mám mykozu. Možem si zaviesť vaginálnu tabletu súčasne ked tam mám aj krúžok alebo ako mám postupovať keď si chcem tu mykozu liečiť?
Ďakujem za rady 🙂
@barbora_nr áno, normálne si zaved tabletku spolu s krúžkom. Ak by si niečo potrebovala, kľudne napíš.
@mishell8 Mám záujem, ešte ju máte?
@simi_hankova Áno, mam
Ahojte, aj ja mam na predaj balenie (3kruzky) Teyla antikoncepcie ak by ste mali zaujem 👍 exp. 11/25
mam na predaj rovnako 2ks Teyla kruzky...exp.do 11/2025

Ahojte ako je to s tabletamy do posvy na infekciu a vaginalny kruzok? Moze sa aplikovat sucastne? Dakujem