Beriem antikoncepciu a nekrvácam
prosim poradte co sa moze diat, vyuzivala som antikoncepciu celych 21tabletiek, nemam partnera cize nemala som sex, niesom prechladnuta, bolia ma prsia citim sa na mrchu som 25dC a vobec nekrvacam. a to som skusila uz vsetko dokonca aj cervene vino a horuci kupel
ale ja nevysadzam ja chcem pokracovat :((
@domin85 hej znova som zacala brat ...cca dva roky som nebrala a teraz som dojedla prvy blister
@danielitka26 na 21dc si mala poslednú tabletku a teraz si 25dc? takto?
@lili_mia ano presne tak
@danielitka26 tak chod na gyndu
@danielitka26 prepac 😅 😉
Nerob si vrasky na cele, ked si len zacala je to pre telo strasna kopa umelych hormonov- aj ked si prvykrat reagovala inak, teraz sa moze stat, ze ti prva dojde neskor, pripadne ja som dakedy vzdy mavala pri HAK az treti den po dobrati tabliet. Obcas sa stava, ze prvym balenim sa spusti spinenie pocas jednoho celeho cyklu, nechaj telo zvyknut si, ja by som to neriesila vobec, aj keby nedosla- kedze si si ista ze nie si tehu. A ak citis akoby mala dojst mozno dojde paradoxne v den ked zacnes brat dalsi blister. Nepanikar nateraz, ale zaznac si kedy ti dojde a porovnaj to s dalsou. Ak by ti bolo nieco podozrive- opakovane predlzeny PMS alebo neskora dlha menstruacia, chod k lekarovi.
danielitka26 : ja beriem HAK a pravidelne mavam mrchu 25-26DC.. takze si z toho nic nerob :D

Teraz si zacala brat HAK? teda toto bol prvy blister co si vybrala?