Beriem Desirett a mešká mi menštruácia
Ahojte prosim poradíte mi som 3 mesiace po pôrode a od 4.9 užívam dessiret s tym , že 8 deň mi meška ms mam iba špinenie po malej potrebe inak nič … dessiret by sa mal užívať pravidelne na čas ale neužívam ho tak
Načo zakladáš v priebehu pol hodiny dve rovnaké diskusie? V každom prípade - aká je otázka? Či môžeš byť tehotná? Môžeš. Sama píšeš, že sa má brať v pravidelných časoch a ty to tak nerobíš. Takže vedome si znižuješ účinok antikoncepcie, čiže asi ti vyhovuje, ak by si otehotnela. Inak by si lieky užívala tak, ako je potrebné.
@melanta strašne si protivná nezdá sa ty?
V čom konkrétne som protivná? Založíš dve rovnaké témy a pýtaš sa, či môžeš byť tehotná, keď neberieš antikoncepciu tak, ako sa má brať. A ak neberieš antikoncepciu tak ako máš, tak asi preto, že ti nevadí, ak otehotnieš. Čo je na tomto konštatovaní protivné?
V čom konkrétne som protivná? Založíš dve rovnaké témy a pýtaš sa, či môžeš byť tehotná, keď neberieš antikoncepciu tak, ako sa má brať. A ak neberieš antikoncepciu tak ako máš, tak asi preto, že ti nevadí, ak otehotnieš. Čo je na tomto konštatovaní protivné?
@melanta že by mi to preklikol mobil to ťa nenapadlo ? A nemusiš reagovať nik ťa neprosil prajem pekný deň
Čo ti preklikol mobil? Že si po 15 minútach založila novú tému? Ale prosím ťa. A že nemusím reagovať - veď si tu položila otázku, tak predpokladám že preto, aby si dostala odpovede. Teraz budem protivná - osobne dúfam, že tehotná nie si ani teraz ani nikdy v budúcnosti, jedno dieťa stačí. Fakt táto krajina nepotrebuje, aby sa rozmnožovali takto jednoduché jedince.
@melanta že by mi to preklikol mobil to ťa nenapadlo ? A nemusiš reagovať nik ťa neprosil prajem pekný deň
@tamarka431 stačilo si prečítať príbalový leták (na to tam je). A nebolo by treba zakladať zbytočné témy a rozčuľovať sa, keď ti niekto naznačí, že nie si najostrejšia ceruzka 🙂.
Desirette je jednozložková antikoncepcia (ak sa nemýlim), pri nej nemusíš krvácať vôbec rovnako ako aj môžes krvácať alebo špiniť stále.

Načo zakladáš v priebehu pol hodiny dve rovnaké diskusie? V každom prípade - aká je otázka? Či môžeš byť tehotná? Môžeš. Sama píšeš, že sa má brať v pravidelných časoch a ty to tak nerobíš. Takže vedome si znižuješ účinok antikoncepcie, čiže asi ti vyhovuje, ak by si otehotnela. Inak by si lieky užívala tak, ako je potrebné.