Bojíte sa zlyhania ochrany?
Ahojte😁, taka asi zvlastna otazka, ale kedze ja nad tym dost casto premyslam, chcem len vediet, ci to tak maju aj ini. Proste, premyslate nad tym, ze aj ked sa v sexe chranite, mozete aj tak otehotniet? Sice je mala pravdepodobnost, ale su zeny, ktore tak otehotneli aj tak. Nemate z toho potom strach? Ja zacinam prvykrat intimne zit s prvym pristelom, obaja sme este na VS a ja mam v sebe take pocity, su zvlastne, ale proste, ze sex by som aj tak nemala mat, pokym nebude skola a nejake zabezpecenie, lebo co ak zlyha nejaka metoda ochrany/ich kombinacia?…. Hlavne, ked si tu semtam precitam take temy mladych bab na VS, ktorym sa toto stalo, tak mam z toho celkom strach. Uvedomujem si, ako ta nasledna situacia potom zmeni cely zivot. Mali ste/prezivate aj vy nieco podobne?
Sexuálny život je v prvom rade o zodpovednosti . Ja aby som bola v pohode ,ja by som si to poistila ja trikrát. Spermicidny gel, pesar, kondóm , ženský kondóm ,prosto vždy by som si nakombinovala nejaký takýto koktejl ,alebo pirule ,alebo nejaké teliesko pod kožu ,alebo nejakú zabranu,aby sa ti fešáci nedostali kam nemajú keď nechcem .Žena musí mať vždy na pamäti svoju ochranu viac ako chlap.