Azalia. Beriete ju niekto a aký máte názor?
ahojte,
dnes mi doki predpisal antikoncepciu, vola sa azalia, do lekvarne prisla len dnes, tak mi nevedeli o nej nic povedat. kojim, takze podla mna je to nahrada cerazette...beriete ju niekto a aky mate na nu nazor?
dakujem 🙂
ahojte, mam nazvys HA Azalia, 2platy cele, z tretieho chyba 7 tabletiek, exp 06/2016 , v pripade zaujmu mi piste cez IP
Dnes som našla jedno celé balenie Azalia, len exspirácie doba skončila. Ale myslím že to nevadí. Mal by niekto záujem za nejakú symbolickú cenu 🙂
Ahojte, mam nazvyš HA Azalia, 2cele blistre a z jedného chyba 8tabliet. Ak ma niekto záujem,píšte IP. 🙂
Dobry den ja mam na predaj jedno cele balenie Azalie na mesiac ak ma niekto zaujem piste 🙂
Ahojte mamičky mohli by ste poradiť aká antikoncepcia je lepšia pre kojace mamičky? Rozhodujem sa medzi Azalia a Cerazette. Pred tromi rokmi som ju užívala Azaliu a celkom bola fajn nemala som s ňou problémy, len čítam že pred pár rokmi ju sťahovali z trhu vraj obsahovala viac odpadu a menej tých ochranných zložiek tak teraz neviem, beriete ju niektorá ešte a je v pohode? Doktorka mi ju znova predpísala a teda nakoľko som s ňou nemala problémy chcela by som ju aj teraz skúsiť po druhom pôrode 🙂 ďakujem pekne za každú radu 😉 a cením si to, veď není nad to keď ti má poradiť niekto kto o tom vie viac a má skúsenosti 😘
mam 3 mesacne balenie bez dvoch tabletiek Azalie ma predaj,ak by niekto mal zaujem. cena 17e s postou. IP
Baby dala som si predpisat od gyn. antiku a predpisal mi azaliu, dobre tomu rozmiem,že počas užívania nedostanem menzes?
@mariaaz a mala si pravidelny menzes? ja sa bojim toho, ze ked zacnem brat ze ho bude nebudem mat vobec alebo hocijak nepravidelne, som po porode a konecne som dostala menzes bez vyvolavacky...predtym som mala PCO, teraz mi to zmizlo po porode tak neviem ci zase brat HAK alebo to nechat tak.

@ajino Dobry den, ma Vasa kamaratka zaujem o tie tabletky? Dakujem za odpoved 🙂